Inner Mastery Intensive

 

Deze training is een 3 daagse intensive waarin je je natuurlijke, innerlijke vermogens van Helder zien, Helder voelen, Helder weten en intuïtie zult ontwikkelen. Deze training is voor iedereen toegankelijk zonder andere reading werk gedaan te hebben.

Vaak denken mensen dat Helder Zien een gave op zich is, maar niets is minder waar. Helder Zien gaat namelijk gepaard met Helder Voelen, Helder Weten en Intuїtie. Je ontwikkelt tijdens deze training een gevoeligheid waardoor je toegang krijgt tot een energetische wereld waar je beelden ziet/voelt/weet en ze ook juist leert te interpreteren.

We zullen tijdens deze training gebruik maken van verschillende technieken om jouw eigen innerlijke vermogens te versterken. Daarbij ontvang je ook een aantal gereedschappen om op een andere manier Helderziende informatie te verkrijgen. Weet dat iedereen van nature over deze paranormale gaven beschikt, je moet ze alleen willen ontwikkelen.

We werken tijdens deze dagen in groepjes van 2 personen en wisselen de hele dag door zodat je met verschillende personen kunt oefenen en diep de stof in kunt duiken om je deze helemaal eigen te maken.

Tijdens de training leer je ook werken met mindmapping, waar je verschillende manieren leert om iemand te lezen.

Wat is het voordeel van deze Inner Mastery Intensive?

Je leert om:

  • Informatie te krijgen van een persoon of dier. Dit kan zowel een levende persoon zijn of een overleden persoon of dier.
  • Verleden, heden en toekomst zien: de eigenschap om dingen  te zien of waar te nemen (of te weten of te voelen) voordat ze gebeuren.      De energieën die rondzweven door de atmosfeer worden zichtbaar voor de  ogen ( geestelijk oog )  van de persoon. De energie die door de ruimte zweeft wordt gebundeld tot beelden die iets kunnen zeggen over de toekomst, maar ook over het  verleden of het heden.
  • Zien van beelden bij objecten (psychometrie). Dit is het  waarnemen en interpreteren van energie aan de hand van bijvoorbeeld een      foto. Met het krijgen van beelden bij objecten zoals foto’s en andere  persoonlijke eigendommen, pikt de persoon de energie op van het object en van de persoon van wie het object is (geweest). Aan zo’n object hangen verschillende energieën. De uitstraling en de emoties van een persoon zitten er als het ware in. Je kunt deze energie waarnemen en tot  beelden vormen. Het krijgen van beelden  bij de energie gebeurt vrijwel automatisch. Als je bij een krachtplaats  bent, kun je ook oude rotsen of andere krachtvoorwerpen aanraken en zo  beelden zien en voelen van een ver verleden. Je kunt zo de geschiedenis van die plaats bestuderen, wat ontzettend waardevol is.
  • Het kunnen kijken in het menselijk lichaam en zo kwalen vaststellen van organen. Dit is erg handig als je met healing werk bezig bent zoals  The Path of Inner Mastery enz.
  • Op afstand situaties of voorwerpen bekijken wat bekend  staat als Remote Viewing. Dit zijn technieken die o.a. toegepast worden  door spionagenetwerken waar mensen hun gaven hebben ontwikkeld om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot geheime documenten van andere organisaties enz.
  • En nog veel meer.

Tijdens deze 3 daagse intensive zullen we op spelenderwijze jouw helpen met het ontwikkelen van je helderziende vermogens, dit doen we op verschillende manieren wat duidelijk zal worden tijdens de training.

Je zult na deze training nog veel gevoeliger en intuïtiever worden en je vermogens worden opgerekt tot het maximum. Dit betekent dat je het makkelijker kunt toepassen in je dagelijks leven zoals bij het maken van bepaalde keuzes enz.

Deze training is een 3 daagse training waar we dus heel intensief werken aan het ontwikkelen van je paranormale vermogens: Helder zien, Helder voelen, Helder weten en je Intuïtie.

Een ware must voor zij die hun innerlijke Paranormale krachten willen ontwikkelen tot Meesterschap.

Senia Melchizedek deelt hier zijn kennis en teachings van ruim 30 jaar met de klas.

Tijden van de training: 9.00 uur tot 17.00 uur.

Vooropleiding vereistMahatma Avatar van Synthese Master Healer Class

 

LET OP: Zie Agenda en prijzen voor data, kosten en de Algemene voorwaarden.