Directe Advance Power Hypnose Master Class

Vond je de geleerde stof bij de Basis hypnose training leuk en interessant en wil je meer tools ontvangen om meer te kunnen met hypnose? Dan is de Directe Advanced Hypnose training zeker wat voor jou om te volgen want het is de vervolgtraining op de Directe Basis Hypnose. In deze geweldige vervolgtraining  gaan we verder waar we gestopt zijn bij de basis. We gaan dus meer de diepte in en je kennis van hypnose zal uitbreiden.

Om écht aan het werk te kunnen als hypnotiseur dien je meer tools te ontvangen en beheersen waar je per direct mee kan gaan werken; je hele arsenaal wordt aangevuld met meer en verder gaande technieken zodat met élke cliënt optimale resultaten bereikt kunnen worden. Uiteraard zal je ook veel meer gaan oefenen en praktijkwerk ondergaan tijdens deze advanced training.

Tijdens deze training Directe Advanced  Hypnose wordt onder andere geleerd hoe te werken zonder het gebruik van hypnose scripts. Het is de bedoeling tijdens deze training dat jij meer en meer uit je comfortzone gaat en de dingen zoveel mogelijk uit je hoofd en vanuit je gevoel gaat doen. Je leert gebruik te maken van nieuwe technieken en door het gebruik van deze technieken leer je hoe het mogelijk wordt om rechtstreeks met het onderbewustzijn te communiceren zonder tussenkomst van het bewustzijn. Dit geeft jou onbeperkte mogelijkheden om je geavanceerde hypnose skills goed in de praktijk te brengen.

Na het volgen van deze tweedaagse training beschik jij over voldoende hypnosetechnieken om op een serieuze wijze aan de slag te gaan in je eigen praktijk.

Wat je gaat leren:

Je leert o.a. zelfhypnose.

Verschillende geavanceerde inducties voor analytische mensen en natuurlijk voor mensen die de control willen houden.

Directe communicatie met het onderbewustzijn.

Gebruik maken van vingersignalen.

Verschillende geavanceerde hypnose technieken.

En nog veel meer.

 

Vooropleiding: Voor deze tweedaagse Directe Advanced Hypnose training is het noodzakelijk dat je de  Directe Basis Hypnose beheerst. Dit is een absolute must voordat je verder kan.