Directe Basis Power Hypnose Master Class

Stel jezelf eens voor dat jij anderen kan helpen met hun problemen of trauma’s door middel van hypnose; dat je mensen kan helpen om hun negatieve patronen en overtuigingen te verbreken en daar nieuwe positieve overtuigingen voor in de plaats kan zetten. Dat je het hele systeem kunt resetten met behulp van simpele technieken die door iedereen aan te leren zijn, zou dat niet te gek zijn? En lijkt het je daarnaast geweldig om iedereen waar je ook bent overal te kunnen hypnotiseren?

Dan is deze Directe Basis Hypnose power training net wat jij zoekt! Want hypnose is een bijzonder krachtig hulpmiddel om verandering in het onderbewustzijn te kunnen bewerkstelligen, wat zeer mild maar toch echt heel effectief werkt.

Misschien heb je zelf wel eens een hypnoseshow gezien of bezocht en is het je opgevallen dat mensen zich dan totaal anders gedragen wanneer ze in hypnose zijn. Dezelfde methode van werken kan ook toegepast worden om iemand van het roken af te helpen, om af te vallen en zelfs een angst of fobie te overkomen.

Ook krijg je een veel beter begrip over je eigen bewustzijnsprocessen en hoe het bewustzijn en het onderbewustzijn werkelijk werken. Zou het niet fijn zijn om te weten hoe collectieve programmeringen vanuit de opvoeding en de maatschappij invloed hebben op ons bewustzijn? Deze beïnvloeding moet je namelijk kunnen begrijpen om deze te kunnen stoppen en jouw leven weer in eigen handen terug te kunnen nemen.

De Directe Basis Hypnose power training is in vele opzichten een bijzondere cursus. In twee dagen tijd zal je gaan inzien wat er werkelijk allemaal mogelijk is met hypnose. Na deze twee dagen kan je gelijk mensen zoals vrienden, familie gaan helpen door hen onder hypnose te brengen en hen te helpen met hun problemen en trauma’s. Ze zullen jou dan ook met andere ogen gaan zien omdat jij iets beheerst wat velen niet kunnen, te gek toch?

Dus maak een begin voor jezelf met deze Directe Basis Hypnose power training om het eigen te maken zodat je het in de praktijk kan gaan brengen. Het zal nieuw licht brengen op je mogelijkheden.

De doel van deze tweedaagse training is dat jij verschillende basis technieken leert om mensen in hypnose te krijgen en hoe je de verdieping in gaat met je hypnose werk. Je leert de nodige theorie over hypnose dus de verschillen over het bewustzijn en onderbewustzijn en hoe jij het onderbewustzijn kan benaderen en opnieuw programmeren.

Na deze training heb jij tevens de mogelijkheid om je vrienden en familie enz. te helpen met hun problemen en trauma’s (basis sessies). Na deze tweedaagse training kan jij verder groeien en de Directe Advanced Hypnose gaan volgen die nog vele malen dieper gaat.

Voor wie is deze training bedoeld of geschikt?  Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en geïnteresseerd is in directe hypnose. 

Wat je gaat leren:

Je leert wat hypnose werkelijk is.

Je leert basis tools om iemand in hypnose te brengen, oude programmeringen te verwijderen en deze te vervangen voor nieuwe positieve programmeringen.

Daarnaast leer je verschillende manieren van hypnose.

Verschillende staten van bewustzijn en wat bewustzijn is.

Verdiepingen.

En nog veel meer.

 

Vooropleiding vereist. Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class, zonder deze vooropleiding kan men niet deelnemen.