Directe Regressie Hypnose Power Master Class

Deze Directe Regressie Hypnose is de vervolg op de Directe Advanced Hypnose training.

Tijdens deze training gaan we 2 dagen intens werken aan nieuwe hypnosetechnieken en natuurlijk met elkaar oefenen.

We zullen onder andere verschillende technieken behandelen om succesvol leeftijdsregressie toe te passen. Je zal dus vanuit elke tijdslijn (verleden, heden en toekomst) leren werken. Daarbij leer je een plan van aanpak op te zetten voor een cliënt en deze uit te voeren.

Bijvoorbeeld: Iemand heeft een trauma opgelopen in een ver verleden en kan zich niets meer van een bepaalde moment in zijn/haar leven herinneren. Je leert tijdens deze training hoe je iemand in zo’n situatie kan begeleiden zodat diegene zich weer bepaalde voorvallen gaat herinneren op een veilige en begeleide manier, en hoe je het trauma kan oplossen via het onderbewustzijn. We zullen tijdens deze training veel theorie maar ook praktijkwerk gaan doen.

Voor een hypnotiseur is het van groot belang dat hij/zij in staat is om iemand te begeleiden vanuit verschillende tijdslijnen en de trauma’s kan behandelen en opheffen door nieuwe positieve programmering binnen te brengen. Deze dagen zullen we alle stappen doornemen die nodig zijn voor een succesvolle regressie hypnose sessie.

Het doel is dat je na het volgen van deze training in staat bent om mensen te begeleiden in verschillende tijdslijnen. Als hypnotiseur kun je mensen middels directe hypnose helpen bij zowel eenvoudige als meer complexe issues. Hiervoor beheers je verschillende methoden die je hebt geleerd bij zowel de basis als de advanced training en met deze directe regressie hypnose ben je in staat om zelfs nog dieper te werken in andere tijdslijnen.

Als je deze training gevolg hebt, beschik je over een rijk gevulde gereedschapskoffer om directe hypnose op een verantwoorde en ethische wijze toe te passen.

 

Vooropleiding: Om deel te kunnen nemen aan deze training dien je minimaal de Directe Basis Hypnose en de  Directe Advanced Hypnose gevolgd te hebben want de algemene kennis van hypnose is noodzakelijk om verder te kunnen groeien.