Echte directe hypnose spoed training.

Wat is echte directe hypnose?

Echte directe hypnose is een ontzettende sterke tool die je van jezelf al hebt: de innerlijke kracht om dingen te bereiken die je werkelijk nooit voor mogelijk hield. Zeg maar gerust “je beste ik”. Echte hypnose is dus geen langdurende ontspanningstherapie, waarbij je misschien wel in een staat van trance zou kunnen gaan wat niet de bedoeling is. Nee, échte hypnose gaat direct naar de oplossing om het zo snel en effectief mogelijk blijvend op te lossen, wat het issue ook is!*

Het medische model staat hoog in het vaandel in onze westerse wetenschappelijke cultuur. Typisch genomen wanneer iemand bijvoorbeeld pijn heeft worden deze symptomen behandeld met medicijnen. De pijnsymptomen worden gemaskeerd om het lijden te verzachten. Dit is niet het geval bij echte directe hypnose. Bij hypnose wordt de veroorzaker, en daarmee de gevoelens c.q. emoties aangepakt. Als het ware ge-“reset”. Hierdoor hebben we het probleem het meest opgelost vanuit de wortel voor langdurende resultaten zonder bijwerkingen*.

De vorm van echte directe hypnose die wij beoefenen wordt ook wel de nieuwe genezingsrevolutie genoemd, gezien het directe aanspreken van de immense mogelijkheden van ons onderbewustzijn, hoe vreemd dit nu ook bij je kan overkomen.* Daarmee is in de meeste gevallen je zoektocht voorbij en kunnen de volgende minuten je leven VOOR ALTIJD veranderen.

Echte directe hypnose is echt de snelste, de eenvoudigste en de meest effectieve manier om permanente verandering in je leven te bereiken*.

 

Wist je bijvoorbeeld dat.

  • Echte directe hypnose vaak maar uit 1, soms 2  sessies bestaat*
  • Echte directe hypnose levens meestal snel en blijvend verandert*
  • Echte directe hypnose bij de juiste motivatie een zeer hoge succesrate heeft*
  • Echte directe hypnose vele malen sneller werkt dan psycho- en gedragstherapie*
  • Dat wij daarom geen hypnotherapie, maar echte directe hypnose doen?*

*Deze meningen/ervaringen zijn van cliënten en de resultaten kunnen per persoon verschillen.

 

Het onderbewustzijn

Zelf zien we het onderbewustzijn als het deel wat verantwoordelijk is voor alle onvrijwillige functies, de emoties en de gewoonten. Met het onderbewustzijn worden volgens wikipedia alle mentale processen bedoelt, gedachtes en gevoelens, die niet bewust worden ervaren. Van nature worden waarnemingen en andere ervaringen door mensen en dieren op een onbewuste manier verwerkt, waarbij eerdere waarnemingen en ervaringen hun invloed hebben.

De mens onderscheidt zich van dieren door een groter denkvermogen en een woordelijke taal die het bewustzijn, middels beredeneringen, laat overheersen ten aanzien van het onderbewustzijn. Met andere woorden beperkt het bewuste denken zichzelf doordat het een vorm van tunnelvisie teweeg brengt. Binnen dat perspectief (bundeling van afzonderlijke beredeneringen en voortvloeiende begrippen) hebben de bijbehorende gevoelens veelal niet hun doorwerking gehad. Binnen het onderbewustzijn zijn gevoelens juist bepalend voor gedachtegangen (raadgevend, waarde toekennend).

 

Het onbewuste bewust maken
Onbewuste denkprocessen en waarnemingen worden eerst opgeslagen in het korte termijngeheugen, waar vanuit ook bewust wordt gemaakt (ingevingen, intuïtie). Het lange termijngeheugen is minder toegankelijk. Het herinneren gaat dan moeizamer, en kan met bijvoorbeeld door echte directe hypnose bewust gemaakt worden. Beelddenkers maken veel gebruik van denkbeelden vanuit het onderbewustzijn. Ondanks dat dit meestal genetisch bepaald is, kan dat in een opvoeding en onderwijs wel bewerkstelligd worden door eerst zoveel mogelijk het begrijpen van iets (zo breed mogelijk) bij te brengen, alvorens de woordelijke beredenering erover kenbaar te maken. Dat kan lastig zijn, immers is de woordelijke beredenering er juist voor om middels een specifieke benadering een bepaald begrip te communiceren naar anderen toe. Door de betreffende beredeneringen ondergeschikt te maken aan  meerdere betreffende begrippen, wordt een begrijpend denken ontwikkeld in plaats van een beredenerend denken.

 

Dromen
In dromen wordt ook informatie (gedachtegangen, beelden, gevoelens) bewust gemaakt vanuit het onderbewustzijn. Je wordt je dan bewust van informatie die zowel uit het korte termijngeheugen als uit het lange termijngeheugen kan komen. Dromen kunnen realistisch zijn, maar ook vol van fantasie, zoals ook bij nachtmerries het geval is. Met onder andere zelfhypnose kan je de nodige informatie uit je onderbewustzijn omhoog laten komen om er met behulp van je dromen bewust van te worden. Het is zelfs mogelijk om via zelfhypnose bewust te worden ín je dromen en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

 

Probeer dit experiment eens uit en zie hoe

het bewustzijn en onbewuste waarneming werkt.

 

.

***DIRECTE HYPNOSE SPOEDTRAINING MET EARLY BIRD KORTING VOOR AANMELDINGEN TOT EN MET 31 MAART***

 

BASIS, ADVANCED, REGRESSIE & CONVERSATIONELE HYPNOSE

 

 

Deze actie houden wij maximaal 1x per jaar dus mis deze niet!

Deze spoedtraining wordt in 4 opeenvolgende weekenden gegeven.

LET OP: Het is niet mogelijk om alleen een los weekend te volgen tijdens deze spoedtraining.

.

Waar: De Rijp

Wanneer:  2017

5 tot 6 augustus  Basis Hypnose

12 tot 13 augustus Advanced Hypnose

19 en 20 augustus Regressie Hypnose

27 augustus  Conversationele Hypnose

***Early bird prijs is geldig t/m 31 maart 2017, dus wees er snel bij***

 

Early bird prijs: € 1150,– voor 7 dagen (inclusief lunch)

 

Na 31 maart geldt de normale prijs van € 1345,- voor 7 dagen (inclusief lunch)

 Vooropleiding vereist: Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class

Aanmelden via lotusjoy@live.nl

Vol is vol.