Inner Mastery Advanced

Deze driedaagse Inner Mastery Advanced is gericht op het ontwikkelen van je mediamieke vermogens en om deze te combineren met je helderziende vermogens die je ontwikkeld hebt bij de Inner Mastery Intensive. De Inner Mastery Intensive is dan ook de vereiste vooropleiding voor deze 3 daagse training.

Als medium ben je eigenlijk een boodschapper tussen de spirituele wereld en onze materiële wereld. De energie in de spirituele wereld heeft een andere frequentie dan de onze. Een medium stemt zijn of haar energie af op die frequentie en ontvangt zo informatie. Het is vergelijkbaar met een radioantenne die geluidsgolven opvangt en een radio die het geluid hoorbaar maakt voor iedereen. Een goed medium bewijst op een integere, liefdevolle en overtuigende manier dat het leven doorgaat na de dood en dat jouw overleden dierbaren niet in het niets oplossen.

We zullen in deze training kort wat aandacht geven aan je helderziende vermogens zodat je deze kan inzetten naast je mediamieke vermogens, waar we zo’n 80% van de tijd en energie in zullen steken. Je leert hoe je contact kan leggen met entiteiten en hoe jij met deze entiteiten kan communiceren en hun boodschap kan overbrengen naar deze wereld. We zullen tevens onze vermogens gaan strekken zodat je steeds makkelijker de informatie kan ophalen vanuit het collectief van de spirits.

Na deze driedaagse ben jij in staat om tesamen met je helderziende vermogen je mediamieke vermogens te gebruiken en alle informatie die aanwezig is te delen met de mensen die jouw hulp nodig hebben.

Je wordt dus in 3 dagen opgeleid tot Medium waarna je daarna zelfstandig je werk als Medium voort kan zetten. Deze training is mooi, spannend en speels maar tegelijk ook serieus en is bedoeld voor hen die heel graag hun paranormale mediamieke vermogens willen ontwikkelen op hoog niveau   ( door je mediamieke vermogens goed te ontwikkelen wordt het channelen ook een stukken makkelijker van.)

Lijkt het jou leuk om met alle soorten spirits of andere intelligenties te kunnen communiceren dan is deze Inner Mastery Advanced zeker iets voor jou.

Deze training is ook een absolute must voor hen die met het ascensie/energiewerk en met het sjamanisme bezig zijn zodat men zijn of haar vermogens vergroot en met de natuurkrachten kan communiceren.

Vereiste vooropleiding: Inner Mastery Intensive.

Naast deze 2 trainingen is het een absolute must om de 5 maanden opleiding te volgen, The path of Inner Mastery, want de combinatie van deze drie trainingen samen zorgt er voor dat je een perfecte afstemming ontwikkeld met alle elementen en met jezelf, je hebt jezelf dan ook behoorlijk doorgrondt waardoor je toegang krijgt tot een dieper niveau van bewustzijn. 

Tijden van de training: 9.00 uur tot 17.00 uur. 

 

 

.