Testimonials

GE DIGITAL CAMERAOmdat Lotusjoy het belangrijk vindt dat cursisten een goed gevoel overhouden aan de cursussen, workshops en trainingen nodigen wij u van harte uit om te laten weten hoe u het hebt ervaren.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 134 reviews
by Sylvia Sluiter on Lotusjoy
The place to be

The place to be...om te werken aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Daardoor kun je ook een spiegel zijn voor een ander. Je staat immers niet alleen.

by Barbara Claes on Lotusjoy
Hoog niveau en uniek

Deze opleidingen zijn van heel hoog niveau en uniek in wijze. wondere ervaringen...ik kom verder en verder daar waar ik naartoe wil ..ik bedoel dus onderweg. Stap per stap want een proces is een proces.en dat proces leer ik zien ook nu dankzij lessen. Je kiest hélemaal zelf hoe je de lessen in je leven oriënteert. Je bent je eigen regisseur. Deze opleiding zijn kado s aan jezelf. Een wereld opent en groeit sinds ik hier regelmatig een training volg. It's the best place.ik voel me aan het juiste adres, kom van België omdat als ik een plek zoek ik de beste wil. Met dank aan Senia die met grootste toewijding deze rijke teachings geeft.

by Marion van Zijl on Lotusjoy
Dankbaar

Toen ik in 2016 de website van Lotusjoy bezocht had ik een wooh ervaring. Dit resoneerde zo met mij dat ik mij gelijk heb opgegeven voor de Mahatma Avatar Master Healer Class training. Sinds die tijd volg ik de een na de andere (vaak eendaagse) training en meerdaagse upgrades. Mooi en geweldig voor mijn eigen groei en ontwikkeling en zo waardevol om dit ook aan andere te mogen en kunnen (door)geven. En zeker niet de mooie verhalen met extra info van Senia te vergeten... Dankbaar

by Marjan Baltus on Lotusjoy
Zelfliefde is een continu proces

Alweer anderhalf jaar geleden kwam ik “toevallig” bij een teacher van Senia terecht bij de Mahatma van Synthese Basis Healer Class. Dit was echt een openbaring, ik hoorde en voelde dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden. Hier wilde ik meer van weten en ben dan ook het vervolg op deze training bij Senia gaan volgen. Wat een charismatische man met groot gevoel voor humor, bevlogen, oprecht, inspirerend en liefdevol. Ik wist nu dat ik me hier verder wilde ontwikkelen in mijn persoonlijke processen, ik voelde me hier veilig. Inmiddels heb ik in korte tijd vele bijzondere trainingen bij Senia gevolgd, heb intense initiaties mogen ontvangen en ben zeker gegroeid. Ik probeer meer vanuit mijn hart te leven en minder vanuit mijn angsten, mijn ego. Dit blijkt een continue dagelijks proces van ont-wikkelen. Alles in ons leven is energie, iedere gedachte, iedere handeling doet ertoe en de uitdaging is deze dan ook positief te houden en vooral niet meer negatieve energieën op te bouwen en vast te houden. Wil je de wereld veranderen dan begin je dus écht bij jezelf. En dat laatste is moeilijker dan ik dacht. Om tot zelfliefde te komen moet er veel opgeruimd worden, en moet je bereid zijn diep in jezelf te kijken. Senia geeft je de tools en wakkert het inzicht aan maar je bent zelf geheel verantwoordelijk voor je eigen proces. En dat proces is uniek en niet met anderen te vergelijken. Zoals Senia zo mooi zegt “er is geen goed en fout, alleen consequenties”. Ik ben heel dankbaar dat Senia op mijn pad is gekomen en kijk alweer uit wat de volgende trainingen mij gaan brengen. 

by Andy on Lotusjoy
Tools

Ik ben ongeveer 4 jaar geleden gestart met de 1e cursus bij Senia. Het was de Avatar van Synthese Master Class. Voor het eerst was ik in een cursus waar ik verschillende tools had ontvangen om healingen te ontvangen of te geven. Het was prachtig om dit te ontvangen en te gebruiken. Ik leerde hoe makkelijk je een verbinding kon maken met de maan of het water en de liefde te ervaren in deze verbinding. Door zijn kennis en tools en teaching kwam ik langzaam terug in mijn kracht. Senia heeft in die jaren zijn kennis vanuit liefde en vertrouwen met de cursisten gedeeld waar ik ook onderdeel van was. Vandaag de dag heb ik er profijt van. Senia bedankt voor je vertrouwen en richting die je mij hebt gegeven in de wereld van spiritualiteit. Voor ieder die een verdiepings slag wil maken in zijn spiritualiteit is Senia een mooie start om te groeien. Dankjewel Senia voor al het mooie dat ik heb mogen ontvangen.Andy,

by Monique on Lotusjoy
bijzondere ervaring

Ongeveer een jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met Lotusjoy. Sindsdien heb ik meerdere trainingen bij Senia gevolgd.Zijn trainingen zijn intens en krachtig. Een bijzondere ervaring, iedere keer weer.Ik heb geleerd vaker uit mijn comfortzone te durven stappen, in mogelijkheden te denken en bewust uit beperkingen te stappen. Meer vanuit mijn hart te leven in plaats van in mijn hoofd te kruipen en waar te nemen zonder oordeel. Heb inzichten gekregen in mijn proces van persoonlijke ontwikkeling en voel dat ik krachtiger en bewuster in het leven sta. En er is nog zoveel meer te leren.Senia is een geweldige leraar. Oprecht, open en recht door zee. En bovenal een prachtig mens met ook nog een dosis humor.Dank Senia en Freya voor de waardevolle lessen, mooie inzichten en bijzondere ervaringen. En tot de volgende training.

by Joke on Lotusjoy
Thuiskomen

Ik volg nu al een paar jaren de teachings van Senia. De aller eerste keer in Groningen was het voor mij een thuiskomen. Mijn hele systeem stond op stelte van enthousiasme. Ik ben sindsdien door vele processen van verandering gegaan. Bij elke teaching krijg ik weer een stukje van mijzelf terug . Senia is een heel belangrijke schakel in mijn leven geworden. Ik raad echt iedereen aan om met de teachings van Senia aan de slag te gaan.

by Ineke Rens on Lotusjoy
bijzondere ervaring

In het jaar 2010 heb ik mijn eerste workshop bij Senia gedaan en maakte ik kennis met een zeer bijzonder en liefdevol persoon. Toen is mijn bewustwording wakker geworden. Daarna nog verschillende trainingen gedaan bij Senia. De ervaring die je hebt tijdens en na een traning is geweldig en laat zich moeilijk in woorden omschrijven. Het is een bijzondere ervaring. Je voelt je letterlijk verbonden worden met de opgestegen meesters en aartsengelen. Zo bijzonder. Zeer dankbaar dat Senia op mijn pad is gekomen.

by Evert on Lotusjoy
Gewoon Top

Al zo lang bezig met ontwikkeling, bewustzijn en energie werk, maar hier bij Senia maak je wat mee hoor, is gewoon letterlijk thuis komen. Voel mij dankbaar dat Senia op mijn pad is gekomen en dat ik veel van hem mag leren.Ik raad Lotusjoy iedereen aan.Evert

by Esther Kraaijeveld on Lotusjoy
Thuiskomen

Ik heb inmiddels diverse trainingen achter de rug bij Senia. Onder andere de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class en de eerste twee upgrades en diverse ascensie trainingen. Alles haakt als het ware in elkaar. Het voelt voor mij als thuiskomen. Steeds weer een stap dichterbij mijzelf. Senia draagt zijn kennis over aan ons met enthousiasme en toewijding, waarvoor ik hem heel dankbaar ben. Ik heb mij inmiddels al weer ingeschreven voor diverse ascensie trainingen en de inner mastery. Ik kijk er naar uit! Het is een onderdeel van mijn leven geworden. Tot ziens!

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»