Over verschillende trainingen en eigen persoonlijke ervaring

Beste broeders en zusters. 

 Geregeld ontvang ik mails met vragen over aan welke trainingen ze mee kunnen doen. Mijn antwoord is dan:  je kan aan alle trainingen mee doen mits je de juiste vooropleiding hebt gevolgd en dat is of de Mahatma Avatar Basic Class (die je bij de door Lotusjoy opgeleide teachers kan volgen) en/of de Mahatma Avatar van Synthese Master Class, die je bij ons zelf kan volgen. 

 Dit is nodig zodat men een bepaalde basis en een bepaald niveau ontwikkelt voordat men verder kan deelnemen aan onze trainingen; we zijn namelijk geen spiritueel centrum maar een esoterische school voor bewustzijn en zelfrealisatie. Jaren geleden heb ik er voor gekozen om bepaalde mensen aan te trekken die werkelijk de verdieping in willen qua ontwikkeling en zichzelf werkelijk willen leren kennen, en daar is commitment voor nodig. Een hele tijd geleden is het ons opgevallen dat mensen die geen bepaalde esoterische basis kennis en tools hadden het moeilijk vonden om de stof te begrijpen en om het echt te kunnen integreren. Toen hebben we gezegd dat men minimaal de Mahatma Basic Class gedaan moeten hebben, een regel die ook gelijk workshop-hoppers* tegen gaat (*het type die van workshop naar workshop ‘hopt’ maar niet werkelijk de diepte in wil gaan.)  

 Wanneer je de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class gevolgd hebt, heb je toegang tot ongeveer de helft van onze trainingen en na de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class zijn alle trainingen van Lotusjoy voor jou toegankelijk. Op deze manier kunnen we de mensen beter begeleiden in hun spirituele en persoonlijke ontwikkeling en kunnen we gezamenlijk de diepte in. Na de zomer hebben we weer prachtige trainingen op de agenda staan die toegankelijk zijn voor hen die minimaal de Mahatma Basic Class gevolgd hebben. In de maand augustus geven wij nieuwe ééndaagse ascensie trainingen, die zeker de moeite waard zijn om bij te wonen, en in september starten we weer de opleiding tot paranormaal genezer waarin men zichzelf ontwikkelt en beter leert kennen op zowel emotioneel als op mentaal niveau.  

 Tijdens deze paranormale opleiding The Path of Inner Mastery zullen we werken aan het aanwakkeren van jouw eigen zelfgenezend vermogen en hoe je deze kan inzetten voor jezelf en anderen. Deze opleiding van 5 maanden heeft een compleet nieuw jasje gekregen wat grote verdiepingen geeft in je eigen transformatie proces zodat jij jouw innerlijke meesterschap eigen kan maken. Vandaar ook de naam Het Pad van Innerlijke Meesterschap. 

Tevens zullen we een grote verdieping gaan maken tijdens deze opleiding betreft recapitulatie; een van de, zowel niet dé belangrijkste oefening voor je ascensie- en ontwikkelingsproces. De teachings die hier gedeeld zullen worden gaan verder dan die men heeft gehad bij de Mahatma Avatar Master Healer Class. Ook wanneer je de Mahatma Basic Class gedaan hebt, waarin deze stof niet behandeld wordt, is dat niet erg want we zullen tijdens deze training het recapitulatieproces van begin tot eind gaan behandelen. Je leert technieken om vast gezette energie op een spontane manier los te maken en deze weer terug te halen. Tevens zal ik met de deelnemers een filmpje door gaan nemen wat gaat over het energieveld en wat dit nu precies is. Hierbij zal ook de nodige uitleg komen over het verzamelpunt, wat je er allemaal mee kan en hoe die onderhevig is aan emoties en gemoedstoestanden. We gaan dus ook het onderwerp emoties behandelen om jezelf te bevrijden van trauma’s en opgelegde overtuigingen. Deze processen zijn zeer verhelderend, je zal beter gaan inzien met vol bewustzijn hoe je het verzamelpunt, die onze waarneming bepaald, kan beïnvloeden en andere werelden kan creeeren. 

Wil jij jezelf beter leren kennen? Jezelf bevrijden van oude lasten, overtuigingen en emotionele ladingen? Wil jij hard werken aan jezelf en daarnaast ook andere mensen kunnen helpen en ondersteunen? Dan is deze training een absolute must om te volgen. The Path of Inner Mastery is één van mijn meest favoriete trainingen voor spirituele en persoonlijke ontwikkeling omdat het een enorme boost geeft in bewustzijn en omdat deze opleiding jou de mogelijkheid geeft om jezelf beter te leren kennen op alle vlakken, emotioneel, mentaal, spiritueel, en fysiek. Ik heb deze opleiding al een tijd niet meer gegeven omdat ik altijd alles inplan in resonantie met de energiestroom in het universum. Ik voel dat het er nú weer de tijd voor is, maar wél met een nieuw jasje. Dat nieuwe jasje houdt onder andere in dat er meer kennis en tools gedeeld zullen worden ten opzichte van de laaste keer dat de Path of Inner Mastery gegeven is. Om de cursisten van toen tegemoet te komen en te laten mee profiteren van deze geüpgrade versie, kunnen zij die deze 5 maanden opleiding eerder gevolgd hebben deelnemen voor de gereduceerde prijs van 100 euro per lesblok.  

 In november of december zullen we ook de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class weer gaan geven en ook deze zal onderhevig zijn aan een metamorfose wat betreft teachings en praktijkwerk. Deze veranderingen werken uiteraard door in de Mahatma Upgrades. We zullen dieper ingaan op emoties, over wat zij zijn en hoe jij hiermee om kunt gaan. We zullen verhelderende informatie gaan verstrekken over het stalken van je patronen (het zelfonderzoek) en hoe je dingen in de praktijk kan brengen. Omdat de tijd beperkt is en we een vol programma hebben kunnen we dit onderwerp niet heel uitgebreid gaan doornemen tijdens de Mahatma Master Class, daarom zullen we los van deze Mahatma Master Class ook Stalking Classes gaan geven. Hierin gaan we dieper in op de emoties die we als mens kunnen ervaren en het los laten van maskers, maskers die we dragen en waarmee we ons identificeren. Ter zijner tijd zal daar de nodige info nog over gegeven worden. 

 Al onze trainingen zullen op een dieper niveau gebracht worden zodat men zichzelf steeds beter en beter leert kennen en men zichzelf steeds meer en meer kan bevrijden van beperkingen. Beperkingen die ons zijn aangeleerd en die we onszelf opleggen. Want ware zelfkennis en bewustwording geeft de mogelijkheid om jezelf te bevrijden van innerlijke emotionele lading en pijn, want alles is een keuze. 

 We komen nu allen in een stroomversnelling want er is een mega grote verschuiving gaande in de kosmos. Het Christusbewustzijn doet zijn intrede en het ontwakingsproces begint bij steeds meer mensen waardoor zij zich afvragen wat de zin van het leven is. Dat heeft het resultaat dat men zichzelf op spiritueel niveau wil gaan ontwikkelen. De mensen zien de illusie van het dagelijkse leven meer en beginnen te begrijpen dat het systeem waar we in leven niet werkelijk dat is wat men altijd heeft gedacht dat het was. Daarom gaan wij van Lotusjoy nog meer de krachten bundelen met de Teachers die we hebben opgeleidt tot Mahatma Avatar van Synthese Basic Teachers. Door dat zij minimaal eens in de 2 maanden trainingen zullen geven in geheel Nederland en ook in Spanje, kunnen we een veel grotere groep mensen in de wereld bereiken om hen te helpen en te ondersteunen in deze bijzondere tijd van ascensie. Want laten we eerlijk zijn, dat proces is voor velen een moeizaam en zwaar proces omdat veel van hen lichamelijke problemen ervaren. Elk ziektebeeld heeft namelijk een spirituele betekenis en alléén door jezelf op spiritueel en bewustzijn niveau te ontwikkelen, en jezelf beter te leren kennen en doorgronden, kan jij jezelf bevrijden van deze beperkingen. 

 In lijn met deze verschuiving zijn we druk bezig om eind dit jaar verschillende trainingen online aan te kunnen bieden, van energiewerk tot persoonlijke ontwikkeling, die iedereen kan volgen en waar men geen vooropleiding voor nodig heeft. Sommige trainingen zullen een aanvulling zijn voor hen die al enige jaren trainingen bij ons volgen, het niveau is daarom voor zowel beginners als voor gevorderden. Ook zullen er webinars gegeven gaan worden waarin we zowel satsangs als energiewerk/activaties zullen gaan geven. De meeste webinars zijn toegankelijk voor hen die de Mahatma Basic en hoger hebben gedaan.  

 Spannende maar leuke tijden staan ons te wachten met nieuwe mogelijkheden die we graag met jullie delen. 

 Over delen gesproken, er is nog iets wat ik graag met jullie wil delen. 

Een aantal weken terug, toen ik ‘s avonds ging slapen, kwam ik in een andere staat van bewustzijn terecht en ging ik rechtstreeks door naar de Melchizedek Kathedraal. Ik zat met wat persoonlijke dingen (aangezien ik ook een mens ben) en deze issues hielden mij zo gezegd bezig. Wanneer dingen mij bezig houden trek ik mij soms terug in de Kathedraal om los te komen van mijn lichaam en in de pure Melchizedek essentie aanwezig te zijn om zo tot inzicht te komen. Toen gebeurde er iets wat gemiddeld 2 keer per jaar gebeurd. Terwijl ik in de essentie van Melchizedek zat en ik mij opende voor informatie werd ik in een ruk omhoog getrokken en realiseeerde ik mij dat ik in een bijna dood ervaring zat. Nu is deze staat van zijn niet onbekend en bijna normaal voor mij aangezien ik mij al los had gemaakt van het lichaam, alleen is het niet alledaags dat de Bron/Vader/Moeder/God mij naar zichzelf toe trok. Ik kwam in een hele grote ruimte terecht waar ik de Bron zag staan. Ik zag alleen het lichamelijke gestalte en niet zijn/haar gezicht want als je eenmaal het gezicht ziet mag je niet meer terug komen naar aarde en dat was natuurlijk niet de bedoeling. 

 De Bron zei tegen mij: kijk rechts achter jou, en de Bron liet mij door een soort raam kijken. (Je kan het raam zien als een soort van tv of misschien wel een bril. Ik vind het moeilijk om dat stukje te omschrijven of onder woorden te brengen, maar dat is ook niet zo van belang.) De Bron liet mij verschillende fragmenten zien van mijn leven waarin ik mijzelf terug zag in verschillende tijdslijnen. In al deze fragmenten en tijdslijnen zag ik mijzelf en hoe boos en gefrustreerd ik was over bepaalde zaken die mij bezig hielden en mijn leven letterlijk overnamen. Het ging allemaal over mensen/vrienden die een bepaald gedrag vertoonden van jaloezie en afgunst, en waar mensen niet eerlijk waren tegen mij en in sommige gevallen ik ook door anderen gebruikt werd, enz. Dit was geen fijne ervaring en ik vroeg aan de Bron wat de bedoeling hiervan was. Zodra het filmpje was afgespeeld zei de Bron: kijk nu links achter jou. Daar zag ik weer een soort spiegel/tv/bril achtig iets waardoor ik allemaal momenten zag van tederheid en warmte, en waar ik met mensen vanuit liefde samen was. Dit was een prachtig moment en het gevoel was overweldigend mooi. 

Toen het fragment klaar was draaide ik mij toe naar de Bron en deze zei tegen mij: jij hebt iets geweldigs gekregen toen je op aarde kwam, een geweldig talent. Maak daar gebruik van want jouw talent maakt jou tot wie je werkelijk bent. Ik zei toen tegen de Bron: Vader ik hoor wat je zegt, maar ik vindt het soms moeilijk om met mensen te werken, want mensen gaan zo vaak in verzet, zijn eigenwijs en durven niet de diepte in. Velen durven niet naar zichzelf te kijken en men schuift alles maar weg naar de ander toe en vaak ben ik de boosdoener. Niet dat ik zelf perfect ben, zei ik, maar dat is nu wel wat er speelt, om die reden vind ik het soms lastig om mijn kwaliteiten als leraar neer te zetten. De Bron vroeg: is er nog meer wat je graag kwijt wilt? Ik antwoorde met ja, ik wil graag weten hoe lang ik dit allemaal nog moet doen, het werken voor jou en de mensen helpen. Wanneer kan en mag ik weer terug komen? 

Toen zei de Bron iets wat mij verbaasde; zodra jij je kwaliteit beter gaat inzien en begrijpen zal je nog een hele tijd op aarde verblijven, en pas als je taak vervult is kom je weer terug maar voordat dat gebeurd zal jij eerst een prachtig en een lang leven gaan leven. 

En voor ik het wist zat ik weer terug in de Kathedraal. Hier bleef ik nog een tijdje om informatie in mij op te nemen maar er kwam verder niets meer. Ik zakte langzaam weer terug in mijn lichaam en toen was het al vroeg in de ochtend. Op het moment dat ik mijn ogen opende kwam er een traantje wat over mijn wang rolde. Ik zag en voelde de boodschap van de Bron; het is niet de dualiteit van de mensen, nog van mijzelf, wat er toe doet. Wat de Bron in werkelijkheid zei was dat wij als mens een prachtige kwaliteit meegekregen hebben toen we op aarde kwamen, en dat is dat we elkaar lief mogen hebben, vanuit kwetsbaarheid, warmte en tederheid. We mogen elkaar zien en eenmaal in die liefde zullen we ook de Bron vinden in onszelf. 

Want liefde is het grootste geschenk die de Bron ons geven heeft, en de beste kwaliteit. 

Love you all <3 

Blessings, 

Senia Melchizedek