Testimonials

GE DIGITAL CAMERAOmdat Lotusjoy het belangrijk vindt dat cursisten een goed gevoel overhouden aan de cursussen, workshops en trainingen nodigen wij u van harte uit om te laten weten hoe u het hebt ervaren.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 141 reviews
by Nelson on Lotusjoy
Prachtige reis

Sinds ik in aanraking ben gekomen met de trainingen van Senia ben ik in een prachtige reis terecht gekomen naar, zelf-realisatie, zelf-liefde en liefde voor alles om je heen. De bewust wording dat het begint met het dealen van je trauma's en het loslaten van je ego, heeft mij enorm geholpen om de juiste keuzes te maken in dit leven. Daar komt nog bij dat je een enorme inzicht krijgt dat het leven dat we zien/ervaren, vanuit het ego en "de matrix", veel meer omvat. Ik ben "wakker aan het worden" en ik gun en adviseer iedereen z'n prachtige reis die Lotusjoy school for consciousness and self-realization kan verzorgen en realiseren. Mijn dank is groot! Dank Senia voor alles! Veel liefde! Nelson

by Theo on Lotusjoy
Bezielende aanwezigheid

Dit jaar heb ik een aantal Mahatma classes en workshops meegemaakt. Wat mij telkens daarna vooral opviel, dat het leven na deze trainingen sterk veranderde. Ik had het gevoel meer in mijn (oorspronkelijke) kracht te staan, dat het vertrouwen in wat allemaal mogelijk is veel minder beperkt werd. Er was en is ook meer aandacht wat ik ervaar in het dagelijkse leven, bijvoorbeeld stil staan bij wat een wonderbaarlijke wezens wij eigenlijk zijn met ongekende mogelijkheden. En natuurlijk niet te vergeten de kracht van de energie voor het helen voor alles wat leeft en de kracht van NU.Dit wat er gebeurt tijdens de classes etc. is magie en zorgt voor verschuiving van het ego naar het eenheidsbewustzijn.Dank aan de inspirerende en bezielende aanwezigheid van Senia.

by Danielle Koumans on Lotusjoy
Heel bijzonder

De Basic Healer Class vond ik al heel bijzonder, maar de Mahatma Avatar Master Healer Class is niet in woorden uit te leggen. Vele tools ontvangen, verschillende soorten energie ervaren. Geef je over, laat alles gebeuren en je voelt je na 3 dagen hard core energy helemaal in je eigen kracht staan. Naast het energie werk, vind ik de teachings én de anekdotes van Senia inspirerend. Wil je écht een betere versie van jezelf worden? Durf je buiten je comfortzone te gaan? Laat dit energiewerk niet aan je voorbij gaan! Dit gaat zo veel verder dan het doorgeven van energie zoals bij Reiki.Senia dank je wel!Lotusjoy: wat een verrijking van mijn leven.

by Theo Sijtsma on Lotusjoy
Mahatma in liefde

Woorden schieten absoluut te kort om iets te zeggen wat er gebeurt tijdens de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class (m.m. voor de Mahatma Avatar Basic Healer Class). En toch merk ik dat er vanuit liefde spontaan het gevoel opkomt, om er wat over te vertellen. En als je het leest, laat het in je hart resoneren voorbij de woorden. Er zijn 3 aspecten welke de meeste indruk op mij hebben achtergelaten:-de onvoorwaardelijke overgave-kijken zonder oordeel-het stalken van je patronenEigenlijk komt het voor mij hierop neer als je deelneemt aan deze belevenis, dat je je volledig kwetsbaar opstelt en vooral niets uit de weg gaat, geheel aanwezig bent en er compleet voor gaat. Wat ik merk dat ik dan in mijn volledige kracht komt te staan en dankbaarheid ervaar voor wat ik allemaal ontvang tijdens de initiaties en opschoningen.Het heeft mij ook uitgenodigd stil te staan bij de altijd aanwezige innerlijke stilte en vrede.Nu de “training” is afgelopen, voel ik een enorme kracht in mijzelf en een groot vertrouwen in wat er allemaal mogelijk is. Er is het besef dat dit pas het begin is, en een sprong in het onbekende !Ik ben blij dat ik deelgenomen heb, en voel grote dankbaarheid voor de inspiratie-motivatie van Senia.Alle medereizigers op dit pad wens ik toe dat hun leven in een constante overvloed zal gedijen.Mahatma in liefde, NU !

by Yvette Jaminon on Lotusjoy
Resonantie van top tot teen

Al bij de eerste kennismaking met de Lotusjoy pagina van Senia Melchizedek resonantie van top tot teen, dat het me zelfs ontroerde. Jaa dit is het riep mijn hele systeem, dit is waar ik op heb gewacht. Ik gaf me op voor de Mahatma de Avatar Master healer class die enkele maanden later door Senia gegeven zou worden.Toen was het zo ver, eerste dag van de training. Ontmoeting met Senia. Senia, geen man die zweeft op een wolkje😉 haha.. Nee gewoon heerlijk normaal, recht door zee, vol humor en los van dat het een fantastische krachtige Meester is, ook een man met beide voeten stevig geworteld in de aarde.De Mahatma training heb ik ervaren als een bijzondere mooie training van zeer hoog niveau, de informatie en tools die we hebben kregen geven mijn leven meer verdieping en verrijking. Deze dagen gaven mij ook erkenning en herkenning, het ontmoeten van mede broeders en zusters wat een speciale band schept. De mogelijkheid om in een warme, liefdevolle omgeving stap voor stap diepere lagen binnen mijzelf te ontdekken om bij mijn ware essentie te komen.Dankbaarheid is wat ik voel..Ik kijk uit naar de volgende trainingen🙏Voor een ieder die dit leest..Voel en ervaar zelf

by Edgar Bergsma on Lotusjoy
Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class

Het was een mooie ervaring waarbij we verschillende tools hebben mogen leren. De energie heeft een grote impact op mij gehad. Ik heb genoten van de mede cursisten.Senia bedankt

by Susanne Swart on Lotusjoy
Dankbaar

Dankbaar, ontroerd, gemotiveerd, aangeraakt, blij en voelt als thuiskomen in het mooiste huis <3 

by Sylvia Sluiter on Lotusjoy
The place to be

The place to be...om te werken aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Daardoor kun je ook een spiegel zijn voor een ander. Je staat immers niet alleen.

by Barbara Claes on Lotusjoy
Hoog niveau en uniek

Deze opleidingen zijn van heel hoog niveau en uniek in wijze. wondere ervaringen...ik kom verder en verder daar waar ik naartoe wil ..ik bedoel dus onderweg. Stap per stap want een proces is een proces.en dat proces leer ik zien ook nu dankzij lessen. Je kiest hélemaal zelf hoe je de lessen in je leven oriënteert. Je bent je eigen regisseur. Deze opleiding zijn kado s aan jezelf. Een wereld opent en groeit sinds ik hier regelmatig een training volg. It's the best place.ik voel me aan het juiste adres, kom van België omdat als ik een plek zoek ik de beste wil. Met dank aan Senia die met grootste toewijding deze rijke teachings geeft.

by Marion van Zijl on Lotusjoy
Dankbaar

Toen ik in 2016 de website van Lotusjoy bezocht had ik een wooh ervaring. Dit resoneerde zo met mij dat ik mij gelijk heb opgegeven voor de Mahatma Avatar Master Healer Class training. Sinds die tijd volg ik de een na de andere (vaak eendaagse) training en meerdaagse upgrades. Mooi en geweldig voor mijn eigen groei en ontwikkeling en zo waardevol om dit ook aan andere te mogen en kunnen (door)geven. En zeker niet de mooie verhalen met extra info van Senia te vergeten... Dankbaar

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»