Conversationele Quantum Power Hypnose Master Class

Ken jij die serie van tv, ‘the Mentalist’? Deze man, de Mentalist, doorziet en kan alles beïnvloeden wat hij maar wil. Stel je eens voor dat jij iedereen kan beïnvloeden door middel van communicatie en suggestie door het quantum veld te veranderen. Dat je in staat bent om de aandacht vast te houden, en dat je mensen kan fascineren en inspireren. Dat je de situatie kan sturen in de richting waarvan jij wilt dat het heen gaat zonder dat anderen het doorhebben. Zou dat niet geweldig zijn?

Of dat jij gewoonweg je eigen wereld kan creëeren zoals jij die wilt hebben, zonder alle negatieve overtuigingen en beïnvloedingen van mensen of situaties om je heen; dat jij alles naar jouw eigen hand kan zetten. Je wordt letterlijk een Master Hypnotiseur die op alle vlakken zijn conversationele quantum hypnose kunsten beheerst op hoog niveau.

Dat is absoluut mogelijk in deze Conversationele Quantum Power Hypnose Master Class.

Als je eenmaal deze 2 daagse training hebt gevolgd zal er letterlijk een nieuwe dimensie voor jou open gaan. Er zal als het ware een duistere bril van je neus vallen; je zal alles met een nieuwe frisse blik bekijken en alleen maar mogelijkheden zien. Vanaf dat moment zal alles veel makkelijker en soepeler gaan in je dagelijkse leven want met de juiste technieken en werkwijze zal jij elke situatie kunnen veranderen door heel simpel een opdracht te geven een ander. Omdat de ander het niet ervaart als een opdracht zal het ook weinig weerstand opleveren.

We zullen onder andere gaan werken met technieken die Derren Brown tot in de puntjes beheerst. Je hoeft niet langer verbaasd te zijn over zijn kunsten want in deze Conversationele Quantum Basis Hypnose training leer jij zelf hoe je dit allemaal kan doen. Je leert o.a. de geheimen van communicatie en hoe je in een gesprek het bewustzijn van de ander kan beïnvloeden zonder dat diegene het doorheeft.

In vergelijking tot de vorige directe hypnose trainingen is er bij deze vorm van hypnose geen inductie nodig omdat we hier volledig anders te werk gaan. Je leert met behulp van zeer slimme technieken en met de juiste mindset hoe jij je wil bij de ander kan opleggen. Jij zal van begin tot eind altijd de situatie onder controle kunnen hebben opdat jij instaat bent om o.a. de gedachten van de ander te beïnvloeden.

Je zal versteld staan hoe bijzonder sterk en eenvoudig de kracht van het woord is en hoe bepaalde woorden rechtstreeks het onderbewustzijn in gaan. Het allermooiste is dat iedereen dit kan leren. Jij vraagt jezelf misschien nu af, kan ik dat dan ook? Ja, jij kan dat dan ook met de juiste technieken en attitude.

Waarom zou je dit willen leren? Heel simpel: denk eens na wat voor mogelijkheden je dan tot je beschikking hebt. In werkelijkheid is het zo dat veel mensen in het bedrijfsleven deze technieken kennen en gebruiken, zoals: directeuren voor een betere communicatie, accountmanagers en andere verkopers om hun omzet te vergroten, zij die werk zoeken en zo hun mogelijkheden te verbreden. Het maakt eigenlijk niet uit of je het voor je werk of voor je dagelijkse leven wilt toepassen, want alles is en wordt mogelijk.

Wat voor voordeel geeft het je voor je hypnose praktijk? Nou heel simpel: niet alle clienten zijn even toegankelijk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand volledig gesloten is door een traumatische ervaring. Juist dan is het handig om deze vorm van hypnose goed te beheersen want hiermee kan je het resultaat van zo’n sessie meerdere malen verhogen en versterken.

Deze training geeft jou tevens een goed beeld over hoe de beïnvloeding vanuit de media, nieuws en reclame werkt. Als je weet hoe bepaalde dingen werken kan jij jezelf veel makkelijker los maken van dit collectief. Dit geeft onbegrensde mogelijkheden om te kunnen doen wat voor jou integer voelt.

Wat ga je leren:

Wat is conversationele quantum hypnose?

Wat is het Quantum veld en hoe kan je deze beinvloeden

Hypnotisch taalgebruik

Communicatie en ankers

Positieve Power woorden

Negatieve Power woorden

Gedragsverandering en beinvloeding van het Quantum veld

Basis tools 

Aandacht van de client vast houden

En nog veel meer.

Vooropleiding:  Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class

Let op:  Deze training kunnen we alleen voor bedrijven ook los geven zonder deze vooropleidingen, voor o.a. directeuren, accountmanagers, verkopers, distributeurs enz.. voor meer info kunt u ons mailen.