The Nagual – Healing the inner world.

Nagual healing the inner world.....

In deze drie daagse Toltec bewustzijnstraining, die we in het Toltec kennen als ‘De weg van de Vredige Krijger’, gaan we met de Nagual Don Senia Melchizedek naar binnen. We gaan naar de innerlijke wereld waar de energie van de vader, de energie van de moeder en het gekwetst innerlijk kind aanwezig zijn. Deze innerlijke energetische figuranten bepalen voor een groot deel (95%) hoe wij ons gedragen naar de buiten wereld. We gedragen ons soms als onze vader of als onze moeder. Dat kan dominant, onderdanig of een slachtofferrol zijn. En soms gedragen we ons als een kind, wat vaak handelt vanuit pijn. We spreken hier dan over het innerlijk gekwetste kind, die kinderachtig, egoïstisch of vanuit diepe pijn stukken kan reageren.

Het is zeer zelden dat we werkelijk vanuit ons volwassen zelf handelen, terwijl dat juist de bedoeling is! Het wil niet zeggen dat pijn er niet mag zijn. Het wil zeggen dat je vanuit volwassen gedrag je pijnstukken mag zien en ervaren zonder te lijden. Beter gezegd: zonder dat je in verschillende energetische rollen schiet zoals die van je moeder, vader of je innerlijk kind.

Daarnaast hebben we ook sub persoonlijkheden gecreëerd. Dit zijn maskers die we mee hebben gekregen van school, vrienden, familie, werk, enz. Maskers waarvan we dachten dat we die persoonlijkheden werkelijk zijn, maar wat in feite een illusie is. Want valt die persoonlijkheid weg, dan blijft er alleen maar leegte over. Hebben we geen persoonlijkheid meer dan zal op dat moment het Ego jou weer terug werpen in de energetische rol of van je moeder, vader of innerlijk kind. Zo blijf je steeds in die vicieuze circkel hangen.

We handelen namelijk vaak uit verschillende emotionele lagen waardoor we ons op een bepaalde manier gedragen. Zie hieronder de voorbeelden. Herken je deze gedragspatronen?

* Jezelf wegcijferen of uitputten.

* Je isoleren en afsluiten voor de buitenwereld.

* Groot wantrouwen voelen naar mensen en liever met dieren zijn.

* Jezelf onder druk zetten en jezelf veroordelen.

* Niet in het lichaam aanwezig kunnen zijn en voelen wat er werkelijk is.

* In escape gaan door voor jezelf alles goed te praten.

* Niet kwetsbaar durven opstellen.

* Niet gezien of gehoord voelen.

* Niet weten wat je wilt in het leven.

Dit zijn enkele voorbeelden van de energetische stukken van je moeder of vader die je kunt dragen. Hierdoor kun jij niet die vrouw of man zijn die je wilt zijn.

.

Zie nu hieronder het gedragspatroon van het gekwetst innerlijk kind. Herken je dit?

* Ik ben niet goed zoals ik ben.

* Ik ben niet om van te houden.

* Ik mag er niet zijn.

* Ik moet het alleen doen.

* Ontkenning van behoefte zoals: ik heb niemand nodig, ik red mijzelf wel.

* Enz..

In deze 3-daagse intensieve training gaan we bewustzijn brengen op al deze lagen. We gaan één voor één stukjes verkennen en af pellen om zo naar onze kern te gaan en de zuivere volwassene te ervaren. Dit doen we met behulp van verschillende oude technieken vanuit de oude Toltec traditie waar de Nagual Don Senia Melchizedek bekend mee is. We zullen dan leren om vanuit onze zuivere volwassene te handelen, zodat we het leven kunnen dansen en van alle bewustzijnslagen kunnen houden. Want als je eenmaal deze lagen hebt verkend, en je kunt vanuit je zuivere volwassene handelen, dan zal elke handeling die je maakt ook werkelijk zuiver zijn. De zuivere volwassene leeft altijd in waarheid en accepteert alles zoals het is, zonder in een energetische rol te schieten zoals men dat vroeger deed.

Op de laatste dag van de training zal er een persoonlijk stervens proces plaats vinden (letterlijk en figuurlijk), zodat je weer opnieuw geboren mag worden zonder pijnstukken. Of dat er in ieder geval een hoop pijnstukken losgelaten mogen worden. Zodat bij de integratie van geest en lichaam weer een nieuwe jij mag zijn: de zuivere, bewuste volwassene.

.

Intensiteit en inhoud van de training:

Relaxt en leuk proces: * ster

Intensief en soms pijnlijk proces: ** sterren

Intensief en confronterend: *** sterren

Zeer Intensief en confronterend: **** sterren

.

* Verkennen van je Innerlijk kind. *

* Verkennen van je ouderlijke kanten. **

* Verkennen van je sub persoonlijkheden/Maskers **

* Loslaten van je sub persoonlijkheden ***

* Energie ervaren van je moeder, vader en innerlijk kind. **

* Oer ademhaling. ****

* Stervens proces. ****

* Vuur en healing ceremonie. *

* Dans van de Oerkracht. *

* De Vader en Moeder projectie **

* De Burn ****

* Enz..

 

 

LET OP: Voor deze training is een gezonde conditie vereist, zowel lichamelijk als geestelijk, deze training is daarom ook alleen bedoeld voor de echte doorzetters die tot het einde durven en willen gaan, deze training is zeer pittig en is NIET geschikt voor beginners.

Daarom is deze training alleen toegankelijk voor hun die de Mahatma de Avatar van Synthese Master Class gevolgd hebben.

Tijden van de training: 9.00 uur tot 17.00 uur.