Testimonials

GE DIGITAL CAMERAOmdat Lotusjoy het belangrijk vindt dat cursisten een goed gevoel overhouden aan de cursussen, workshops en trainingen nodigen wij u van harte uit om te laten weten hoe u het hebt ervaren.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Lotusjoy
Average rating:  
 147 reviews
by Esther Kleijn on Lotusjoy
Life changing

De trainingen volgen bij Senia heeft mijn leven veranderd.

Ik begin nu pas het gevoel te krijgen dat ik leef. Vooral de Golden Age Teachings hebben daaraan bijgedragen.

Maar het gaat niet allemaal vanzelf. Je moet er echt zelf mee aan de slag. Je komt jezelf behoorlijk tegen, maar laat dat nou precies de bedoeling zijn.

Gelukkig worden we goed begeleid en kunnen we altijd terug vallen op Senia.

Wil je losbreken uit de sleur? Jezelf terugzetten in je eigen kracht? Ben je bereid om in jezelf op ontdekkingsreis te gaan? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Liefs,

Esther Kleijn

by Ed Balsters on Lotusjoy
Golden Age

Life is a rollercoaster so buckle up and enjoy the ride.

Misschien zou ik hier moeten stoppen, krachtiger wordt t niet.
Vanuit n dankbaarheid naar wat mijnaangereikt wordt en n gunning naar anderen toe ga ik echter toch hier meer op in, wetend dat al dat ik kan doen is m’n eigen proces beschrijven (actions speak louder than words) en hopen dat dit bij n ander resoneert.

Ik ga daarom dit keer iet in op de Teachings of op onze beautiful Teacher Senia
Dat kan je in overvoerd vinden op de websitebouwers eerdere testimonials.

Liever deel ik hoe ik nu naar de wereld, het universum en mezelf kijk.
De maskers vallen bij bossen af, “there’s nowhere to hide any more” en ik voel me er heerlijk bij.

Is het makkelijk? Is t altijd even leuk?
Verre van, maar ik roep al jaren, te pas en te onpas haha, dat ik koos voor n simpel leven en dat dat niet altijd makkelijk is, allen maar ego praat is.

Time to step up to the plate, man up and grab your life by the balls haha.

Ja, maar hoe dan?
Nou, dat zeg ik net, keep it simple, stupid haha

Ik laat me elke dag, elke minuut, elk moment verrassen, de boom om de hoek, ik zie hem nu telkens voor de allereerste keer.
Ik oordeel zelfs minder over mezelf, de lastigste horde.

Oke, dat laatste verdient n vermelding van n specifieke Teachings, afgelopen weekend meegekregen:
Geef 51% aan Source en 49% aan jezelf.

Onvoorstelbaar hoe die simpele opmerking mij uit m’n schuldgevoel haalt dat ik ‘er niet genoeg voor doe’ en tegelijkertijd n aanmoediging om door te gaan.

Want zelfs (of misschien juist) in n achtbaan, “it’s all about the balance and if cannot find that within, you will have to do without”.

Love&laughter ,
Ed 😊💖🙏🏻

by Dani on Lotusjoy
Meesterschap

Ik geloof dat de mooiste aardse meesters de leraren zijn die je bij je bron brengen en De Bron, die je op een integere manier begeleiden bij je pad van opschoning
En je tonen dat het er om gaat in je eigen Kracht te staan, eigen Goddelijkheid..vanuit de verbinding van hun Goddelijkheid met de Goddelijke wereld, in alle dingen..
Waar je herkenning krijgt in t ervaren dan alles Een is en je je medemensen als gelijkwaardig leert zien, en afbreekt datgene waarin je dat nog niet doet.
En jou ook laat zien dat Zelfliefde het belangrijkst is, stevig op je benen staan op de aarde, bewust van ego, van t verschil tussen ik en afscheidingsbewustzijn en eenheidsbewustzijn.
Ik heb deze training twee keer gevolgd en vindt dit n prachtige manier om kennis te maken met de Mahatma energie en verschillende energieen, daarmee te leren werken benefit for yourself and others, connectie met de Lichtwezens en eigen I Am en de energies frequentie in stapjes verhogen.
Diepgaande Clearings, krachtige activaties.
Diep ontspannend liggend op n matje en het over je heen laten komen.
Gemoedelijk, humor, ernst en heerlijk eten samen.
Meesterschap op Aarde, voor de Nieuwe Aarde.
Heel veel te leren daarover!

Dicht bij je Zelf komen, en Leven en tot expressie komen . Dat is de juiste begeleiding volgens mij..🙏😘

by Merel De Blaey on Lotusjoy
Fantastische weekenden

Fantastische weekenden tot nu toe! mijn zelfontwikkeling krijgt een boost. zoveel moois geleerd dat ik niet voor mogelijk had gehad! echt gaaf! op naar volgende weekenden om steeds verder te ontwikkelen!

Merel

by Zouli on Lotusjoy
Rainbow-warriors

Na de Basic bij Diana Wiemers te hebben gevolgd, was er geen ontkomen aan om de Master te volgen bij Lotusjoy.

Alhoewel ik geen eerdere trainingen in de wereld van Energy-healing en Esoterie gevolgd heb, voelde het zo ongelofelijk vertrouwd en natuurlijk aan, dat ik geen enkele hapering of twijfel voelde bij de gegeven lessen en voor mij introductie en kennismaking van (opgestegen) Meesters en hun krachten, maar eerder een ' maar natuurlijk en logisch!' kind of feeling, had.

De 3-daagse met alle activaties voelden zeer krachtig aan en elke avond keek ik met open hart uit en leergierige enthousiasme naar de volgende dag.
De ongedwongen sfeer zorgde ervoor dat er veel gedeeld kon worden met open hart en de connectie met elkaar vergrootte.

Ik ben enorm dankbaar dat ik deze Master-class heb mogen meemaken en dit in een groep met warme open-hearted leergierige Rainbow-warriors❤️🌈❤️

Zouli

by Ed Balsters on Lotusjoy
Dankbaar

Na al n aantal cursussen gevolgd te hebben bij ander Mahatma Basic teachers, ontmoette ik Senia voor t eerst bij de jaarbijeenkomst.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik meteen diep geraakt werd door zowel de rust, de wijsheid als de onvoorwaardelijke liefde die zowat uit elke porie stroomt.
Wat ik bij de Basic Healer Class al voelde werd hier alleen maar bevestigd en versterkt: dit is waar voor mij het Lot en m’n Bestemming convergeren.

Eindelijk iemand die me niet alleen vertelt wat ik op n dieper niveau al wist, hij reikt me ook de tools en skills aan om met deze kennis mezelf verder te ontplooien.

Zonder inhoudelijk te veel op de stof in te willen (of kunnen) gaan, is voor mij het meest bijzondere aan de filosofie van LotusJoy het I Am verhaal: alles gebeurt in overeenstemming met mijn Hogere Zelf.
Precies, maar dan ook precies waar ik al enige jaren naar op zoek was (of misschien beter, m’n hele leven al).

Dat dit op n manier wordt aangereikt die zo liefdevol en los van oordeel is, is even mooi als dat t vanzelfsprekend is.
Iets anders zou strijdig zijn met de boodschap, strijdig met Senia zelf.

De stof (en de manier waarop) die wordt aangereikt kan ik niet anders noemen dan verbluffend en normaal tegelijkertijd.
Dat laatste omdat Wonderen nu een deel uitmaken van mijn realiteit dus is dat niet meer buitengewoon.

Het tempo waarmee ik de (of beter: mijn) diepte in wordt gegooid, ervaar ik af en toe nog als overweldigend.
Dit is alleen maar mijn eigen ego-patroon, mijn angst niet aan mijn eigen verwachtingen te voldoen.
Laat ik nou in de Master Class ook de tools aangereikt hebben gekregen om mijn eigen energie weer integer te maken, met mezelf ook op esoterisch in het reine te kunnen komen.

Inmiddels wordt mijn pad steeds duidelijker en daarmee smaller.
Vergelijk het met n trechter: mijn grenzen worden steeds helderder, ik laat minder afleiding binnen en bescherm mezelf in m’n bewegingsruimte.
Dat voor iemand wiens lijfspreuk lange tijd luidde “I can resist anything but temptation” een draai van 180 graden.
Net zo goed als dat ik als Ierse Hagenaar (dubbel label haha) opeens niet of nauwelijks meer vloek.
‘t Voelt gewoon niet goed meer, er zit geen enkel respect of liefde in.

De cursussen zelf zijn n plezier, elke keer weer.
Zowel de teachers, de teachings, de combinatie tussen theorie, ‘installaties’ en oefening als de mede cursisten zijn elke keer n feest.

Dankbaar lijkt welhaast ontoereikend, maar dankbaar ben ik, vanuit de grond van m’n hart.

Love&Laughter,
Ed

by Nelson on Lotusjoy
Prachtige reis

Sinds ik in aanraking ben gekomen met de trainingen van Senia ben ik in een prachtige reis terecht gekomen naar, zelf-realisatie, zelf-liefde en liefde voor alles om je heen. De bewust wording dat het begint met het dealen van je trauma's en het loslaten van je ego, heeft mij enorm geholpen om de juiste keuzes te maken in dit leven. Daar komt nog bij dat je een enorme inzicht krijgt dat het leven dat we zien/ervaren, vanuit het ego en "de matrix", veel meer omvat. Ik ben "wakker aan het worden" en ik gun en adviseer iedereen z'n prachtige reis die Lotusjoy school for consciousness and self-realization kan verzorgen en realiseren. Mijn dank is groot! Dank Senia voor alles! Veel liefde! Nelson

by Theo on Lotusjoy
Bezielende aanwezigheid

Dit jaar heb ik een aantal Mahatma classes en workshops meegemaakt. Wat mij telkens daarna vooral opviel, dat het leven na deze trainingen sterk veranderde. Ik had het gevoel meer in mijn (oorspronkelijke) kracht te staan, dat het vertrouwen in wat allemaal mogelijk is veel minder beperkt werd. Er was en is ook meer aandacht wat ik ervaar in het dagelijkse leven, bijvoorbeeld stil staan bij wat een wonderbaarlijke wezens wij eigenlijk zijn met ongekende mogelijkheden. En natuurlijk niet te vergeten de kracht van de energie voor het helen voor alles wat leeft en de kracht van NU.
Dit wat er gebeurt tijdens de classes etc. is magie en zorgt voor verschuiving van het ego naar het eenheidsbewustzijn.

Dank aan de inspirerende en bezielende aanwezigheid van Senia.

by Danielle Koumans on Lotusjoy
Heel bijzonder

De Basic Healer Class vond ik al heel bijzonder, maar de Mahatma Avatar Master Healer Class is niet in woorden uit te leggen. Vele tools ontvangen, verschillende soorten energie ervaren. Geef je over, laat alles gebeuren en je voelt je na 3 dagen hard core energy helemaal in je eigen kracht staan. Naast het energie werk, vind ik de teachings én de anekdotes van Senia inspirerend. Wil je écht een betere versie van jezelf worden? Durf je buiten je comfortzone te gaan? Laat dit energiewerk niet aan je voorbij gaan! Dit gaat zo veel verder dan het doorgeven van energie zoals bij Reiki.

Senia dank je wel!

Lotusjoy: wat een verrijking van mijn leven.

by Theo Sijtsma on Lotusjoy
Mahatma in liefde

Woorden schieten absoluut te kort om iets te zeggen wat er gebeurt tijdens de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class (m.m. voor de Mahatma Avatar Basic Healer Class). En toch merk ik dat er vanuit liefde spontaan het gevoel opkomt, om er wat over te vertellen. En als je het leest, laat het in je hart resoneren voorbij de woorden. Er zijn 3 aspecten welke de meeste indruk op mij hebben achtergelaten:
-de onvoorwaardelijke overgave
-kijken zonder oordeel
-het stalken van je patronen
Eigenlijk komt het voor mij hierop neer als je deelneemt aan deze belevenis, dat je je volledig kwetsbaar opstelt en vooral niets uit de weg gaat, geheel aanwezig bent en er compleet voor gaat. Wat ik merk dat ik dan in mijn volledige kracht komt te staan en dankbaarheid ervaar voor wat ik allemaal ontvang tijdens de initiaties en opschoningen.
Het heeft mij ook uitgenodigd stil te staan bij de altijd aanwezige innerlijke stilte en vrede.
Nu de “training” is afgelopen, voel ik een enorme kracht in mijzelf en een groot vertrouwen in wat er allemaal mogelijk is. Er is het besef dat dit pas het begin is, en een sprong in het onbekende !
Ik ben blij dat ik deelgenomen heb, en voel grote dankbaarheid voor de inspiratie-motivatie van Senia.
Alle medereizigers op dit pad wens ik toe dat hun leven in een constante overvloed zal gedijen.
Mahatma in liefde, NU !

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»