Aquarius Mahatma Classes

Deze training bestaat uit 4 verschillende levels wat een 4 jarig traject is en waarvan elk level in 4 weekenden zal worden gegeven. Eén level zal in één jaar tijd worden afgerond.  

Deze training is een enorm krachtige en buitengewoon magische reis naar Overvloed, Transformatie, Leiderschap, Transcendentie, en naar Kosmisch Eenheidsbewustzijn. Omdat al deze aspecten aangeraakt zullen worden zal het een sterk transformerend effect hebben op jouw leven.  

Deze trainingen, de nieuwetijdsteachings van het Aquarius Gouden Tijdperk, zijn bedoeld om jouw zelfkennis te vergroten en uiteindelijk volledige bevrijding van het innerlijke lijden te kunnen ervaren; jezelf te bevrijden van beperkingen, of beter gezegd de beperkingen van de matrix zoals we die kennen. We zullen jou helpen en begeleiden om uiteindelijk uit de matrix van het lijden te stappen zodat jij volledige eenheid met jezelf en het universum kan ervaren, met al dat is. Dit zijn teachings voor volledige ontwaking, tot aan Godrealisatie toe. Alle vermogens van jouw eigen bewustzijn zullen aangeboord worden en deze zullen we samenbrengen met de innerlijke krachten die wij als mens bezitten. Door deze twee samen te brengen met de Gouden Tijd teachings zal jij je als een ongelofelijk krachtig wezen gaan ontwikkelen op een ongekend niveau. Met deze trainingen gaan we veel verder en dieper als met de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. Om die reden zijn de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class en de 2 Mahatma upgrades die daarop volgen de vereiste vooropleidingen om deel te kunnen nemen aan deze intense en krachtige training.  

Je zal onder andere gaan leren hoe jij de nieuwe tijdsenergie kan inzetten door middel van verschillende esoterische meditaties. Deze meditaties brengen innerlijke rust, balans, inzichten, versterken jouw bewustzijn en de connectie met de Bron en je maakt ruimte in jouw bewustzijn om meer uit het leven te halen. Deze trainingen zijn daarom ook alleen voor hen die wérkelijk los willen komen van de matrix zoals wij die kennen, van het innerlijk lijden, en de volledige Awakening willen ervaren. Deze trainingen zijn de nieuwetijdsteachings van het Aquarius Gouden Tijdperk en zijn daarom ook alleen toegankelijk voor hen die bereid zijn door de stof heen te gaan, zichzelf onder ogen durven komen en onvoorwaardelijke commitment kunnen tonen aan zichzelf. Je ontwikkelt jezelf dan op een ongekend niveau tot Godrealisatie, waar het onmogelijke mogelijk wordt. 

Deze training is daarom ook de nieuwste training van het Aquarius tijdperk, wat bekend staat als het Gouden Tijdperk, en waar jij als facilitator en leraar actief deel van kunt zijn. Jouw aanwezigheid op aarde kan een positief effect hebben in de grote veranderingen die zullen gaan plaats vinden in de wereld, voor zowel jezelf als voor jouw omgeving. Het is letterlijk het neusje van de zalm waarin jij je ontwikkelt van een ruwe steen tot een stralende diamant.  

Zoals eerder benoemd werd is deze training alleen toegankelijk met de juiste vooropleiding en de juiste houding en mindset. Hier komt natuurlijk de nodige commitment bij kijken, zonder deze inzet is deelname niet mogelijk. Deze training wordt gegeven voor hen die zich werkelijk richten op de volledige awakening en Godrealisatie en bereid zijn zichzelf coachbaar en flexibel op te stellen en uit hun comfortzone durven te stappen. Senia behoudt zich daarom het recht voor, geheel naar eigen inzicht, te bepalen of iemand geschikt is voor deelname aan deze Aquarius Mahatma Classes – The Golden Age Teachings.  

Het is een traject wat jou klaarstoomt voor het Gouden Tijdperk, waarin jij een pionier bent voor toekomstige teachers die over 200 á 500 jaar nog steeds zullen praten over de gebeurtenissen van deze tijd. Je zet als het ware de nieuwe Goddelijke Blauwdruk van het Gouden Tijdperk neer waarin jij Vreugde/Bliss, Innerlijke Vrijheid, Overvloed, Transcedentie en Kosmisch Eenheidsbewustzijn vanuit een staat van zijn gaat ervaren op ongekend niveau. Je kan jezelf hierdoor neerzetten om de mensheid te helpen naar een Hoger Kosmische plan van bestaan en wanneer je dat doet kunnen mensen jou gaan ervaren als een groot voorbeeld waar zij heel graag bij in gezelschap willen zijn. Je zal mensen inspireren om precies hetzelfde te willen doen als wat jij doet en dat is precies wat we nu nodig hebben in dit tijdperk. Je kan het zien zoals het ging met de grote leermeesters van het verleden waar wij geregeld over praten en die voor ons een groot voorbeeld zijn, zoals: Saint Germain, Sananda, Quan Yin, Buddha, enz. Zij allen waren pioniers in hun tijd en hebben hun aandeel gehad in de verdere ontwikkeling van de wereld en de mensheid waarin wij nu staan.  

Zie hieronder een klein overzicht van de Aquarius Mahatma Classes.  

Level 1 is de Abundance Master 

Level 2 is de Transformation Leader 

Level 3 is de Transcendence Being  

Level 4 is de Aquarius Mahatma Teacher 

*De volledige inhoud van de levels wordt enkel gedeeld met geaccepteerde deelnemers. Op het moment dat jij je hebt aangemeld en de training start krijg je toegang tot een versleutelde pagina op de website waar je meer informatie zult vinden. Tevens komen hier ook de behandelde meditaties op te staan die je dagelijks kunt gebruiken voor jouw eigen transformatieproces. 

 

LET OP: Vooropleiding verplicht: Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class en de 2 Mahatma Upgrades. 

Zonder deze vooropleiding is het niet mogelijk om deze training te volgen.  

“Er staan grote veranderingen te gebeuren in de wereld waarvan we nu al het begin kunnen waarnemen. Er zijn nu nieuwe Aquarius Mahatma Teachers nodig om een positieve draai aan deze veranderingen te kunnen geven voor de wereld en de mensheid. De mensheid en de aarde gaan richting vernietiging als er niet op tijd bewustzijn wordt gebracht in de wereld. De komende 20 jaar zal de mensheid voor hele grote uitdagingen komen te staan, daarom zijn deze trainingen ontwikkelt zodat wij werkelijk het verschil kunnen maken. Hiervoor is een hoger niveau van bewustzijn nodig en dienen wij in eenheidsbewustzijn te komen. Wíj zijn namelijk diegene waar we op wachten. Wij maken zelf het verschil in de wereld.“  

Senia Melchizedek