The Road to succes

businessman-on-split-road-to-success-failure

Mindset, focus en communicatie training voor business en meer succes in je leven.

Deze krachtige en prachtige training is voor iedereen om meer inzicht te krijgen in hoe jij in het leven staat en hoe jij je pad bewandeld.

Deze training gaat over je mindset en daar werkelijk bewust van te worden. Vaak hebben mensen niet de juiste mindset om succes te hebben en te ervaren in het leven omdat men innerlijke programmeringen heeft die vaak negatief zijn en waar men zich niet eens bewust van is. Beter gezegd men draagt overtuigingen van: ik kan het niet, ik ben het niet waard, enz. Het is daarom ook niet voldoende om over deze negatieve overtuigingen een positieve mindset te gaan zetten omdat daaronder nog steeds een negatieve lading zit. De basis, of beter gezegd de fundering, is dus niet goed. Vaak zien we in de praktijk dat mensen dit wel degelijk zo doen en geen resultaat behalen en uiteindelijk de moed opgeven om dat te doen waarnaar men eigenlijk innerlijk verlangt.

Tijdens deze 1 daagse training ontvang je inzichten en tools van Senia Melchizedek over hoe jij je mindset kan veranderen en wat je daar allemaal voor nodig hebt. Deze dag zal daarom ook zeer dynamisch zijn en zal jij in actie worden gezet met de nodige teachings die jou innerlijke helderheid zullen geven.

The Road of succes gaat niet zozeer over hoe jij succes krijgt met je werk, het gaat er over hoe jij succes kan bereiken en je doelen kan behalen. Dit kan zijn van onderwerpen zoals afvallen, fit willen worden, succes hebben met je werk, of succes hebben om mensen aan te durven spreken.

The Road of succes is dus in een zeer breed spectrum te vinden dat we dagelijks ervaren maar niet over de juiste tools bezitten om deze eigen te maken. In deze training zal jij denodige inzichten en tools ontvangen zodat jij ook ziet wat werkelijk je innerlijke valkuilen en negatieve overtuigingen zijn.

Wat in deze training aanbod komt: Hoe trek ik de juiste situatie aan?; Hoe verander ik mijn mindset?; Wat leeft er nu werkelijk in mij?; Wat houd mij tegen om mijn doel te behalen?

Deze 1 daagse training is ook nodig om verder te kunnen met de Leadership training – Circle of Champions.

Senia Melchizedek: “De meeste mensen hebben niet voldoende kennis over zichzelf of het vermogen om zijn of haar eigen valkuilen te zien. Men denkt vaak negatief omdat men niet heeft geleerd hoe de juiste mindset ingezet kan worden. De juiste mindset is waar het om gaat als we werkelijk onze doelen willen behalen. Hoe klein of groot deze doelen ook mogen zijn, met de juiste mindset wordt alles mogelijk en is geen uitdaging te groot.”