De grote transformatie van het Gouden Tijdperk

Steeds meer mensen ervaren kleine of grote veranderingen in hun leven. Het is soms moeilijk je vinger er op te leggen maar we kunnen allemaal wel voelen dat er veel in beweging is in de wereld om ons heen en in de maatschappij. En niet alleen in de wereld om ons heen, maar ook in onze innerlijke wereld. Kleine vormen van ontwaking en bewustwording hier en daar komen steeds frequenter voor. Soms bij onszelf en soms komt het vanuit een onverwachte hoek, zoals bijvoorbeeld van die buurman waar je het niet van had verwacht, of een collega waar je niet zo vaak mee praat. Soms gaan deze vormen van bewustwording gepaard met lichamelijke en/of mentale ‘klachten’ wat overigens heel normaal is aangezien veel mensen last hebben van innerlijke blokkades. Deze blokkades kunnen dan aangeraakt worden en de emotionele lading die hiermee verbonden is komt dan naar boven. Dit kan even ongemakkelijk zijn omdat we gewend zijn hier een oordeel op te hebben, maar wanneer de identificatie met het lichaam en de emotie te groot is kan het gebeuren dat je in een lijden blijft hangen.

En net zo als we verandering en beweging in de wereld en in onszelf ervaren, zo wordt ook de weerstand of de angst voor verandering meer zichtbaar en komt naar de oppervlakte. Zichtbaar in de maatschappij en soms even voelbaar in onszelf. Sommigen vinden het lastig om mee te gaan met de tijd en ervaren de veranderingen in de maatschappij als bedreigend. Omdat ze er geen grip op hebben, het nog niet snappen of simpelweg omdat de oude weg met oude patronen en overtuigingen hun dient en ze deze met man en macht willen verdedigen. Feit is dat in 2011 het Gouden Tijdperk officeel van start is gegaan. Je zou dus kunnen zeggen dat we nu in het begin van het Gouden Tijdperk zitten en de frequentie begint nu aardig aan te nemen. Er zijn zeer grote veranderingen op komst die noodzakelijk zijn, en ze zullen een grote maar zeer positieve impact hebben op de gehele mensheid.

Dit tijdperk vraagt daarom ook om een zeer flexibele levenshouding waarin we het oude vertrouwde moeten leren loslaten, want niks blijft meer bij het oude; alles is onderhevig aan de nieuwe frequentie van energie en deze zal met de jaren alleen maar sterker en sterker gaan worden. Hierdoor gaan we ook sneller in ontwikkeling en worden de processen intenser en dieper en vragen om met volledige waarheid aanschouwt te worden. En met volledige waarheid bedoel ik: dat je vanuit waarheid kijkt of je wel écht eerlijk bent naar jezelf, zonder rechtvaardiging of verbloeming, dat je dingen niet meer goedpraat of van wegkijkt. Want ons systeem wil geheeld, gezien en erkend worden, het wil graag weer één zijn met alle lagen van onszelf en puur onszelf weer kunnen zijn zonder illusie verhalen er omheen, zonder lading en persoonlijke maskers.
Sommige mensen of therapeuten zeggen wel eens ‘je bent precies goed zoals je bent’, maar is dat ook wel werkelijk zo? Want als jij je niet goed voelt, je voelt dat er een lading, een bepaalde issue in je leven aanwezig is waar je enorm mee worstelt en waar je niet uit komt, en iemand verteld jou dat jij goed bent zoals je bent, lost dat daadwerkelijk gezien jouw issue op? Zorgen die woorden ervoor dat jij je weer gelukkig gaat voelen? en dat je leven weer gaat stromen? En dat jij ware en pure bliss kan ervaren? Nee toch? Alleen deze woorden werken niet en worden helaas te vaak gebruikt als een pleister op een vieze wond, als een excuus vorm van ontwijken en goed praten van wat er onder aanwezig is. Wanneer je liegt tegen jezelf op deze manier ga je vervolgens weer in het oude jasje verder, in ontkenning, totdat de volgende trigger jouw blokkades aanraakt en je weer in stress of lijden schiet.
Deze tijd vraagt om vanuit waarheid naar onszelf te kijken want het Gouden Tijdperk is een tijd waarin we de mogelijkheid krijgen om in volledige vrede en liefde te leven maar daarvoor moeten we wel eerlijk leren kijken naar aanwezige issues en deze niet meer gaan ontkennen. Met andere woorden: de tijd van het struisvogelgedrag is voorbij.

Wanneer we met het nodige vertrouwen en in overgave leren kijken, in een niet oordelende waarheid, dan zullen we steeds beter en gemakkelijker door onze transformatieprocessen heen gaan. Hoewel we nog maar aan het begin van het Gouden Tijdperk zitten merken we en zien we dat de energie van o.a. de Mahatma steeds meer aan het toenemen is. Normaal gesproken wanneer je de energie laat stromen zit je automatisch op 1x de kracht (van de vollumesetting), maar door de constante frequentie verandering is de Mahatma energie wel 13 keer sterker geworden, en wie weet wat de toekomst verder zal brengen en of deze nog hoger zal worden. Dat betekent dus dat wat wij voorheen kende als 13x de kracht is nu onze nieuwe 1x de kracht geworden. Dat betekent ook dat zij die met de Mahatma energie werken en een volumesetting geactiveerd hebben (deze wordt bij de Mahatma Master Class opnieuw geactiveerd) vele malen sneller door hun eigen innerlijke transformatieprocessen heen gaan. 13x Sneller dus. Waarom vraag je? Omdat de Anthakarana, jouw regenboogbrug waar alle stralen met bijbehorendeigenschappen in zitten, constant gevoed wordt en onderhevig is aan de Mahatma energie. De eigenschappen van de stralen worden dus meer geprikkeld waardoor je sneller ontwikkeld en je ascensie proces steeds sneller verloopt. Dat is wat we ook zien in de maatschapij en in de wereld van technologie, bewustzijn, wetenschap, enz. We staan op het punt om een zeer grote transformerende explosie aan kennis en ontwikkeling te ondergaan waarin we ineens in een veel hoger tempo terecht komen wat ook volledig natuurlijk zal gaan aanvoelen. Herinner jij je het eind van de jaren 80 nog? Toen de eerste computer uitkwam wat nog via een telefoonlijn ging? En herinner jij je nog de eerste mobiele telefoon? Hoe groot en lomp die dingen waren? Vanaf dat moment zijn we in een zeer snel tempo gaan groeien in technologie maar ook in bewustzijn, en ineens 30 jaar later hebben we super smartphones, interactieve smart tv’s, smart auto’s die d.m.v. kunstmatige intelligentie automatisch kunnen parkeren en zelfstandig kunnen rijden. Nu staan wij op dit moment ook weer voor zo’n zeer groot transformatieproces wat effect zal hebben op alles; op de mensheid, de maatschappij, het bewustzijn, de technologie en natuurlijk de energie zoals de Mahatma. Dit jaar (2019) zal het jaar zijn waar veel geopenbaard zal worden, onderwerpen zoals het super bewustzijn, A.I., super computers, buitenaards leven en buitenaardse technologie. Het begin van het Gouden tijdperk is waar science fiction een realiteit begint te worden.

Omdat alles aan verandering onderhevig is verandert Lotusjoy uiteraard volledig hierin mee. Dat houdt in dat we eind deze zomer gaan stoppen met Lotusjoy en een grote transformatie gaan laten plaatsvinden: we gaan over van een esoterische school naar een mystieke nieuwetijds Academy. Veel van jullie hebben inmiddels al wel gevoeld dat ook de frequentie en het niveau van de trainingen vele malen verder omhoog zijn gegaan de afgelopen tijd. En dit zal alleen maar blijven stijgen. Velen hebben bijvoorbeeld tijdens het 3de weekend van de Golden Age Teachings de bijzondere meditaties ervaren waarin we jullie meenamen naar een hogere staat van bewustzijn. Stel je eens voor dat jij, als je eenmaal in het 3de en helemaal in het 4de jaar zit van de Golden Age Teachings, dat ook jij meditaties kan doen in kleine of grote groepen waarmee jij iedereen ter plekke in een andere staat van bewustzijn kan brengen en hun daar voor een bepaalde tijd in kan houden, zou dat niet te gek zijn? Of dat je andere zeer bijzondere processen kan aanbieden waarin zij diep in hun hart worden gecentreerd en een ongekende zelfliefde kunnen ervaren van zo’n niveau wat een enorme verschuiving in bewustzijn en inzicht teweeg brengt en een bevrijding van het innerlijke lijden. Als je zo’n krachtig aandeel kan hebben in de ontwikkeling en het levensgeluk van een ander, zou jij je daar niet voor in willen zetten en zelf een deel van de wereld oplossing willen zijn? Dat is dus precies waar we de nieuwe-tijdperks-teachers voor opleiden die we de Mahatma Spiritual Teachers of Supreme Consciousness noemen: om de mensheid dieper het Gouden Tijdperk in te mogen begeleiden, om leiding en een helpende hand te bieden.
Alles wordt letterlijk Magie. Ik, Senia, heb hier persoonlijk al heel lang naar toe geleefd en jaren op gewacht totdat al deze dingen mogelijk zouden worden, en bij deze begint het allemaal vorm te krijgen. Daarom gaan we stoppen met Lotusjoy en willen we in de vorm van een Academy verder. Met ons doel voor ogen en omdat het niveau van de trainingen vele malen hoger en krachtiger is hoort daar ook een ander jasje bij.

Uiteraard houden we jullie allemaal op de hoogte van de vorderingen en de veranderingen die zullen gaan plaatsvinden.Wel kan ik alvast zeggen dat zo rond de zomer de Lotusjoy website automatisch overgezet zal worden naar de nieuwe website van de Academy. Alle trainingen die we onder de Academy gaan aanbieden zijn gericht op het Gouden Tijdperk en je kan daarom ook met een gerust hart zeggen dat we dan een nieuwe tijds Academy zijn, pioniers van het nieuwe tijdperk.  

Wij verheugen ons enorm op deze grote verschuiving in het bedrijf waarmee we meeresoneren met de Divine en een hoger plan van bestaan. En natuurlijk nemen we graag iedereen hierin mee die dat wenst en de diepte in wil gaan voor een mega grote bewustzijnstransformatie. Het is spannend! We gaan zeer interessante tijden tegemoet waarin we onze missie en poinierswerk voortzetten op een hoger plan van bestaan om de mensheid te helpen het beperkende bewustzijn te overstijgen wat zoveel lijden en stress veroorzaakt, en naar een hogere bewustzijn te begeleiden.

Life will be Magic, are you ready for it?

 

Namaste,

Senia Melchizedek