The Nagual Way – Body, Mind, Soul & Spirit de 4 lagen.

Body, Mind, Soul & Spirit, de 4 lagen- Lotusjoy

The Nagual Way – Body, Mind, Soul & Spirit, de 4 lagen.

Gezondheid van het Lichaam, Controle van de Mind, Healing van de Ziel en De roep van de Spirit zijn de vier thema’s die we onderzoeken en waarover we mediteren in The Nagual Way – Body, Mind, Soul & Spirit, de 4 lagen. In toltec teachings leer je bovendien hoe bewust je bent van de 4 lagen.

The Nagual Way – Body, Mind, Soul & Spirit, de 4 lagen is een training van 3 dagen waarin we kijken naar uiteenlopende facetten van ons dagelijks leven en hoe deze facetten ons leven beïnvloeden.

Mind, Body, Soul en Spirit Zo  bestuderen we bijvoorbeeld hoe voeding onze emoties beïnvloedt en daarmee onze mentale en lichamelijke structuur bepaalt. We onderzoeken waar we op mentaal vlak staan in het leven en wat de invloed is van het verstand  op lichamelijk en geestelijk niveau. We werken met en kijken naar aanwezige innerlijke trauma’s waarvan je verschillende zielendelen bent kwijtgeraakt en je leert deze te helen via toltec zielen healing-technieken. Bovendien leer je wat de ziel nodig heeft om gezond en aanwezig te blijven. Uiteraard kijken we ook naar het niveau van de Spirit. Dit noemen we de Roep van de Spirit, een innerlijk spiritueel verlangen dat wij allemaal kennen, maar meestal negeren of niet kunnen bereiken omdat we worden gehinderd door de maatschappelijke normen en waarden in ons leven. De training geeft inzicht in de beperkende patronen die je handhaaft, zoals slachtoffergedrag, de veroordeelde (Ego stukken). Je krijgt inzicht in en kennis over waar jij precies staat in het leven en hoe jij je leven kunt verrijken op lichamelijk, zielen-, mentaal en spiritueel niveau en hoe je beperkende overtuigingen kunt transformeren naar innerlijk geluk en diepe vrede.

Satsangs In deze training geven we meerdere Satsangs, bijeenkomsten waar iedereen samenkomt in waarheid en waar je persoonlijke vragen over jouw processen kunt stellen aan Nagual Don Senia Melchizedek. Je vragen worden vanuit het pure bewustzijn beantwoord. Senia zal je veel persoonlijke informatie geven vanuit zijn mediamieke en helderziende gaven.

Doel Het doel van de training is bewustwording van de verschillende lagen waar we dagelijks aan voorbij gaan. Door je bewust te worden van de 4 lagen kun je leren om energie te besparen en jezelf weer gezond maken van alle vergiftigingen vanuit de maatschappij, zoals programmeringen, voedsel en vijandigheid van omgeving.

Je leert onder meer hoe je zelf zielendelen kunt terughalen vanuit de toltec traditie, hoe je innerlijke banden in je hart kunt verbreken die je veel energie kosten en hoe je beloftes kunt verbreken waaraan je niet langer kunt of wilt voldoen, maar die je geweten nog wel achterna jaagt.

De mens is vergeten wat het is om gezond te leven en te functioneren en goed in balans te zijn, zowel op lichamelijk, geestelijk, verstandelijk als zielenniveau. Is eenmaal de balans gevonden dan zien we een resonantie in ons leven waardoor wonderen zich kunnen manifesteren. De mensheid is nog ver verwijderd van dit wonder en leeft in een slaapmodus. Het is tijd om het bewustzijn weer wakker te maken uit de illusionaire staat van dromen. Eenmaal bewust en wakker kunnen wij weer toegang krijgen tot wonderen. En dat is ons geboorterecht.

Deze training is alleen toegankelijk als je de Mahatma de Avatar van Synthese Master Class hebt gevolgd.

Voor deze training is een gezonde lichamelijke en geestelijke conditie vereist.

Daarom is de training uitsluitend bestemd voor echte doorzetters: mensen die tot het einde durven en willen gaan.

Tijden van de training: 9.00 uur tot 17.00 uur. ( Kan eventueel uitlopen tot savonds 20.30 uur )

 –

Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is de Mahatma de Avatar van Synthese Master Class.
Zonder deze vooropleiding is het niet mogelijk om deel te nemen aan onze trainingen van Lotusjoy.