Inner Mastery Advanced

.

Deze vierdaagse Inner Mastery Advanced is gericht op het ontwikkelen van je mediamieke vermogens en om deze te combineren met je helderziende vermogens die je ontwikkeld hebt bij de Inner Mastery Intensive. De Inner Mastery Intensive is dan ook de vereiste vooropleiding voor deze 4 daagse training.

Als medium ben je eigenlijk een boodschapper tussen de spirituele wereld en onze materiële wereld. De energie in de spirituele wereld heeft een andere frequentie dan de onze. Een medium stemt zijn of haar energie af op die frequentie en ontvangt zo informatie. Het is vergelijkbaar met een radioantenne die geluidsgolven opvangt en een radio die het geluid hoorbaar maakt voor iedereen. Een goed medium bewijst op een integere, liefdevolle en overtuigende manier dat het leven doorgaat na de dood en dat jouw overleden dierbaren niet in het niets oplossen.

We zullen in deze training kort wat aandacht geven aan je helderziende vermogens zodat je deze kan inzetten naast je mediamieke vermogens, waar we zo’n 80% van de tijd en energie in zullen steken. Je leert hoe je contact kan leggen met entiteiten en hoe jij met deze entiteiten kan communiceren en hun boodschap kan overbrengen naar deze wereld. We zullen tevens onze vermogens gaan strekken zodat je steeds makkelijker de informatie kan ophalen vanuit het collectief van de entiteiten.

Na deze vierdaagse ben jij in staat om tesamen met je helderziende vermogen je mediamieke vermogens te gebruiken en alle informatie die aanwezig is te delen met de mensen die jouw hulp nodig hebben.

Je wordt dus in 4 dagen opgeleid tot Medium waarna je daarna zelfstandig je werk als Medium voort kan zetten. Deze training is leuk, speels maar tegelijk ook serieus en is bedoeld voor hen die heel graag hun paranormale vermogens willen ontwikkelen op hoog niveau.

Lijkt het jou leuk om met alle soorten wezens/entiteiten te kunnen communiceren dan is deze Inner Mastery Advanced zeker iets voor jou.

Deze training is ook een absolute must voor hen die met het sjamanisme bezig zijn zodat men zijn of haar vermogens vergroot en met de natuurkrachten kan communiceren.

Vereiste vooropleiding: Inner Mastery Intensive.