Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class

Vaak vragen mensen mij wat voor trainingen ik geef en dan vertel ik ze onder andere dingen over de Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class, wat tevens een vooropleiding is om deel te kunnen nemen aan alle andere trainingen van Lotusjoy. Een training waarin je verschillende tools en activaties ontvangt en waar je met verschillende energieën leert werken en jij jezelf leert helen op alle lagen en niveaus van zijn.

Waarom met verschillende energieën werken? Omdat wij Multi Dimensionale wezens zijn, beter bekend als sterrewezens. Onze mogelijkheden zijn onbeperkt aangezien de gemiddelde mens maar 5% van zijn/haar hersenen en geestelijke capiciteiten gebruikt. Er is dus ontzettend veel te ontdekken op het gebied van bewustzijn en spiritualiteit. Vroeger werd er Reiki gegeven en ook werd er o.a. met de violette vlam gewerkt. Nu in deze tijd is het veel uigebreider geworden en is de energie veel sterker en directer en je bent geen doorgeef luik meer want met de Mahatma ben jij de energie. De regenboogbrug, oftewel de Anthakarana, word om jou heen geactiveerd en deze is minimaal 18 meter breed. Deze regenboogbrug wordt volledig gevuld met de Mahatma energie dus overal waar jij komt verspreidt jij de Mahatma, de energie van de Bron, jij bent dan die liefde van de Bron. Vandaar ook de Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class, want waarom zou je in beperking willen leven als je in mogelijkheden kunt leven?

De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron en kent alle stralen terwijl Reiki maar 1 straal van de Bron kent. Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekend letterlijk Incarnatie van God. Mahatma betekent letterlijk Grote Ziel. In de tijd waar wij nu in leven, wat een zeer bijzondere tijd is, kunnen we gebruik maken van deze Mahatma energie en een grote sprong in bewustzijn, of beter gezegd evolutie maken zonder ons lichaam op oude manieren uit te putten of ons psychisch te vernielen zoals ze dat vroeger deden door o.a. verschillende soorten drugs te gebruiken. Vroeger was dit de manier van doen omdat ze in een ander tijdperk leefden maar dat is absoluut niet meer van nu. Onze tijd is een tijdperk van ontwaking en ascensie, iets wat geleidelijk en veilig moet gebeuren. Nu is het de bedoeling om je frequentie omhoog te brengen tezamen met je bewustzijn en meesterschap te integreren zonder drugs in je systeem te brengen. Van drugs kunnen mensen in psychoses terecht komen (wat ook geregeld gebeurd) en het gebruik van drugs laat gaten achter in het energieveld. Dit laatste is algemeen bekend bij energiewerkers. Ware meesterschap integreren doe je daarom met volledig bewustzijn zonder je kracht weg te geven aan drugs want dan ben je nog steeds afhankelijk van iets buiten jezelf, terwijl jij vanaf je geboorte al verbonden bent met de Bron. Jij bent een schakel van de Bron want jij bent niet afgescheiden hiervan. Het is jouw geboorterecht om weer contact te maken met deze kracht, de Mahatma energie, en deze weer te heractiveren. Heractiveren is nodig omdat jarenlang bewusteloos geleefd te hebben er voor heeft gezorgd dat jij dicht geslipt bent en jouw kanalen moeten juist weer open zijn zodat je weer kunt gaan voelen en ervaren en weer volledig aanwezig mag en kan zijn. Dit kan je alleen ontdekken en ervaren door met een vol en nuchter bewustzijn naar binnen te gaan. Bij Lotusjoy doen we ook emotioneel lichaamswerk om bewust te worden van wat zich binnen in ons afspeelt zodat we onze innerlijke blokkades kunnen herkennen en er mee kunnen werken om ze te helen. Zo worden wij ons bewust van overlevingsstrategieën en programmeringen.

De Mahatma bevat alle stralen van de Bron en tegelijkertijd zijn deze verbonden met de Opgestegen Meesters van het Witte Broederschap. Het Melchizedek collectief is hier ook een onderdeel van net als de Aartsengelen. Zij dienen en ondersteunen de mensheid sinds het begin der tijden. De opgestegen meesters, die allemaal esoterisch opgeleid zijn en volledige meesterschap hebben geïntegreerd, werken met deze stralen. Elke straal heeft en kent verschillende eigenschappen. Dit zijn eigenschappen die we ons eigen horen te maken in het leven en dat is dan ook het geschenk van de Bron: het eigen maken van onze menselijkheid. Het gaat over eigenschappen van onder andere kunst, esoterie, vrede, religie, zuiverheid, Goddelijke liefde, wetenschap en overvloed maar ook over persoonlijke ontwikkeling en het eigen en meester maken van je emotionele lagen zoals geduld, jaloezie, zuiverheid, waarheid, compassie, visie, enz.

Het zijn allemaal diepgaande processen. Eenmaal op het pad van ware ascensie zul je zien dat je steeds dichter bij jezelf komt en dat is waar het om gaat op het pad van bewustwording. Je leert jezelf weer herontdekken en je ware potentie onderzoeken en dit gaat altijd met vallen en opstaan. Dit pad bewandel je met liefde, liefde voor jezelf en voor je medemens. Het pad (de Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class) dat wij bewandelen gaat gecombineerd met ascensie- en emotioneel lichaamswerk want weet dit: je kunt onmogelijk ascenderen op een hoog kosmisch plan zonder je menselijkheid hier op aarde eigen en meester gemaakt te hebben. “You are not a human being having a spiritual experience, you are a spiritual being having a human experience.”

Op je pad zul je ook tegenslagen krijgen, krachten van welke negatieve aard dan ook die jou willen tegenwerken. Ik ken het zelf van mijn eigen persoonlijke processen en dit hoort er blijkbaar bij. Het is een leerproces om dichter bij jezelf te komen. Daarom is het ook belangrijk om esoterisch opgeleid te worden zodat je werkelijk zonder sluiers leert zien want er is zo ontzettend veel desinformatie in de wereld over hoe spiritualiteit zou werken. Iedereen verwijst naar andermans verhalen op het internet maar het zijn niets meer dan andermans verhalen terwijl de werkelijke waarheid over de mensheid het grootste doofpot complot is wat er bestaat. Het is belangrijk om niet spiritueel les te krijgen maar esoterisch, want spiritueler dan dat je nu al bent kun je namelijk niet worden.

Zo bestaat er ook veel desinformatie over de Opgestegen Meesters, Aartsengelen, enz. Alleen zij die werkelijke esoterische trainingen hebben ondergaan en esoterisch zijn ingewijd kennen de werkelijke waarheid en alleen zij zullen zich tot hun ware essentie kunnen ontwikkelen zonder de voorgeprogarmmeerde ideeën over het leven die ons worden opgelegd door anderen. De meeste mensen zijn nog niet klaar voor de werkelijke waarheid omdat zij nog zo geblokkeerd zijn in zichzelf en daarom meer vanuit hun ego communiceren dan met hun Hogere Goddelijke Zelf. Precies dat is de reden waarom mystieke en esoterische scholen zo geheimzinnig zijn en zij hun geheimen niet zomaar prijs geven.

We leven in een tijdperk waar wij ons sneller en makkelijker kunnen evolueren tot onze volledige potentie. De tijd zoals wij dat kennen, of beter gezegd het bewustzijn, gaat sneller en kan meer opnemen waardoor we de tijd ook sneller gaan ervaren terwijl 60 minuten nog steeds een uur is. Je herkent het vast wel. Ons bewustzijn is zich aan het evolueren. Dat betekend dat het belangrijk is dat wij nieuwe wegen in gaan en oude wegen los laten want dit ascensie tijdperk is ongekend voor de mensheid en het werkt niet volgens een oud boekje. Juist daarom kunnen we ook niet meer vast houden aan oude systemen of oude normen en waarden. Dit nieuwe tijdperk eist een nieuwe kijk op het leven met nieuwe teachings. Om die reden hebben wij van Lotusjoy jaren geleden deze training, de Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class, geïntroduceerd zodat we de mensen kunnen ondersteunen in hun process van menselijkheid en ascensie.

Tijdens de lessen leer je over het werkelijke ontstaan van de mensheid, over de 13 zintuigen waarvan 5 aards en 8 universeel zijn, over hoe jij contact kunt maken met je Hogere Zelf en hoe jij verschillende energieën kunt faciliteren. Het grootste cadeau is dat je leert werken met onze kosmische voorouders. Tijdens een initiatie in de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class ontvangt iedereen een geavanceerd healing team die jou ondersteunt en begeleid in jouw persoonlijke proces en met je healing werk. Dit is ook niets meer dan normaal aangezien wij niet afgescheiden zijn van de Bron en onze voorouders.

Op onze website zijn testimonials te lezen van cursisten en op onze facebook Lotusjoy page over hoe zij deze bijzondere 3 daagse training hebben ervaren en wat het verder met ze heeft gedaan. Ik nodig jou uit om uit je comfortzone te gaan en het nieuwe pad te bewandelen, het pad van het hart wat verbonden is met de Mahatma en het volledige spectrum van de Bron. Ik ben die is, de Mahatma in Liefde.

Zie hier de workshop pagina: Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class

Er bestaat uiteindelijk maar 1 guru in je leven en dat is je Hogere Zelf. De ware ervaring van eenheid met het Hogere zelf en de Bron kent geen dualiteit, daarom zoekt diegene die werkelijk in eenheid en ontwaking leeft nooit iets buiten zichzelf, want eenmaal buiten zichzelf leeft diegene weer in afscheiding.

Blessings en Wensen voor Diepe Vrede

Senia Melchizedek