Over Senia Melchizedek

Senia Melchizedek is een wijze filosoof & spiritueel leraar / mentor, hij komt uit een  bijzondere lijn van toltecs, Senia is een Toltec Nagual (toltecs zijn mannen / vrouwen van kennis beter bekend als bewustzijnskunstenaars die een zeer ruime kennis hebben over wat en hoe bewustzijn werkt). Senia is de grondlegger van Lotusjoy esoterische school voor bewustzijn en zelfrealisatie en zijn doel is om de mensheid en de wereld te helpen naar een hogere staat van bewustzijn en naar een betere toekomst.  

Senia heeft in de afgelopen 20 jaar verschillende transformatietrainingen en meditaties ontworpen en was vroeger ook de oprichter van de bekende Mer-Ka-Ba meditatieschool.

Senia is de grondlegger van verschillende spirituele en persoonlijke ontwikkeling, energie en bewustzijnssystemen en hij richt zich altijd op diegenen die op een hoger niveau willen worden opgeleid en die ook uit hun comfortzone durven te stappen. Senia heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld in verschillende kwesties, zoals hypnose, paranormaal, toltec sjamanisme, bewustzijn, esoterische wetenschap, Vedische esoterie, ascensie processen/meditaties, energie en lichaamswerk.

De leringen van Senia hebben een grote positieve invloed op zijn studenten en de energietransmissies en meditaties zijn van een zeer diepe aard, velen voelen al direct bij zijn aanwezigheid dat er veel met hen gebeurt in hun bewustzijn en lichaam. Senia’s aanwezigheid initieert een innerlijk transformatieproces, waarbij je diep naar binnen gaat en een proces van innerlijke genezing en transformatie doorloopt.

Meer dan 30 jaar lang heeft Senia spirituele en persoonlijke ontwikkelingstrainingen genoten van vele meesters van over de hele wereld. Senia Melchizedek heeft ruim 60 spirituele leraren gehad en nog steeds in zowel India als Zuid Amerika met ieder hun eigen kennis en kracht. Na 30 jaar intense persoonlijke en spirituele groei is hij gaan begrijpen dat hij 1 van de 5 Melchizedek hier op aarde is, die hier zijn gekomen om de mensheid te helpen in het grote transformatieproces van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk ook beter bekend als de Gouden Tijdperk wat is begonnen in 2011.

“Eénheidsbewustzijn is ons geboorterecht, het is onze natuurlijke staat van zijn. Het is niet iets bovennatuurlijks of iets heel speciaals. We zijn deze bewustzijnsstaat gaan zien als iets magisch omdat we zo ver verwijderd zijn van onszelf en onze natuur. Gedachten en lijden hebben ons hele leven overgenomen en we accepteren alle gedachten voor de waarheid; we zijn verstrikt geraakt in onze gedachten en zien niet langer de leugens en de illusie van onze gedachten. We maken onszelf het slachtoffer van onze eigen spookverhalen en we beginnen te lijden; we vallen in een bewustzijnsstaat die het ik-bewustzijn wordt genoemd “

“Senia Melchizedek”