Nog even en dan is het zover.

Nog even en dat is het zover… dan gaat de nieuwetijds Academy van start. De nieuwe website zit vol in het ontwerp en de Lotusjoy website zal na de lancering automatisch doorgeleid gaan worden naar de nieuwe. Ook de nieuwsbrief zal vanaf dat moment verstuurd gaan worden vanuit de naam van de Academy en uiteraard nemen we iedereen die ingeschreven staat voor de Lotusjoy nieuwsbrief mee naar de Academy nieuwsbrief. We verwachten zo rond juli over te gaan en dan zal ook iedereen de vernieuwde trainingen gaan zien.

Een van de vernieuwde training is de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer, voorheen de Mahatma Basic Teacher.  Wat is het verschil met de Mahatma Basic Teacher Class? Om te beginnen zijn de teachings alleen al aangepast en van een zeer hoog niveau, gericht op dit nieuwe tijdperk. Ook is er veel veranderd in de trainingen die de Coach & Trainers kunnen gaan geven. Ten eerste zullen zij niet meer de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class geven maar de vernieuwde Mahatma Avatar van Synthese Practitioner.  Deze practitioner training sluit beter aan bij de huidige tijd en zal onder andere vernieuwde activaties bevatten die vele malen dieper gaan dan daarvoor. Daarnaast blijven zij de Angel Light Facilitator aanbieden waarin ook een vernieuwde en krachtige Seraphim Tool is geimplementeerd die de gehele cursus naar een hoger niveau zal tillen. De 1 á 2 daagse basic ascensie class die sommige teachers nu geven zal ook blijven bestaan.
Ook zullen de Mahatma Coach & Trainers een zeer belangrijke nieuwe taak gaan vervullen: zij zullen namelijk terugkomdagen gaan organiseren voor de Mahatma Practitioner, maar ook voor de Academy studenten van de Mahatma Master en de Mahatma Advanced 1&2! Je begrijpt dat dit een mega grote ondersteuning zal zijn voor alle cursisten om het geleerde te oefenen, eigen te maken en verder te integreren. Het is namelijk niet niks wat er allemaal gebeurt en verschuift in zo’n 3 daagse training. Met een vast begeleidingsprogramma, aangeleverd door de Academy, kunnen zij dus de cusisten gaan begeleiden die bij ons de Mahatma Avatar van Synthese Master en de Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1 & 2 hebben gevolgd. Dat betekent dat er op verschillende locaties in Nederland grote groepen opgevangen kunnen gaan worden eens in de 2 weken voor een terugkom middag of avond. Deze zullen op niveau aangepast en ingedeeld worden zodat iedereen de geleerde tools eigen kan maken zonder overvraagd te worden. Zo’n terugkom middag of avond zal altijd beginnen met een uitgebreide clearing en vandaaruit zal de Mahatma Coach & Trainer verder gaan werken. Uiteraard wordt hier wel een kleine vergoeding voor gevraagd. Voor de terugkom dagen van gemiddeld 3 á 4 uur (afhankelijk middag/avond) zal de eigen bijdrage slechts 15 euro per keer zijn.

Verder staan er nog meer mooie veranderingen voor de boeg. Zo zijn we hard aan het werk met het opnemen van meditaties en activaties voor ons komende online abonnement dat zowel voor beginners als gevorden zeer interessant zal zijn! Naast de losse sessies zullen er ook programma’s beschikbaar komen met diverse onderwerpen die jou gedurende weken of maanden door een transformatie proces zullen begeleiden. En dat allemaal vanuit jouw favoriete locatie wanneer jij dat wilt!

Ook zijn we druk bezig met het vormgeven van een nieuwe opleiding die in de Academy gegeven zal gaan worden. Maar hierover gaan we nog niet te veel verklappen! Oke voorruit… een tipje van de sluier: het zal een grote aanwinst zijn hen die veel met mensen werken, zoals werk met kinderen, verkopers, zakenmensen, ondernemers, zij die coachen of healingen geven, etc.
Meer info hierover zal in de zomer naar buiten gebracht worden wanneer de Academy nieuwsbrief de deur uitgaat.

Tevens zijn we verschillende locaties aan het verkennen voor onze live trainingen. Zo is er een nieuw en groot evenement in de maak wat voor iedereen toegankelijk zal zijn, geen vooropleiding vereist! Het Divine Circle Event zal de ideale gelegenheid zijn om geïnteresseerden uit je omgeving laagdrempelig te introduceren met ons werk. Naar alle verwachting zal dit evenement in het midden van het land gegeven gaan worden en regelmatig terugkeren met een verschillende thema’s. Ongeacht het thema zullen we de aanwezigen kennis laten maken met o.a. de Source Locking, wat een zeer bijzonder en een magische ervaring is.

Zoals jullie wel lezen staat er ontzettend veel aan te komen en daar zijn we ook ontzettend trots op!
Ook zijn we blij en dankbaar om te zien hoe goed de jaaropleidingen van de Golden Age Teachings worden ontvangen en waarin mensen werkelijk levensveranderde processen meemaken waarin men zichzelf vrij maakt van innerlijke beperkingen en blokkerende programmeringen. Deze zeer bijzondere maar intense trainingen zijn zo belangrijk voor deze tijd waar we in leven, want we zien hoe de wereld aan het veranderen is en dat het niet zo goed gaat met de aarde. Daarom hebben we de juiste mensen nodig met een hoog bewustzijn die vanuit een ontwaakte staat  een grote impact kunnen maken in de wereld. Want we hebben spirituele leiders nodig die een positieve bijdrage leveren in de wereld, dus wees zelf de verandering die je graag wilt zien. In de Golden Age Teachings bieden we verschillende tools om de mensen uit het lijden te helpen en in het eenheidsbewustzijn te begeleiden en zelfs nog hoger. Daarom zijn we ook zo dankbaar dat het 2de level van de Golden Age Teachings al binnen een week helemaal vol zat, en dat voor het 1ste level die in oktober van start gaat de aanmeldingen ook binnen stromen. Nu hebben we nog enkele plaatsen vrij maar naar verwachting zal ook deze snel vol zitten.

Het is druk, mooi en tegelijkertijd ook Magisch. wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie allemaal te mogen ontvangen bij de vernieuwde Academy!

See you all soon and stay tuned!

Namasté

Senia & Freya Melchizedek