Mahatma Teacher Upgrades: Source Consciousness the Ultimate Levels

shift-in-consciousness

In deze trainingen werk je vanuit het Godsbewustzijn. Dit is de allerhoogste staat van bewustzijn die er is. Je leert hoe je in een aantal seconden in het Godsbewustzijn kunt komen en hoe je vanuit deze staat van bewustzijn jezelf en je omgeving letterlijk kan programmeren en deprogrammeren, activaties en healingen kunt geven. Dit is werken vanuit de hoogste staat van Meesterschap en brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

De kracht en de kunst is om het Godsbewustzijn vast te kunnen houden (bewustzijnskracht) en er volledig op te vertrouwen, want vanuit deze verhoogde staat van bewustzijn hoor je de nodige activeringen, teachings en o.a. groepshealingen te kunnen geven. Deze staat van bewustzijn is het bewustzijn waar Senia Melchizedek altijd in zit wanneer hij trainingen, channelings en/of activaties geeft.

Tijdens deze 3 daagse trainingen leer je verschillende verhoogde bewustzijn meditaties en commando’s waar je letterlijk werkt met het Bronsbewustzijn. Je bent dus letterlijk bij God en je werkt met deze kracht. Vanuit deze staat van bewustzijn geef jij o.a. de nodige activeringen, healingen, stalking werk enz. Dit ga je doen bij zowel jezelf, mede cursisten als bij je omgeving. Je wordt dus Meester van al dat is, omdat jij met de Godskracht werkt en op dat moment deze bent.

Met deze technieken, wat in de esoterie onder andere bekend staat als witte magie, kun je alles omzetten en veranderen wat jij maar wilt. Ziektes kun je per direct oplossen, situaties kun je veranderen en je kunt jezelf per direct genezen vanuit een diepe energetisch val van zwarte magie of andere entiteiten of duistere wezens die je lastig vallen. Niets is sterker dan deze Godskracht en dat zal jij dan ook gaan ervaren.

We zullen tijdens elk level 90% praktijk werk doen waarnaast uiteraard de nodige teachings gegeven zullen worden. Dit zijn dus actieve 3-daagse trainingen waar jij zelf je bewustzijn traint en aanscherpt. Deze trainingen kunnen aardig zwaar voelen omdat je veel werk moet verrichten, niet alleen lichamelijk of geestelijk maar ook op bewustzijn niveau. Je traint je wilsbeheersing en wilskracht en je rekt je eigen kracht uit tot het uiterste zodat jij steeds sterker en sterker wordt in bewustzijn.

Wat is het voordeel van deze trainingen en wat brengt het je? Het brengt je letterlijk Meesterschap op een ongekend hoog niveau. Je leert in enkele seconden om readings te geven vanuit het Godsbewustzijn; contact te maken met gidsen, voorouders of ander hogere entiteiten uit andere dimensionale werkelijkheden; healingen geven; waarnemen wat iemand werkelijk mankeert én het direct kunnen behandelen op verschillende lagen van bestaan; enz. Deze vormen van healing gaan ontzettend diep.

Daarnaast zullen we gaan werken met het verwijderen van negatieve programmeringen, beter bekend als overtuigingen die je in de weg zitten. Je leert hoe je deze kunt verwijderen en omzetten naar nieuwe positieve programmeringen. Dit is een intens en ingrijpende ervaring omdat jouw leven per direct zal gaan veranderen.

Het is belangrijk dat men de nodige ervaring heeft met het werken met de Melchizedek Kathedraal voordat men met deze training begint. Hierdoor is de connectie met de Bron nog sterker en directer omdat men dan al psychisch, emotioneel, mentaal en fysiek onder bescherming staat van de Melchizedek energie.

LET OP: Voor deze Mahatma Avatar Teachers upgrade Source Consciousness  trainingen is een vooropleiding verplicht:

Mahatma de Avatar van Synthese Master Class

Mahatma de Avatar van Synthese Master Upgrades 1 & 2

Mahatma de Avatar van Synthese Basic Teacher Class

Zonder al deze vooropleidingen is het niet mogelijk om deel te nemen.

.

.

.

Mahatma de Avatar Teachers Upgrade 1 

Source Consciousness: 

The Ultimate Basic Level

10-scientific-studies-that-prove-consciousness-can-alter-our-physical-world

Een kleine inhoud van deze training:

* In enkele seconden in het Godsbewustzijn komen.

* Psychische controle over je gedachten.

* Groeps healing met de Godskracht  (basic power fusion).

* Elke vorm van zwarte magie ombuigen en neutraliseren.

* Jezelf onkwetsbaar maken voor zware energie in je omgeving.

* Spontane genezing laten plaats vinden.

* Basic manifestatie tools.

* En nog veel meer.

.

.

.

Mahatma de Avatar Teachers Upgrade 2 

 Source Consciousness:

The Ultimate advanced download Level

Source 3

* Geavanceerde Master Teacher downloads, deze downloads versterken o.a. bewustzijn,  wilsbeheersing en wilskracht training.  Dit is een zeer intens proces wat we gedurende 3 dagen gaan doen. Tussendoor zal wat ander praktijk werk gedaan worden om het bewustzijn systeem de nodige rust te geven. Dit proces mag niet onderschat worden, is zeer intens en het kan veel los maken in jezelf.

* Master Teacher download integreren vanuit de Source Consciousness.

* Voorouder werk en healing.

* Manifestatie power vergroten.

* Groepshealing met de Godskracht (basic power fusion).

* En nog veel meer.

.

.

.

Mahatma de Avatar Teachers Upgrade 3 

 Source Consciousness:

The Ultimate Out of the Comfort Zone level: Cases

cases

Inhoud van deze training:

In het 3de level van The Source Consciousness gaan we werken met verschillende praktijk situaties die je kunt tegenkomen in je leven. Stel, je hebt een client die bij jou komt voor hulp met een zeer bizarre situatie, een waarin zij geconfronteerd is met zwarte magie en helemaal vol zit met zware energie en haken in het lichaam. Of stel dat iemand in een zwaar trauma zit, in schock toestand, terwijl er op dat moment per direct hulp nodig is zodat deze persoon niet volledig verloren gaat. Dit zijn slechts 2 voorbeelden maar zo zijn er nog veel meer verschillende bijzondere situaties die op je pad kunnen komen en waar jij als teacher mee om moet zien te gaan.

Tijdens deze drie daagse zal jij al jouw skills in de praktijk gaan brengen. Dat betekent dat je alles wat je tot nu toe geleerd hebt, van de leer en het praktijkwerk vanaf de Master Class tot en met het Teacher niveau, moet kunnen toepassen. Je wordt letterlijk door ons uitgedaagd en uitgenodigd om uit je comfortzone te komen en zeer creatief te werk te gaan. Al jouw vaardigheden en kennis zal je moeten inzetten met behulp en inzicht van de Source Consciousness. Door middel van rollenspellen worden jouw vaardigheden als Teacher, Healer en Stalker getoetst en uitgedaagd, want jij zal ook jouw stalkings capaciteiten nodig hebben om een bepaalde rol aan te nemen en vast te kunnen houden.

Op de laatste dag zal er gewerkt worden met echte cliënten. Iedere Teacher die deelneemt nodigt iemand uit uit zijn/haar omgeving om op de laatste dag een gratis behandeling te komen ontvangen op het hoogste niveau dat je tot nu toe geleerd hebt. Je zal gekoppeld worden aan een voor jou onbekend persoon die zo zijn of haar eigen issues heeft. Wij zullen vanaf de eerste tot en met de laatste dag begeleiding en de nodige leer en inzichten geven die nodig zijn om jouw vaardigheden te verbeteren.

Onderschat dit level niet. We zullen er alles aan doen om jouw skills uit de kast te halen.

Er wordt van jou verwacht dat je de nodige inzet toont tijdens deze training aangezien de druk waarin jij je werk moet kunnen doen heel hoog is. We zullen de realiteit ook zoveel mogelijk gaan nabootsen.

.

.

.

 

.

copyright-white