Vimeo

Kijk en geniet van de verschillende films, lezingen en interviews van Senia Melchizedek en luister naar wat hij te vertellen heeft.

Senia Melchizedek is 1 van de 3 Melchizedeks hier op aarde die het Melchizedek bewustzijn vertegenwoordigd, (Melchizedeks zijn Hoge Priesters van God der aller Hoogste van het Universum) en verspreidt via zijn films een bepaalde belangrijke kennis over de nieuwe tijd waar wij nu in leven en over de tijd wat nog komen gaat, het beeld materiaal van Peru (The Message of Pachamama and Senia Melchizedek) zijn zeer unique want deze film speelt zich heel hoog af bij de heilige plaatsen van het  Andes gebergte waar alleen de Qero sjamanen komen voor hun ceremonie, daar is Senia Melchizedek getraind in de Qero traditie op het pad van de Pampa Mesayok door twee Qero sjamanen Don Alejandro en Don Claudio.

Deze film is een must voor een ieder die van de ongerepte natuur van de Andes gebergte houdt en van de oerkracht van Pachamama ( Moeder Aarde ) en van het Inca sjamanisme.

In deze film legt Senia Melchizedek uit wie en wat hij is en verteld hij tevens over wat eenheid nu werkelijk is, je ziet tevens inwijdingen wat zeer unique is die in de Andes gebergte door de Quero sjamanen aan hem gegeven worden en nog veel meer, deze film wordt begeleidt met het prachtige muziek van Darpan.

De tweede film is er een zeer boeiende lezing van Senia Melchizedek over De veranderingen van Moeder aarde en het effect op ons fysieke lichaam, zeer bijzondere informatie brengt hij naar buiten wat de hele mensheid aangaat en over de des informatie in de spirituele wereld enz.. een zeer interessante lezing waar de nodige kennis naar buiten wordt gebracht om gedeeld te worden met iedereen.

Senia MelchizedekWij allen zijn degene waar wij op wachten.

In de 3de film van Senia wordt niet gepraat maar is puur prachtige beeld materiaal vanuit India, Senia Melchizedek die internationaal zijn teachings ontvangt bij verschillende grote Leer Meesters  /Avatars / Sjamanen & Occulte genootschappen en nooit ophoudt te leren en te groeien, in Senia zijn teachings geeft hij ook aan dat ontwaking en verlichting niet zelf behaald kan worden, maar het  je gegeven moet worden want vanuit een staat van het Ego is het gewoon weg onmogelijk om te ontwaken, ongeacht wie je ook bent.

In deze film bevindt hij zich in India waar hij in een vorig leven heeft geleefd en waar tevens nog een prachtig Gouden beeld van hem staat van honderden jaren terug toen hij nog geincarneerd was in India, en met beeld en ondertiteling brengt hij een nieuwe bericht over de nieuwe tijd naar voren.

The Message of the new time to come, dus geniet van deze prachtige film met de nodige tekst en met de prachtige verschillende tempels en muziek op de achtergrond.


Zombie syndroom
 is Senia Melchizedek zijn 4de film/interview waarin hij informatie naar buiten brengt dat de media achter houdt voor iedereen. Hij verteld over de wereld geheimen en veranderingen die komen gaan, de komst van de planeet Nibiru, de poolverschuiving, UFO, buitenaardse beschavingen, 2011 & 2012 bewustzijn transformatie, de verschuiving van de vrouwelijke energie, gifstoffen die in onze voeding zitten (de E nummers), maar ook praat hij over de onderdrukking en controle van de mensheid wat hij terrorisme tegen de mensheid noemt en nog veel meer.

Veel mensen zullen dit interview als schokkend kunnen ervaren want Senia neemt in dit interview geen blad voor de mond en vertelt openlijk hoe de zogenaamde wereld machthebbers de hele wereld bevolking onderdrukken en controleren door de angst matrix van de mensheid te voeden. Dit interview is een ware must voor een ieder die uit het Zombie syndroom wil stappen en zich niet meer wil laten controleren en domineren, want zoals Senia Melchizedek zegt: “de mensheid lijdt aan een Zombie syndroom, ze kunnen niet zelfstandig denken want ze worden gemanipuleerd en gecontroleerd via het Westerse altaar dat ze de TV noemen, maar ook door de media en het complete wereld controle team (Illuminati)”. Het is tijd om wakker te worden van dit Zombie syndroom en gezamenlijk zij aan zij te staan en letterlijk je vrijheid te nemen en je voor te bereiden op het gouden tijdperk dat elk moment kan komen. Senia verteld over hoe het wereld controle team ons hier allen in tegen wil houden door ziekte te verspreiden, chemtrails, onderdrukking en nog veel meer. Leef dus je passie, volg je hart en laat je niet meer domineren. Wees de verandering die jij wilt zien.

.


Voor meer video’s klik hier voor de pagina van Senia Melchizedek op Vimeo