Ascensie Master Class

 Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is minimaal de  Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class  of  de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. Zonder deze vooropleiding gedaan te hebben is het niet mogelijk om deel te nemen of aan te melden voor andere trainingen  van Lotusjoy, tevens zijn de Ascensie Master Class trainingen naast de Mahatma Avatar upgrades extra verdiepingen voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basic & Master Healer Class.

 

 

 

 

 

DEEPENING TRANSFORMATION MASTER CLASS 

Tijdens deze Deepening Transformatie Master Classes gaan we verder met het thema waarmee we in de Awakening Transformatie Master Class gestart zijn. Tijdens deze eendaagse gaan we aan de slag met de laatste hardnekkig resten die niet uit ons systeem zijn verwijderd tijdens de Awakening Transformatie Master Class. Om dit te bewerkstelligen gaan we een nog dieper proces op gang brengen waardoor je de nodige verlichting van de lading op het thema zult gaan ervaren.

Dit deepening proces stopt niet aan het einde van de dag maar zal +- 7 weken doorwerken. Het is een automatisch verwerkingsproces waar jijzelf niet zoveel bewust meer voor hoeft te doen aangezien je tijdens de Awakening Transformatie Master Class en de Deepening Tranformatie Master Class al het nodige transformatie werk en bewuste verwerking hebt gedaan. Het enige wat dit proces van jou verlangt is dat je tijdens die 7 weken vanuit waarheid kijkt en met bewustzijn aanwezig bent, het proces aanschouwt zonder oordeel.

Het is daarom ook absoluut aan te raden om de Awakening Transformatie Master Class altijd op te volgen met de opvolgende en aansluitende Deepening Transformatie Master Class waarin hetzelfde thema behandeld wordt.

 

                                                      Thema van deze training is hetzelfde als die van de Awakening Transformation Master Class                                              

.

Wat brengt het je?

 

Bij elke thema kom je steeds dichter bij jezelf en het brengt je:

 

* Vreugde & Liefde

* Ervaart meer verbinding met de Bron

* In resonantie leven met het universum

* Mededogen kunnen voelen voor zowel jezelf als anderen

* Diepe innerlijke rust kunnen ervaren op het behandelde thema

* Bewustwording en groei

* Overvloed in alles in wat jij denkt nodig te hebben

* Goede en liefdevolle relaties

* Een diepere verbinding met jezelf en jouw omgeving

* Voortschrijdend inzicht in jezelf; zelfacceptatie

* Groei op het vlak van gezondheid en werk

* Contact met je hogere bewustzijn

* En nog veel meer

.

Waar: De Rijp

Wanneer:  4 november

Tijden: 10.00 uur tot +- 16.30 uur

Investering in jezelf: € 125,- voor een dag (inclusief lunch) 

.

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. 

Tevens krijgen de cursisten die de Golden Age Teachings opleiding volgen voorrang op deze Awakening en Deepening Transformatie Classes omdat het een enorme verdieping brengt, alleen als er voldoende plaatsen vrij zijn is het mogelijk om deze Awakening en Deepening Transformatie Classes te volgen als je de Golden Age opleiding niet volgt.

 

 

 

 

HOLY TRINITY CELEBRATIONS

Begin januari is het is tijd voor een feestelijke bijeenkomst waarin we de samenkomst van de Holy Trinity gaan vieren en natuurlijk ook de verjaardag van Senia Melchizedek die op 2 januari jarig is.

Het zal een lowbudget training worden waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Tijdens deze ééndaagse gaan we een intense nieuwjaarsclearing geven; een speciale opschoning zodat je het nieuw jaar zonder overtollige ballast in kan gaan. Daarnaast zullen er teachings gedeeld worden voor innerlijke inzichten en zal er de mogelijkheid zijn om persoonlijke vragen in de ochtend in te leveren die in de middag behandeld zullen worden tijdens een uitgebreide satsang. Deze dag zal een dag zijn in het teken van de Holy Trinity waarin er Divine teachings, Melchizedek teachings en Seraph teachings gegeven worden met de nodige energietransmissies. Ook zullen we een mooie activatie/initiatie gaan geven om een boost in bewustzijn op gang op te brengen.

We willen nog niet te veel prijs geven maar het zal een zeer interessante en leerzame dag worden met bijzondere teachings.

 

Korte inhoud:

* Speciale nieuwjaarsclearing

* Trinity activatie van de Divine, Melchizedek en Seraph.

* Divine & Melchizedek teachings

* Seraph teachings door de Seraph zelf.

* Speciale Satsang

* en meer.

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  13 januari 2019 

Tijden: 10.00 uur tot +- 16.30 uur

Investering in jezelf: € 50,- voor een dag (inclusief lunch) 

Deze dag is tevens voor de Mahatma Avatar Basic Healers toegankelijk.

 

 

 

.

 

 

 

 TEACHERS BASIC CLASS UPGRADE:

JAARLIJKSE BIJSCHOLING

In maart 2019 gaan we starten met een hele nieuwe jaarlijkse bijscholing en de vernieuwde Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class, speciaal en ook alleen voor de Mahatma Avatar van Synthese Basic Teachers die actief zijn om het niveau in energiewerk en bewustzijn omhoog te brengen. Het is noodzakelijk om zowel kennis over het energiewerk en het ascensie proces goed te kunnen integreren, te leven en uit te kunnen leggen aan jouw cursisten. Ook komen hier teachings over het ik-bewustzijn en het eenheidsbewustzijn aan bod. Het is belangrijk dat je als teacher het niveau van de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class op een hoger plan kan brengen, volledig aangepast aan deze tijd, met de Indiase en Tolteekse teachings die al +- 25 jaar de basis vormen van de kennis en tools van Senia Melchizedek. De Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class is begin dit jaar ook vernieuwd en op een veel hoger plan gebracht en de Basic Class kan hierin niet achter blijven. Tijdens deze Teachers bijscholing ontvang je nieuwe tools, activaties en teachings die je inzet bij het geven van de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. Met deze upgrade leer je dus eigenlijk de vernieuwde Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class geven , in overeenstemming met dit Gouden Tijdperk, wat ook jou weer in een hogere versnelling brengt in jouw groei.

Op 29, 30 en 31 maart 2019 zal deze intense driedaagse Teachers bijscholing gegeven worden waarin je tevens een soort examen aflegt over de geleerde stof in de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class en de Mahatma Master Upgrades 1 en 2. Dit examen is een graadmeter om te zien hoever je kennis reikt, wat je geïntegreerd hebt en waar eventueel nog wat aandacht aan besteed moet worden want het niveau moet verder omhoog gebracht worden in zowel energiewerk, het channeling vermogen als het geven van teachings. Je channelvermogen zal dan ook getest worden want in de praktijk blijkt dat er nog teachers zijn die niet (goed) kunnen channelen. Dat is iets waar absoluut verandering in gebracht moet worden en daarom zal je uitgedaagd gaan worden om uit jouw comfortzone te gaan en jouw vermogen te stretchen. Wanneer je een onderwerp aangereikt krijgt moet het zo zijn dat je daar ter plekke een activatie van kan channelen.

De jaarlijkse bijscholing is voor hen die les geven of willen gaan geven. Je ontvangt o.a. nieuwe teachings en tools (activaties) die je in de Mahatma Avatar Basic Class doorgeeft aan je cursisten. Ook de Angel Light Facilitator krijgt tijdens deze driedaagse een mega upgrade en verdieping met o.a. nieuwe praktische serafijnen tools. Tevens ontvang je het vernieuwde Mahatma Basic Teacher Werkboek met daarin verwerkt de nieuwe teachings die je inzet tijdens de vernieuwde Mahatma Basic Class.

 

Kleine inhoud over de training:

* Nieuwe basic teachings over het ik-bewustzijn en het eenheidsbewustzijn. 

* Angel Light Facilitator Upgrade (krachtige Serafijnen tools).

* Nieuwe verdieping Mahatma Basic activaties.

* Channelen

* Channeling en groepsactivatie geven ( Senia geeft een ieder een ander onderwerp die je ter plekke omzet in een groeps activatie door te channelen).

* Trinity Power Fusion. 

* Divine Power en Teachings.

* DNA Super Cel activering (vernieuwde DNA activering).

* Leren gebruik maken van de volume setting tijdens het geven van activeringen met de juiste focus en begeleiding.

* Examen  (jouw innerlijke kennis meten).

* Begeleiding in het promoten van de Mahatma Basic Healer Class.

* Onze eigen inzet voor het promoten van jullie Mahatma Basic Classes en het plaatsen van advertenties in diverse media.

* Nieuwe kortere Mahatma Basic teksten voor advertenties enz.

* En nog veel meer.

Deze training is verplicht voor de teachers die les geven (of willen gaan geven) om erkend te worden/blijven door Lotusjoy Esoterische school voor Bewustzijn en Zelf-realisatie. Dit is noodzakelijk om het niveau hoog te houden, kwaliteit te waarborgen en up to date te zijn van de ontwikkelingen. Zonder deze jaarlijkse bijscholing is het niet mogelijk om les te geven in o.a de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class en de Angel Light Facilitator aangezien dit erkende, geregistreerde en beschermde trainingen zijn in eigendom van Lotusjoy.

Er staat veel te veranderen in de toekomst en we willen de Mahatma Basic Teachers betrekken bij de grote kosmische veranderingen en onze eigen toekomstplannen waar we druk mee bezig zijn. Daarom deze jaarlijkse Teachers intensive en bijscholing om het niveau scherp en op een hoog plan te brengen en te houden.

Iedereen zal worden uitgedaagd om uit zijn of haar comfortzone te stappen en meer uit zichzelf te gaan halen want wij vinden dat kwaliteit en meesterschap voorop staan in het werk wat we doen.

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  29, 30, 31 maart

Tijden: 09.00 uur tot +- 16.30 uur

Investering in jezelf: € 350,- voor drie dagen (inclusief lunch) 

 

.

 

 

 

 

MAHAKALI EMPOWERMENT &

GTUMMO HEALING & PROTECTION.

Gtummo is de Tibetaanse naam voor een krachtig helingssysteem dat in Tibet wordt ingezet om ernstige medische aandoeningen te genezen, maar ook voor energetische versterking en bescherming.

Er zijn verschillende vormen van Gtummo en Candali, waarvan elke vorm vier levels van initiaties kent. Ik combineer deze om het beste van het beste te kunnen bieden. Tibetaanse Gtummo Inti Api Hidup heeft een makkelijk maar zeer krachtig systeem ontwikkeld om krachten aan te roepen. Satya Candali voegt een aantal mantra’s en mudra’s toe om deze kracht voor verschillende doeleinden toe te passen zoals mind control, vernietiging van vijanden en negatieve entiteiten, energetische bescherming, wensen uit laten komen en het helen van ziekten.

Het werkt samen met de Hindu Godinnen Kali en Baglamukhi. Het heilige vuur wat geactiveerd wordt bij elk level wordt opgebouwd in fases. Elke fase moet minimaal één week geoefend en uitgevoerd worden voordat je door kan gaan naar de volgende. Dit systeem verschaft alle kundalini kracht zonder het risico om schade op te lopen, we spreken hier dan ook o.a. van de hoogste vorm van kundalini power.

Inclusief de 

MahaKali Empowerment

Volledige activatie/initiatie van Kali, haar mantra en yantra.

Dit maakt een zeer sterke kracht vrij van reiniging, transformatie en bescherming.

Level 1

Het eerste tan tieng centrum onder de navel wordt wakker gemaakt en het heilige vuur wordt opgevoerd en verspreidt. De Baglamukhi lichaamsbeschermer wordt gegeven.

Level 2

Het tweede tan tieng centrum bij het hart wordt geactiveerd en de kracht wordt 100 maal versterkt. Het Mahakali schild wordt gegeven.

Level 3

De derde tan tieng bij het derde oog wordt geactiveerd en alle chakra’s en nadi’s worden opgeschoond. De kracht wordt hier 1000 maal versterkt.

Level 4

Het esoterische Vajra Master Level. Met dit level is de initiatie compleet. De kracht wordt 10.000 maal versterkt, je bent dan letterlijk onbreekbaar voor negatieve krachten.

LET OP: Deze 2 daagse training is alleen toegankelijk als je minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Master Class hebt gevolgd.

Na deze twee daagse training zal er een vervolg of beter gezegd een uitbreiding komen waar we krachten zullen activeren die o.a. overvloed doen komen en deze ook beschermen tegen vijanden en nog veel meer, deze training is alleen toegankelijk voor de Hardcore omdat we hier letterlijk werken met vedic esoterische leer en krachten, daarom is deze ook alleen toegankelijk voor hen die zuiver van hart zijn.

Vervolg/verdieping/uitbreiding zal hoogst waarschijnlijk na de zomer komen. Data wordt nog bekend gemaakt

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  18, 19 mei 2019

Tijden: 10.00 uur tot +- 16.30 uur

Investering in jezelf: € 300,- voor twee dagen (inclusief lunch)