Lotusjoy inhoudelijke veranderingen en nieuwe trainingen.

Lotusjoy is bezig met een inhoudelijke verandering. Dat houdt in dat we op een andere voet verder gaan en breder zullen gaan werken. Een aantal dagen geleden zijn wij overgegaan van een esoterische school naar een school voor bewustzijn en zelfrealisatie. Dat betekent niet dat we stoppen met het geven van esoterische ascensie trainingen, zoals de Mahatma Avatar van Synthese Master Class, want deze trainingen staat juist voor de nieuwe tijdsenergie. De verandering houdt in dat we het aanbod van onze trainingen gaan uitbreiden om een breder publiek aan te spreken zoals het bedrijfsleven; we willen ook andere mensen, ondernemers van verschillende grote bedrijven de mogelijkheid bieden om ons te kunnen bereiken zodat we ook hen kunnen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling in bewustzijn en zelfrealisatie.

Vanaf nu is onze naam: Lotusjoy, school voor bewustzijn en zelfrealisatie. Er is een grote groep mensen die zichzelf graag wilt ontwikkelen op verschillende vlakken maar die zich niet direct aangesproken voelt door ascensie en energie werk. Je hebt namelijk meerdere manieren van groei: de een vindt spirituele groei belangrijk of fijn en de ander werkt liever aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Om die reden zullen we ook opleidingen en trainingen gaan aanbieden in onder andere mindset en hypnose. Rond de zomer zullen een aantal nieuwe trainingen geïntroduceerd worden zoals een Leiderschaps training voor mensen die leidinggevende functies hebben óf willen, mindset trainingen voor verkopers, distributeurs, praktijkhouders of gewoon voor mensen die hun doelen meer willen neerzetten. Na de zomer zal er nog een andere hele interessante training toegevoegd worden aan het aanbod. Binnenkort (rond mei, juni) zal er meer bekend worden gemaakt omtrent deze training.

Zoals ik al aangaf willen we een breder publiek bereiken, ook hen die zich niet direct aangesproken voelen door paranormaal of ascensie werk, denk bijvoorbeeld aan het bedrijfsleven. Daarom zullen vanaf vandaag de leiders-, mindset en hypnose trainingen ook voor het bedrijfsleven toegankelijk maken.

Voor de rest blijft er voor al onze trainingen voor de lotusjoy cursisten de vooropleiding verplicht (de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class) en dit zal ook niet gaan veranderen.

Lotusjoy is sinds vorig jaar gestopt met het geven van de Inca opleiding “Het Pad van Herinnering”. Nadat ik deze training jarenlang met veel plezier heb gegeven heb ik nu de keuze gemaakt om mij meer te gaan richten op het geven van andere trainingen. Om die reden heb ik er voor gekozen om deze Inca training te gaan vervangen voor o.a. directe echte hypnose. Waarom? Trauma’s en issues worden door het onderbewustzijn overgenomen en vorm gegeven. Door rechtstreeks te werken met het onderbewustzijn kunnen we elke vorm van trauma, lichamelijk en/of emotioneel probleem oplossen door ons eigen onderbewustzijn in te zetten en te resetten.

Na jaren met emotioneel lichaamswerk en als emotioneel en energetische therapeut gewerkt te hebben heb ik gezien en gemerkt dat hoeveel je er ook aan doet, dat je nooit écht bij de kern kan komen. Uiteindelijk is dit ook logisch want, ongeacht wat anderen ook zeggen of denken, het onderbewustzijn neemt bepaalde taken over en creëert een zogenaamd schild of situatie om jou te beschermen. Dit kan soms beperkend werken maar het onderbewuste gelooft dat die negatieve situatie of klacht jou juist dient op dat moment in je leven. Veel mensen hebben maar weinig tot geen kennis over deze ‘goedbedoelde boosdoener’ en daarom zal ik een voorbeeld geven. Bijvoorbeeld: je hebt een zeer druk leven met een volle agenda en daardoor ervaar je ook de nodige stress. Maar omdat jij steeds maar door gaat en over je grenzen heen blijft gaan zonder rekening te houden met je lichaam signalen of intuitie kan je onderbewustzijn besluiten je een hoge bloeddruk of een burn-out te geven om jou te dwingen te stoppen met waar je mee bezig bent. Je stopt dan met je drukke leven en neemt meer tijd voor jezelf, maar ondanks dat je bent gestopt met je drukke leven heb jij nog steeds last van je hoge bloeddruk of  burn-out, deze is nog steeds aanwezig. Dit proces kan soms jaren blijven hangen terwijl het ons allang niet meer dient, tenzij we begrijpen wie en wat dit alles gecreëerd heeft: het onderbewustzijn. We moeten weer met het onderbewustzijn in communicatie gaan om deze een nieuwe programmering te geven.

Het is zeer interessant om te zien hoe ons bewustzijn op alle fronten werkt. Door meer inzicht te krijgen in hoe het bewustzijn en het onderbewustzijn werken zijn wij in staat om ons leven een totaal andere richting en vorm te geven en kunnen we veel beter en makkelijker meester worden van ons eigen leven.

Er zijn meerdere manieren om iemand te hypnotiseren. Wij van Lotusjoy houden ons bezig met directe hypnose. Dit is niet hetzelfde als hypnotherapie, waarbij je in een bepaalde vorm van trance wordt gebracht en waar 10 á 15 sessies nodig zijn om van een bepaald probleem af te komen. Wij werken met echte directe hypnose, wat door veel hypnotiseurs gebruikt wordt, en wat maar 1 tot maximaal 2 keer ingezet hoeft te worden bij een issue.  Directe hypnose is, in tegenstelling tot de indirecte hypnose, gemakkelijk aan te leren. Als directe hypnotiseur stel je geen diagnose maar leer je werken met de informatie die je van de cliënt krijgt. Er wordt gewerkt volgens het mind-model dat wereldwijd met succes toegepast wordt.

Wij vinden het belangrijk dat we de cursisten van Lotusjoy de nodige verdieping kunnen geven zodat zij steeds beter bij hun eigen diepe kern kunnen komen en inzien hoe hun bewustzijn en onderbewustzijn werkt. Daarnaast is het zo dat na het volgen van deze hele training jij in staat bent om je eigen praktijk op te zetten en zowel jezelf als andere mensen te helpen met hun trauma’s, lichamelijke problemen of andere issues.

 

Wat is echte directe hypnose?

Echte directe hypnose is een ontzettende sterke tool die je van jezelf al hebt: de innerlijke kracht om dingen te bereiken die je werkelijk nooit voor mogelijk hield. Zeg maar gerust “je beste ik”. Echte hypnose is dus geen langdurende ontspanningstherapie, waarbij je misschien wel in een staat van trance zou kunnen gaan wat niet de bedoeling is. Nee, échte hypnose gaat direct naar de oplossing om het zo snel en effectief mogelijk blijvend op te lossen, wat het issue ook is!*

Het medische model staat hoog in het vaandel in onze westerse wetenschappelijke cultuur. Typisch genomen wanneer iemand bijvoorbeeld pijn heeft worden deze symptomen behandeld met medicijnen. De pijnsymptomen worden gemaskeerd om het lijden te verzachten. Dit is niet het geval bij echte directe hypnose. Bij hypnose wordt de veroorzaker, en daarmee de gevoelens c.q. emoties aangepakt. Als het ware ge-“reset”. Hierdoor hebben we het probleem het meest opgelost vanuit de wortel voor langdurende resultaten zonder bijwerkingen*.

De vorm van echte directe hypnose die wij beoefenen wordt ook wel de nieuwe genezingsrevolutie genoemd, gezien het directe aanspreken van de immense mogelijkheden van ons onderbewustzijn, hoe vreemd dit nu ook bij je kan overkomen.* Daarmee is in de meeste gevallen je zoektocht voorbij en kunnen de volgende minuten je leven VOOR ALTIJD veranderen.

Echte directe hypnose is echt de snelste, de eenvoudigste en de meest effectieve manier om permanente verandering in je leven te bereiken*.

 

Wist je bijvoorbeeld dat.

  • Echte directe hypnose vaak maar uit 1, soms 2  sessies bestaat*
  • Echte directe hypnose levens meestal snel en blijvend verandert*
  • Echte directe hypnose bij de juiste motivatie een zeer hoge succesrate heeft*
  • Echte directe hypnose vele malen sneller werkt dan psycho- en gedragstherapie*
  • Dat wij daarom geen hypnotherapie, maar echte directe hypnose doen?*

*Deze meningen/ervaringen zijn van cliënten en de resultaten kunnen per persoon verschillen.

 

Het onderbewustzijn

Zelf zien we het onderbewustzijn als het deel wat verantwoordelijk is voor alle onvrijwillige functies, de emoties en de gewoonten. Met het onderbewustzijn worden volgens wikipedia alle mentale processen bedoelt, gedachtes en gevoelens, die niet bewust worden ervaren. Van nature worden waarnemingen en andere ervaringen door mensen en dieren op een onbewuste manier verwerkt, waarbij eerdere waarnemingen en ervaringen hun invloed hebben.

De mens onderscheidt zich van dieren door een groter denkvermogen en een woordelijke taal die het bewustzijn, middels beredeneringen, laat overheersen ten aanzien van het onderbewustzijn. Met andere woorden beperkt het bewuste denken zichzelf doordat het een vorm van tunnelvisie teweeg brengt. Binnen dat perspectief (bundeling van afzonderlijke beredeneringen en voortvloeiende begrippen) hebben de bijbehorende gevoelens veelal niet hun doorwerking gehad. Binnen het onderbewustzijn zijn gevoelens juist bepalend voor gedachtegangen (raadgevend, waarde toekennend).

 

Het onbewuste bewust maken
Onbewuste denkprocessen en waarnemingen worden eerst opgeslagen in het korte termijngeheugen, waar vanuit ook bewust wordt gemaakt (ingevingen, intuïtie). Het lange termijngeheugen is minder toegankelijk. Het herinneren gaat dan moeizamer, en kan met bijvoorbeeld door echte directe hypnose bewust gemaakt worden. Beelddenkers maken veel gebruik van denkbeelden vanuit het onderbewustzijn. Ondanks dat dit meestal genetisch bepaald is, kan dat in een opvoeding en onderwijs wel bewerkstelligd worden door eerst zoveel mogelijk het begrijpen van iets (zo breed mogelijk) bij te brengen, alvorens de woordelijke beredenering erover kenbaar te maken. Dat kan lastig zijn, immers is de woordelijke beredenering er juist voor om middels een specifieke benadering een bepaald begrip te communiceren naar anderen toe. Door de betreffende beredeneringen ondergeschikt te maken aan  meerdere betreffende begrippen, wordt een begrijpend denken ontwikkeld in plaats van een beredenerend denken.

 

Dromen
In dromen wordt ook informatie (gedachtegangen, beelden, gevoelens) bewust gemaakt vanuit het onderbewustzijn. Je wordt je dan bewust van informatie die zowel uit het korte termijngeheugen als uit het lange termijngeheugen kan komen. Dromen kunnen realistisch zijn, maar ook vol van fantasie, zoals ook bij nachtmerries het geval is. Met onder andere zelfhypnose kan je de nodige informatie uit je onderbewustzijn omhoog laten komen om er met behulp van je dromen bewust van te worden. Het is zelfs mogelijk om via zelfhypnose bewust te worden ín je dromen en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

 

Probeer dit experiment eens uit en zie hoe

het bewustzijn en onbewuste waarneming werkt.

 

Wij van Lotusjoy zijn ontzettend blij met al de nieuwe trainingen die we aan jullie kunnen gaan aanbieden en we hopen jullie dan ook gauw weer te zien bij Lotusjoy School voor Bewustzijn en Zelf-realisatie! In augustus geven we een spoedopleiding Hypnose die bestaat uit 4 opeenvolgende weekenden. Als je de kunst van hypnose wilt leren en je aanmeldt vóór 31 maart dan kom je in aanmerking voor de early bird aanbieding. 

Wensen voor diepe Vrede,

Rodolfo Marasci

a.k.a.

Senia Melchizedek

 

***DIRECTE HYPNOSE SPOEDTRAINING MET EARLY BIRD KORTING VOOR AANMELDINGEN TOT EN MET 31 MAART***

 

BASIS, ADVANCED, REGRESSIE & CONVERSATIONELE HYPNOSE

 

 

Deze actie houden wij maximaal 1x per jaar dus mis deze niet!

Deze spoedtraining wordt in 4 opeenvolgende weekenden gegeven. LET OP: Het is niet mogelijk om alleen een los weekend te volgen tijdens deze spoedopleiding.

Waar: De Rijp

Wanneer:  2017

5 tot 6 augustus  Basis Hypnose

12 tot 13 augustus Advanced Hypnose

19 en 20 augustus Regressie Hypnose

27 augustus  Conversationele Hypnose

***Early bird prijs is geldig t/m 31 maart 2017, dus wees er snel bij***

 

Early bird prijs: € 1150,– voor 7 dagen (inclusief lunch)

 

Na 31 maart geldt de normale prijs van € 1345,- voor 7 dagen (inclusief lunch)

.

Vooropleiding verplicht: Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class

Aanmelden via lotusjoy@live.nl

Vol is vol.