Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer

Tijdens deze driedaagse training word je opgeleid tot Mahatma Coach & Trainer waardoor jij in niveau vele malen verder zult groeien dan bij de Mahatma Master trainingen. Om deel te kunnen nemen aan deze driedaagse is het een vereiste dat je hetgeen wat tijdens de Mahatma Avatar van Synthese Master en de Mahatma Advanced 1 & 2 is behandeld eigen hebt gemaakt. Het gaat hier om de basics zoals: het channelen; activaties kunnen geven; het stalken van je patronen ( zelfonderzoek ) moet eigen zijn; men moet meer vanuit het gevoel en je innerlijke weten kunnen handelen zonder in je hoofd vast te zitten of een bevestiging van een ander nodig hebt. Je moet op verschillende vlakken meesterschap geïntegreerd hebben. Om die reden is de teacher training niet voor iedereen toegankelijk. Er moet een bepaald niveau behaald worden en geïntegreerd zijn. 

Want deze driedaagse Mahatma de Avatar van Synthese Coach & Trainer is een training waarin jij de mogelijkheid krijgt om verder te groeien en over de grens van de Master heen te gaan. Je leert op een hoger niveau te werken, onder andere met het zelfstandig geven van activaties en channelen. Dit vereist een absolute discipline en een commitment naar jezelf, jouw proces, en aan de leraar Senia, want je moet begrijpen dat jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling altijd bijgeschaafd dient te worden en dat je werkelijk integer bent naar jezelf en naar anderen zonder ego ( Ik Bewustzijn), dit is in de praktijk namelijk niet altijd het geval, daarom is commitment en dicipline ook werkelijk nodig.

Het is niet zo dat de Coach & Trainer alleen maar gaat over het leren geven van de Mahatma Avatar van Synthese Practicioner en de Angel Light Facilitator, nee, het gaat veel verder dan dat. Het gaat over het begin van Godrealisatie van het hoogste niveau zonder in het ego te zitten of in afscheiding. De Mahatma Coach & Trainer geeft jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen buiten de comfortzone van het massa collectief. Naast dat je leert om ook zelfstandig een training neer te zetten (het geven van trainingen is absoluut geen must). 

Tijdens de Mahatma Coach & Trainer leer je onder andere hoe je de vernieuwde driedaagse Mahatma Avatar van Synthese Practicioner kunt geven én we geven je ook de kennis mee om zelfstandig de vernieuwde Angel Light Facilitator te kunnen geven. Je leert hoe je de activaties eigen kunt maken en hoe jouw innerlijke power wordt uitgerekt om meer energie te kunnen faciliteren, enz. Dat laatste geeft jou als Coach & Trainer onbeperkte mogelijkheden wat betreft het faciliteren van een grote hoeveelheid energie. Tevens is het zo dat doordat je leert om trainingen te geven jij jezelf onafhankelijk kan maken van je eventuele huidige werk, als je nog niet voor jezelf werkt, aangezien je na deze training iets voor jezelf kan gaan opzetten en de Mahatma Avatar Practicioner trainingen geven (dit is absoluut geen must maar in de praktijk zien we vaak dat mensen graag iets voor zichzelf willen gaan beginnen). Door mee te werken en deze Mahatma Avatar Practicioner te gaan geven help jij de wereld en de mensheid mee naar een hoger plan van bestaan waar de Mahatma energie oftewel de Bron centraal staat. Je bent dan als het ware in dienst van de Bron/Vader/Moeder/God de Divine en maak je deel uit van een groot team van energiewerkers op aarde en natuurlijk van de opgestegen meesters van het witte broederschap, engelen, christus buitenaardsen, enz. die de Bron dienen en het Hogere zelf. Op dit pad is geen ruimte voor afscheiding of ego werk en je bewandeld het pad van het Goddelijke de Divine. ( je eigen pad bewandelen is puur Ego en afscheiding want er is maar 1 pad, en dat is die van de Bron ), want je bent dienstbaar voor de Bron/Vader/Moeder/God de Divine. Dat houdt in dat je minimaal 75% van je leven werkt aan je spirituele en persoonlijke groei en dienstbaar bent aan de mensheid, dat kan op verschillende manieren. 25%  van je leven kan je aan alle andere dingen besteden die jij leuk vindt, ongeacht wat het is, zolang het maar leuk en integer voor jou is.

Deze Mahatma Coach & Trainer is een grote stap naar Innerlijke Meesterschap waarin jij je eigen Meesterpad bewandelt op hoog niveau. Je kunt jouw kennis delen met vrienden, familie of eventueel met je cursisten en hun vervolgens helpen op hun pad. De benadering hiervan hoort dan ook integer, vriendelijk maar consequent en behulpzaam te zijn naar de vriend, het familielid of de cursist toe zonder Ego, overheersing en zonder aanbeden te worden zoals bij een zogenaamde Guru. In de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer zullen we onder andere het thema Meesterschap over Ik Bewustzijn en Eenheidsbewustzijn bespreken op Esoterisch niveau zodat er ook daadwerkelijk begrepen word wat dit allemaal inhoud en wat voor verantwoordelijkheid nodig is om dit pad te bewandelen. Deze Mahatma Coach & Trainer is een transformatie van Master tot Coach en Trainer Je ontwikkelt dus verder in je eigen innerlijke spirituele en persoonlijke proces.  

Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekend letterlijk Incarnatie van God. Het duidt op een wezen dat aan het eind van zijn opeenvolgende incarnaties volmaaktheid heeft bereikt. Als zodanig heeft de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer kennis over o.a. Ik Bewustzijn & Eenheidsbewustzijn en beheerst hij/zij alle aspecten van het menselijk bestaan. Wanneer hij/zij incarneert is dat altijd met het doel een Kosmische opdracht te vervullen en de mensheid op het pad van spirituele evolutie te leiden.

Inhoud van de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer:

* Behandelen van de aspecten van het menselijk bestaan;

* Wat ware Meesterschap en ontwaking nu werkelijk is;

* Het ‘Channelen’ van je Hogere zelf op hoog niveau;

* Voorbereiding in het geven van Ascensie activaties;

* Volledige activatie van de Heilige graal op hoog niveau;

* Je vermogen Upgraden door de vollumesetting tot het maximale te activeren;

* Goddelijke Blauwdruk activatie;

* Volledige integratie van de cosmische stralen;

* Teachings Ik Bewustzijn vs Eenheidsbewustzijn;

* 352 Dimensionale activeringen;

* Verantwoordelijkheid nemen;

* Seraphim tools:

* Divine (teachings);

* Holy Trinity Teachings:

* Je leert de nodige initiaties/activaties te geven die nodig zijn voor de Mahatma Avatar van Synthese Practicioner;

* Engelen activaties leren geven (Angel Light Facilitator);

* En nog meer…

Om deze Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer te kunnen volgen heeft men een vooropleiding nodig. Deze bestaat uit de Mahatma Avatar van Synthese Master en de Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1 & 2.

 1x per jaar wordt een Mahatma Avatar Coach & Trainer bijeenkomst gegeven met de nodige examen enz.. je ontvangt bij het slagen van deze  bijeenkomst een jaarlijkse Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainers certificaat die jou de mogelijkheid geeft om de Mahatma Avatar van Synthese Practicioner en de Angel Light Facilitator te geven.

Bij deze Mahatma Coach & Trainer training krijg je een werkboek.

Voor deze training is de vooropleiding verplicht:

Mahatma Avatar van Synthese Master 

Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1 & 2

Tijden van de training: 09.30 uur tot 17.00 uur.

.

LET OP: Zie Agenda en prijzen voor data, kosten en de Algemene voorwaarden.

 

.

copyright-white