The Path of Inner Mastery

The Path of Inner Mastery - Lotusjoy

Het Pad van Innerlijke Meesterschap betekent:

    Ontwaking van je Innerlijke vermogens.

Volledig in Bewustzijn Zijn.

Je Authentiek Leven Volledig Leven.

De volledige waarheid over je ware zelf  Zien & Belichamen.

Deze training wordt gegeven in 5 maanden. Elke maand is er een trainingsweekend van 2 dagen waarin je theorie en praktijkwerk zult verrichten, gepaard gaande met Teachings. Dit zijn 2 intensieve dagen waarin je veel verschillende oefeningen doet om bewust te worden van je innerlijke blokkades en om o.a. je innerlijke helende vermogens weer aan te wakkeren.

Dit pad van Innerlijke Meesterschap is letterlijk het herontdekken van de innerlijke vermogens waarover jij beschikt, met andere woorden, je paranormale vermogens. Je zult eerst de basis teachings gaan leren en van daaruit gaan we steeds dieper in op paranormale zaken zodat jij jezelf op een dieper niveau kunt herontdekken. Dit is zowel theorie als praktijkwerk. Deze training is zowel voor beginners als gevorderden in het paranormaal werk, want in de praktijk blijkt dat zelfs zij die al langer met energiewerk bezig zijn zoals reiki en andere energievormen, geen basis hebben in het ontwikkelen van hun eigen paranormale vermogens.

Je werkt o.a. met de Gouden Kamer van de Heilige Trinity waarmee jij je dagelijks kunt verbinden door middel van speciale meditatie technieken en je leer deze krachtbron in te zetten voor je eigen energetische bescherming, de stof wat je hier leert gaat verder dan bij de Mahatma Avatar Master Healer Class, een verdieping dus. Je zult een paranormaal trainingsprogramma ondergaan met een intuïtieve training en het daarbij behorende huiswerk. Dit alles gebeurt uiteraard onder toezicht en begeleiding van Senia Melchizedek die ruim 25 jaar ervaring heeft in dit soort paranormaal healing werk.

De focus wordt tijdens deze training o.a. gelegd op persoonlijke healing. Vanuit deze benadering zul je kennis en inzicht krijgen over zowel Emotionele, Mentale, Spirituele & Fysieke lichamen zodat jij precies weet waar jij staat. Deze benadering maakt het mogelijk om je innerlijke blokkades te zien en te ervaren en op te lossen. Dit geeft een enorm zelf-inzicht waardoor je makkelijker andere mensen kunt helpen en jij zelf verzekerder wordt.

Des te meer blokkades opgeruimd zijn in je eigen systeem, des te meer energie komt er vrij voor het ontwikkelen van je innerlijke vermogens zoals helderziendheid en andere paranormale vermogen.

Deze training is letterlijk een Inner Mastery training voor hun die het Meesterpad op willen en willen werken met hun zelfgenezende vermogens op hoog niveau.

 

Inhoud van de training ( wat je allemaal leert ):

Level 1

Het zelfgenezend vermogen ( theorie en praktijk werk )

Verkennen van de 5 zintuigen. ( theorie en praktijk werk )

Wat is het 6e zintuig? en hoeveel zintuigen hebben we werkelijk? ( theorie werk )

Hoe komen overtuigingen tot stand. ( theorie en praktijkwerk )

Meditaties over de Gouden Kamer en Cathedraal van de Heilige Trinity &  Krachtbron. ( Verdieping in het werken met de Trinity energie wat verder gaat dan de Mahatma Avatar Master class )  ( praktijkwerk )

Teachings: wat is het energieveld? ( theorie werk )

Teachings: Racapitulatie processen ( praktijkwerk ) 

 

Level 2

Zelf Hypnose. ( Jezelf in hypnose kunnen brengen om de kracht van het onderbewustzijn in te kunnen zetten voor jouw genezing )

Het zelfgenezend vermogen met booster ( theorie en praktijk werk )

Paranormale teachings.

 

Level 3

Melchizedek Body reset ( Theorie en praktijkwerk )

Melchizedek Power reset ( diepe en intense activering van deze vermogens )

Paranormale teachings.

 

Level 4

Melchizedek Power reset ( praktijk werk waar je leert de emotionele en psychische ladingen van anderen naar beneden te brengen tot een rustpunt )

Het zelfgenezend vermogen met bewustzijn ( theorie en praktijk werk )

Paranormale teachings.

 

Level 5 

Chakras reinigen en in resonantie brengen.

Energieveld reinigen.

Entiteiten verwijderen.

Paranormale teachings.

Al het geleerde stof samen brengen tot 1 systeem.

Behandelplan opstellen.

In het praktijk brengen van je vermogens op clienten. ( praktijk werk )

.

Deze 5 maanden training is een opleiding tot Paranormaal genezer en is een ware must voor hen die zichzelf beter willen leren kennen en voor hen die willen begrijpen wie ze werkelijk zijn en wat  persoonlijke blokkades zijn en wat ze met jou doen. Je boort bronnen van kracht aan in jezelf zoals onder andere je innerlijke zelf genezend vermogen (we hebben het hier niet over Reiki, Magnetiseren of andere healingmethodes maar echt over je eigen zelf genezend vermogen wat veel sterker is dan welke energiebron dan ook en waar je zelfs gebroken botten 7x sneller mee laat genezen) tot heldervoelendheid & helderziendheid. 

Als je deze 5 maanden opleiding hebt gevolgd wordt je door Lotusjoy Esoterische School voor Innerlijke Meesterschap erkend als Paranormaal genezer.

.

Waar:  

Wanneer:

Nieuwe data wordt bekend gemaakt na de zomer van 2019.

Investering in jezelf: € 1,295,- (inclusief lunch & certificaat) 

.

 

Aanmelden kan via lotusjoy@live.nl

LET OP: Zie Agenda en prijzen voor data, kosten en de Algemene voorwaarden.

Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. 
Zonder deze vooropleiding is het niet mogelijk om deel te nemen aan onze trainingen van Lotusjoy.