Over Senia Melchizedek

Senia Melchizedek is een esoterisch leraar en geeft internationaal trainingen in spirituele en persoonlijke ontwikkelingen op hoog niveau. Hij werkt vanuit het Eenheidsbewustzijn en geeft hier ook uitgebreid trainingen over in o.a. de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class en natuurlijk de jaar opleidingen de Golden Age Teachings. Zijn naam vanuit het hogere zelf (I Am) is Senia en hij is van de Melchizedek Priester orde, van het hoogste niveau. Zijn aardse geboortenaam is rodolfo van de familie marasci maar in de spirituele hiërarchie/wereld kennen ze hem als Senia Melchizedek, dit is ook de naam die hij dagelijks gebruikt.

Senia is ingewijd  bij de Heilige Andes gebergte van Peru in de Q’ero traditie als een Pampa Mesayok Paqo door Q’ero Don Alejandro Apaza Machaccha in de generatielijn van zijn vader waar hij al 10 jaar persoonlijke leerling van is, tevens is Senia ingewijd bij de Heilige bergen van India door Maha Avatars & Daza’s in de esoterische leer tot in een hogere staat van Eenheidsbewustzijn en ontwaking.

Op zeer jonge leeftijd kwam Senia in contact met het mystieke genootschap, zij hebben hem opgeleid en ingewijd in de Universele wetten van het Lagere en de Hogere Esoterische wetenschap in verschillende graden.

Een aantal jaren later kwam hij de toltec studenten van de Nagual Carlos Castaneda tegen. Zij leerden hem de kunsten van het bewust dromen, het besluipen van je patronen, de Magische bewegingen, hoe bewustzijn werkt en hoe men met het bewustzijn kan navigeren van het Ik bewustzijn naar het Eenheidsbewustzijn tot aan transcendente & mystieke staten van bewustzijn.

Senia is zich verder gaan ontwikkelen en heeft meer dan een jaar rondgereisd in o.a. Peru, Bolivia, India en diverse andere plaatsen waar hij verschillende ontwaakte en verlichte meesters, Maha Avatars & Sjamanen (energie meesters) heeft ontmoet.

Meer dan 30 jaar lang heeft Senia spirituele en persoonlijke ontwikkelingstrainingen genoten van vele meesters van over de hele wereld. Senia Melchizedek heeft ruim 60 spirituele leraren gehad met ieder hun eigen kennis en kracht. Na 30 jaar persoonlijke en spirituele groei is hij gaan begrijpen dat hij 1 van de 5 Melchizedek priesters hier op aarde is, die hier zijn gekomen om de mensheid te helpen in het grote transformatieproces van het Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk.

Senia is de grondlegger van verschillende spirituele en bewustzijnssystemen en richt hij zich altijd op hen die op hoog niveau getraind willen worden en die ook uit hun comfortzone durven te gaan, deze trainingen gaan o.a. over het toltek, het Ik bewustzijn naar het Eenheidsbewustzijn & van transcendente tot aan het mystieke staten van bewustzijn,  paranormale, directe hypnose tot esoterische energie en esoterische ascensie trainingen.

Hij geeft tevens de “Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class”.  Een hardcore energiewerk training wat tevens de vooropleiding is om deel te kunnen nemen aan andere trainingen van Lotusjoy Esoterische School voor Bewustzijn en Zelf-realisatie, deze training is ontworpen door Senia zelf, met invloeden van verschillende spirituele stromingen waarvan de beste aspecten van verschillende systemen zijn samengevoegd. De training is ontworpen voor hen die zijn/haar geboorterecht willen terugnemen en deze tot hun volledige potentie willen ontwikkelen.

Senia zijn trainingen zijn ook zeer bijzonder dat je nergens anders aan zult treffen, zo kunnen de lotusjoy curisten verschillende trajecten volgen van energiewerk tot bewustzijn trainingen  en zich ontwikkelen tot compleetheid. Kijk bij “workshops” voor het volledige en verschillende trajecten en aanbod en bij “agenda” voor data en tarieven. Kijk ook even naar de testimonials en lees de reacties en ervaringen van anderen.

Senia verheugt zich erop om met iedereen te mogen werken. Om te helpen met jullie proces van herinnering,  eenheid en ontwaking tot volledige Meesterschap en jullie te mogen ontvangen bij een van de trainingen van Lotusjoy Esoterische School voor Bewustzijn en Zelf-realisatie.

Senia Melchizedek:  “Ware ontwaking laat zich niet uitspreken maar kan alleen ervaren worden, daarom is elk vorm van ontwaking wat in woorden uitgelegd kan worden geen werkelijke ontwaking maar pure illusie.”

Namasté

Senia Melchizedek