Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class

HET PAD VAN WARE MEESTERSCHAP,

EN VOORBIJ DE ILLUSIE.

Mahatma de Avatar van Synthese Master Class Nieuw met tekst

Ben jij op het pad van Spirituele & Persoonlijke groei en wil jij de hoogste staat van zijn bereiken?

Durf jij jezelf te leren kennen op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau?

En de volledige verantwoordelijkheid over je eigen leven te nemen?

Wil jij graag volledig ontwaken van je energetische healingvermogens?

Van jezelf houden en van anderen zonder voorwaarde?

Uit oordeel van zowel jezelf als van anderen zijn?

Ben jij bereid om in je eigen kracht te gaan staan?

Is jou antwoord hier op Ja?

Hier is dan

 

MAHATMA DE AVATAR VAN SYNTHESE MASTER HEALER CLASS

In deze prachtige training word je voorbereid op de hoogste energiewerk, het contact met je I Am en met Vader/Moeder/God Bron wordt hersteld, je leert werken met de Galactische en Opgestegen Meesters van de Witte Broederschap, Aartsengelen en vele andere Lichtwezens en intelligenties die de mensheid assisteren in deze bijzondere aquarius tijdperk.

Deze training sluit aan op de Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class hoewel deze niet is vereist als je gelijk voor de Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class wilt gaan.

De Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class is voor hen die eerst graag van de energie willen proeven en is te volgen bij een van de door Lotusjoy opgeleide en erkende teachers.

De Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class is een totaal nieuwe training ontworpen door Senia Melchizedek zelf met invloeden van verschillende spirituele en esoterische stromingen waarvan de beste aspecten van verschillende systemen zijn samen gevoegd te samen met ruim 30 jaar esoterische kennis van Senia zelf. Deze training is ontworpen en bedoeld voor de echte Hardcore energiewerkers die hun geboorte recht willen terugnemen en tot hun volledige potentie willen ontwikkelen, we willen namelijk niet in afscheiding werken maar van uit eenheid, want er bestaat geen afscheiding tussen ons en ons innerlijk vermogen en de Bron.

In deze training ervaar je verschillende activeringen die je in staat zullen stellen om weer gebruik te kunnen maken van je eigen geboorterecht. Zoals vele ware Indiase Meesters en Maha Avatars zeggen: ontwaking van je innerlijke vermogens kan je alleen maar gegeven worden, je kunt het niet zelf behalen van uit een staat van het Ego.

Bij de Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class worden verschillende activeringen/initiaties gegeven tezamen met de Opgestegen Meesters, Aartsengelen,  Christus Buitenaardsen, Lichtwezens  en andere intelligenties die er voor zorgen dat jouw licht frequentie weer omhoog gebracht wordt en dat tevens je geboorterecht weer geactiveerd zal worden in zijn volledige potentie van je Goddelijke blauwdruk.

Je leert hoe je verschillende energieën kunt faciliteren en hoe je de energie in sterkte omhoog of omlaag brengt ( volume setting ), hoe je healing kunt geven en hoe jij jezelf kunt beschermen tegen negatieve energieën of entiteiten. Je ontvangt esoterische kennis en leert hoe je de Opgestegen Meesters en andere Lichtwezens aan kunt roepen en hoe je met hen kunt samenwerken van uit je hogere zelf (I Am Presence).

De Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class is geen systeem, maar een ascensie energie die sinds het  begin der tijden bestaat maar nu beter bereikbaar is voor iedereen. Het is letterlijk je geboorterecht om er weer mee samen te kunnen werken. Het is niets minder dan je ware kracht naar buiten brengen en er weer mee leren communiceren.

We gebruiken maar 5% van ons kunnen terwijl er nog 95% onontdekt is. Tijdens de training worden alle oude emotionele resten in jou opgeruimd die je in verschillende incarnaties met je mee hebt gedragen. Daarna word je opgevuld met de energie van de Bron Vader/Moeder/God de Divine. Je wordt dus gevuld met de energie van de Avatar van Synthese, wat ook de Mahatma genoemd wordt (Mahatma betekent letterlijk grote ziel), dit betekend dat jij geen doorgeef luik bent zoals andere healing systemen maar jij bent dan de energie omdat de Anthakarana oftewel de regenboogbrug jouw omringt die +- 18 meter breed is, daarom ben jij de energie en alles wat met jou in aanraking komt zal ook geraakt worden door de Mahatma, zo ben je een deel van de grote universele en aardse transformatie.

Door deze training zul je in een evolutionair groei- en ascensieproces komen. Je persoonlijke, emotionele, mentale en fysieke ontwikkelingsproces zullen in een veel hoger tempo gaan, wat ook nodig is in deze tijd want we staan aan het begin van de Gouden tijdperk, dit is een ongekende maar een magische tijdperk.

In deze bijzondere Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class training zal GEEN gebruik gemaakt worden van symbolen zoals bij vele andere healing systemen wel het geval is. De reden waarom wij niet met symbolen werken is heel simpel, symbolen zijn niets meer dan een controle systeem wat een nadelig effect heeft op al je energie lichamen. Wij hebben nu eenmaal GEEN symbolen nodig om verbonden te worden met je Hogere zelf of de Bron en daarom worden in deze training juist alle symbolen die in je energetische of fysieke systeem zitten verwijderd. Het is namelijk ons geboorte recht om volledig verbonden te zijn met de Bron de Divine en je eigen I Am. Als alle symbolen eenmaal verwijderd zijn en je contact met je I Am is hersteld, zal alles mogelijk zijn en is deze beperking letterlijk overboord gegooid. Dit is iets wat alleen de ingewijden van de Esoterische en Mystieke scholen weten en kennen.

De Mahatma de Avatar van Synthese Krijgers worden ook wel de Regenboog Krijgers genoemd omdat de Avatar van Synthese het totale spectrum van de Bron vertegenwoordigt. Reiki is bijvoorbeeld maar 1 kleur/straal van de Bron terwijl de Mahatma de volledige Bron of beter gezegd alle stralen van de Bron vertegenwoordigd, dit staat ook bekend als het collectief bewustzijn van de opgestegen meesters en de Bron, dit betekend dat je langzamerhand alle eigenschappen van alle stralen eigen zult gaan maken wat soms een intens innerlijk proces kan zijn, tevens wordt er gewerkt op het mentaal en emotioneel proces. Bij de Mahatma Upgrade 1 en 2 gaan we veel dieper in op het energiewerk en leer je de nodige activaties te geven en nog veel meer.

De Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class is letterlijk het neusje van de zalm wat energiewerk betreft, omdat het zoveel Esoterische inhoud en veel verschillende spirituele systemen en stromingen bevat. Dit geldt voor zowel de theorie als de praktische uitvoering.

De activeringen vinden plaats via de krachtige intentie van de Grand Master Teacher Senia Melchizedek die zijn esoterische kennis van ruim 30 jaar heeft verweven in deze Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class training. Hij laat tevens heling plaatsvinden op alle Multi Dimensionale niveaus van bestaan.

Deze workshop is voor diegene die zijn of haar eigen spirituele groei, kennis, bewustzijn en frequentie wil verhogen en vergroten en voor wie naar ‘compleetheid’ wil groeien, iets wat nu ook noodzakelijk is aangezien we in een zeer bijzondere tijd leven.

De Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class heeft tevens een transformerend effect op verschillende ziektepatronen waardoor deze de kans krijgen te verdwijnen en/of dat je er beter mee leert omgaan zoals:

* Stress

* Vermoeidheid / lusteloosheid

* Burn out of Depressief gevoel

* Angsten

* Rouwverwerking

* Verwerking en loslaten van verdriet, trauma enz…

* Allergie

* Chronische wonden

De training Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class is meer dan een cadeau voor jezelf en is een absolute aanrader voor diegene die zich tot hun compleetheid willen ontwikkelen, bewust willen worden van hun angsten of andere ziekte patronen en met de hoogste Kosmische Licht frequentie energie willen werken en elke energie willen en kunnen faciliteren zodat werkelijk alles mogelijk wordt, dit is letterlijk Magie.

Na deze training kun je elke energie faciliteren die je maar wilt omdat alle zintuigen en innerlijke vermogens geactiveerd worden. We hebben namelijk geen 5 maar 13 zintuigen in totaal. Je kunt letterlijk alle energieën die er nu bestaan of die er in de toekomst gaan komen faciliteren en dit geeft onbeperkte mogelijkheden. Dit is iets wat je niet hebt bij andere healing systemen zoals Reiki, Tera Mai Reiki, Quantum touch enz. De Mahatma Avatar van Synthese gaat tevens veel verder omdat er verschillende spirituele stromingen zijn samen gebracht, en als extra is er ruim 30 jaar esoterische kennis in verweven van Senia Melchizedek persoonlijk. Dit maakt de Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class een super krachtige training waar jij als Hardcore Energiewerker gelijk mee aan de slag kunt.

Waarom als Hardcore energiewerker? Heel simpel.

De vraag is, ben jij een:

Window shopper? Iemand die kijkt maar niet koopt?

Een proever? Iemand die van alles probeert maar niet de diepte in durft ?

Of een Krijger! Een krijger die alleen de eindstreep ziet en tot het uiterste wil en durft te gaan en oude overtuigingen los durft te laten om nieuwe wegen te bewandelen zonder oordeel en in volledige overgave.

Als jij een Krijger bent lees dan verder, ben je dat niet verwijder dan deze website van je pc.

Want met deze zeer bijzondere training heb je absolute garantie dat je mee evolueert met de frequentie van de aarde en de tijd van Nu. Elke maand zul je automatisch de nieuwe energiecodes/downloads ontvangen vanuit het Galactische centrum (dit gebeurt automatisch). Je bewustzijn zal op alle Multi Dimensionale niveaus gaan werken en geheeld worden en tevens zullen je helderziende, helder wetende en helder voelende gaven zich veel sterker gaan ontwikkelen.

 

Kleine teachings inhoud:

* Je bent niet je Gedachte, Emotie of Lichaam.

* Hoe we onszelf steeds ontkrachten door bevestigingen.

* Het Ik Bewustzijn vs het Eenheidsbewustzijn.

* Samen werking met de Bron/Vader/Moeder/God de Divine.

* Stalking, basis uitleg  ( teachings  over zelfonderzoek, je patronen en gedrag onderzoeken  )

* Nachtschool.

 

Kleine overzicht van de activaties/initiaties:

* Reinigen en het activeren van de Chakra’s.

* Verwijdering van beperkende symbolen

* Activeren van de Anthakarana (Regenboogbrug).

* Het contact herstellen met je I Am ( Je hogere zelf ).

* Power / Volume setting tot 25 x de kracht. (je leert de energiestroom vergroten of verkleinen)

* 13 Multidimensionale activering.

* Karma verwijdering.

* Indalen van de Chakra’s

* Heilige graal activatie 1ste niveau.

* Source Locking ( activering en verbinding met de Bron de Divine in je hart en bewustzijn. )

* Lichtlichaam activatie ( Lightbody/MerKaBa ).

* Activering van Aartsengel Michael zijn harnas voor bescherming.

* Leren een Vortex te activeren.

* Persoonlijke bescherming team.

* Activatie van de Axitonale lijnen en Salomon zetels enz. 

* DNA zuiveringen/activeringen en herprogrammeren.

* Samenstellen van je persoonlijk energetische healing team ( Dit team bestaat uit opgestegen meesters en Celestijnse ouders/Christus buitenaardsen beter bekend als onze buitenaardse voorouders ).

* Helen oefenen.

* De Trinity initiatie, Divine Source, Melchizedek & Seraphim.
 
De Trinity energie waar we hier mee werken is de energie van de Divine Source, Melchizedek en Seraphim. Deze energie staat rechtstreeks in verbinding met de Gouden kamer van Melchizedek, het en is een sterk transformerende kracht die zeer grondend is. Het breekt beperkende systemen af, zowel persoonlijke als maatschappelijke, die niet meer resoneren met het nieuwe tijdperk. Tevens is het een energie die gebruikt kan worden voor healing en zegeningen en als bescherming tegen zwarte magie en andere duistere krachten.
 
De Trinity energie is een zeer frequentie verhogende energie die tevens sluiers doet verdwijnen die ons vasthouden en beperken in ons leven. Het is sterk ondersteunend voor de persoonlijke en spirituele groei en het ascensie proces. Het zet jou letterlijk in je eigen kracht.

 

De Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class training wordt in 3 volle dagen gegeven.

Tijden van de training: 9.00 uur tot +- 17.00 uur.

Neem een kladblok mee voor de nodige notities.

Grondlegger van deze training is Senia Melchizedek.

.

Er wordt 1 x per jaar de Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer UPGRADES trainingen gegeven. Dit is voor hen die zich verder willen ontwikkelen in het energiewerk. In de upgrades word je bijgeschoold en leer je nieuwe technieken en gaan we dieper in de esoterische stof. Tevens wordt je frequentie verder omhoog gebracht en nog veel meer.

Na de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class is het ook mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen in bewustzijn, dat is de opleiding The Golden Age Teachings – Aquarius Mahatma Classes, deze opleiding is puur gericht op het trainen van je bewustzijn waar jij jezelf heel goed leert kennen ( het Ken U Zelf principe ), een revolutionaire training volledig aangepast aan deze tijd de Aquarius tijdperk.

Om ware Meesterschap te bereiken moet jij je helemaal geven in het leven, dat is waar een ware Regenboog Krijger verschilt van de normale spiritueel mens. Hier wordt het kaf van het koren gescheiden.

 

Zoals ze zeggen in de film, What the bleep do we know.

 

HOW FAR DOWN THE RABBIT HOLE WOULD YOU LIKE TO GO?

 

Deze training is alleen voor hun die het oude los durven en willen laten en coachbaar zijn, en over willen gaan naar de nieuwe energie van deze tijd. De Mahatma de Avatar van Synthese Master Healer Class brengt een grote verandering in uw leven aangezien het een hardcore Energiewerk training is, dit kan je niet vergelijken als Reiki enz. Deze training is alleen bedoeld voor hen die er voor kiezen om o.a. te ontwaken van de illusie en leugens van alledag Ben jij hier niet aan toe dan moet jij ook niet mee doen aan deze training ). Er wordt tevens esoterische kennis meegegeven die alleen ingewijden kennen. 

(Mensen met een psychisch verleden zoals schizofrenie of andere stoornis en of zij die een pacemaker hebben kunnen absoluut NIET deel nemen aan de trainingen van de Esoterische school van Lotusjoy, hebt u 1 van deze bovenstaande aandoeningen dan bent u verplicht om dit mede te delen aan Lotusjoy School voor Bewustzijn en Zelf-realisatie.)

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter enz.) te raadplegen en adviseren wij deze training niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist.

Deze trainingen zijn geen vervanging voor medische behandelingen.

Zie Agenda en prijzen voor de Algemene voorwaarden.

.

Waar: De Rijp

Wanneer: 15, 16, 17 maart 2019 

Prijs: € 350,- voor drie dagen (inclusief lunch)

Voor deze data is de training vol, aanmelden is niet meer mogelijk voor deze data.

 

 

Waar: De Rijp ( Purmerend )

Wanneer:  14, 15, 16 juni 2019 

Investering in jezelf: € 350,- voor drie dagen (inclusief lunch)

Voor deze training zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, vol is vol.

.

 

Let op: De trainingen gegeven door Lotusjoy zijn beschermd en staan officieel geregistreerd zodat er geen misbruik gemaakt kan worden van de logo’s, werkboeken, naam en inhoud van de trainingen. Dit alles is in eigendom van Lotusjoy. Bij eventueel misbruik staan wij volledig in ons recht om gepaste juridische maatregelen te treffen. 

copyright-white