Ascensie Master Class

 Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is minimaal de  Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class  of  de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. Zonder deze vooropleiding gedaan te hebben is het niet mogelijk om deel te nemen of aan te melden voor andere trainingen  van Lotusjoy, tevens zijn de Ascensie Master Class trainingen naast de Mahatma Avatar upgrades extra verdiepingen voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basic & Master Healer Class.

 

 

 

 

 

 

 TEACHERS BASIC CLASS UPGRADE:

JAARLIJKSE BIJSCHOLING

In maart 2019 gaan we starten met een hele nieuwe jaarlijkse bijscholing en de vernieuwde Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class, speciaal en ook alleen voor de Mahatma Avatar van Synthese Basic Teachers die actief zijn om het niveau in energiewerk en bewustzijn omhoog te brengen. Het is noodzakelijk om zowel kennis over het energiewerk en het ascensie proces goed te kunnen integreren, te leven en uit te kunnen leggen aan jouw cursisten. Ook komen hier teachings over het ik-bewustzijn en het eenheidsbewustzijn aan bod. Het is belangrijk dat je als teacher het niveau van de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class op een hoger plan kan brengen, volledig aangepast aan deze tijd, met de Indiase en Tolteekse teachings die al +- 25 jaar de basis vormen van de kennis en tools van Senia Melchizedek. De Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class is begin dit jaar ook vernieuwd en op een veel hoger plan gebracht en de Basic Class kan hierin niet achter blijven. Tijdens deze Teachers bijscholing ontvang je nieuwe tools, activaties en teachings die je inzet bij het geven van de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. Met deze upgrade leer je dus eigenlijk de vernieuwde Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class geven , in overeenstemming met dit Gouden Tijdperk, wat ook jou weer in een hogere versnelling brengt in jouw groei.

Op 29, 30 en 31 maart 2019 zal deze intense driedaagse Teachers bijscholing gegeven worden waarin je tevens een soort examen aflegt over de geleerde stof in de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class en de Mahatma Master Upgrades 1 en 2. Dit examen is een graadmeter om te zien hoever je kennis reikt, wat je geïntegreerd hebt en waar eventueel nog wat aandacht aan besteed moet worden want het niveau moet verder omhoog gebracht worden in zowel energiewerk, het channeling vermogen als het geven van teachings. Je channelvermogen zal dan ook getest worden want in de praktijk blijkt dat er nog teachers zijn die niet (goed) kunnen channelen. Dat is iets waar absoluut verandering in gebracht moet worden en daarom zal je uitgedaagd gaan worden om uit jouw comfortzone te gaan en jouw vermogen te stretchen. Wanneer je een onderwerp aangereikt krijgt moet het zo zijn dat je daar ter plekke een activatie van kan channelen.

De jaarlijkse bijscholing is voor hen die les geven of willen gaan geven. Je ontvangt o.a. nieuwe teachings en tools (activaties) die je in de Mahatma Avatar Basic Class doorgeeft aan je cursisten. Ook de Angel Light Facilitator krijgt tijdens deze driedaagse een mega upgrade en verdieping met o.a. nieuwe praktische serafijnen tools. Tevens ontvang je het vernieuwde Mahatma Basic Teacher Werkboek met daarin verwerkt de nieuwe teachings die je inzet tijdens de vernieuwde Mahatma Basic Class.

 

Kleine inhoud over de training:

* Nieuwe basic teachings over het ik-bewustzijn en het eenheidsbewustzijn. 

* Angel Light Facilitator Upgrade (krachtige Serafijnen tools).

* Nieuwe verdieping Mahatma Basic activaties.

* Channelen

* Channeling en groepsactivatie geven ( Senia geeft een ieder een ander onderwerp die je ter plekke omzet in een groeps activatie door te channelen).

* Divine Power en Teachings.

* DNA Super Cel activering (vernieuwde DNA activering).

* Leren gebruik maken van de volume setting tijdens het geven van activeringen met de juiste focus en begeleiding.

* Examen  (jouw innerlijke kennis meten).

* Begeleiding in het promoten van de Mahatma Basic Healer Class.

* Onze eigen inzet voor het promoten van jullie Mahatma Basic Classes en het plaatsen van advertenties in diverse media.

* Nieuwe kortere Mahatma Basic teksten voor advertenties enz.

* En nog veel meer.

Deze training is verplicht voor de teachers die les geven (of willen gaan geven) om erkend te worden/blijven door Lotusjoy Esoterische school voor Bewustzijn en Zelf-realisatie. Dit is noodzakelijk om het niveau hoog te houden, kwaliteit te waarborgen en up to date te zijn van de ontwikkelingen. Zonder deze jaarlijkse bijscholing is het niet mogelijk om les te geven in o.a de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class en de Angel Light Facilitator aangezien dit erkende, geregistreerde en beschermde trainingen zijn in eigendom van Lotusjoy.

Er staat veel te veranderen in de toekomst en we willen de Mahatma Basic Teachers betrekken bij de grote kosmische veranderingen en onze eigen toekomstplannen waar we druk mee bezig zijn. Daarom deze jaarlijkse Teachers intensive en bijscholing om het niveau scherp en op een hoog plan te brengen en te houden.

Iedereen zal worden uitgedaagd om uit zijn of haar comfortzone te stappen en meer uit zichzelf te gaan halen want wij vinden dat kwaliteit en meesterschap voorop staan in het werk wat we doen.

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  29, 30, 31 maart

Tijden: 09.00 uur tot +- 16.30 uur

Investering in jezelf: € 350,- voor drie dagen (inclusief lunch) 

 

.

 

 

 

 

MAHAKALI EMPOWERMENT &

GTUMMO HEALING & PROTECTION.

Gtummo is de Tibetaanse naam voor een krachtig helingssysteem dat in Tibet wordt ingezet om ernstige medische aandoeningen te genezen, maar ook voor energetische versterking en bescherming.

Er zijn verschillende vormen van Gtummo en Candali, waarvan elke vorm vier levels van initiaties kent. Ik combineer deze om het beste van het beste te kunnen bieden. Tibetaanse Gtummo Inti Api Hidup heeft een makkelijk maar zeer krachtig systeem ontwikkeld om krachten aan te roepen. Satya Candali voegt een aantal mantra’s en mudra’s toe om deze kracht voor verschillende doeleinden toe te passen zoals mind control, vernietiging van vijanden en negatieve entiteiten, energetische bescherming, wensen uit laten komen en het helen van ziekten.

Het werkt samen met de Hindu Godinnen Kali en Baglamukhi. Het heilige vuur wat geactiveerd wordt bij elk level wordt opgebouwd in fases. Elke fase moet minimaal één week geoefend en uitgevoerd worden voordat je door kan gaan naar de volgende. Dit systeem verschaft alle kundalini kracht zonder het risico om schade op te lopen, we spreken hier dan ook o.a. van de hoogste vorm van kundalini power.

Inclusief de 

MahaKali Empowerment

Volledige activatie/initiatie van Kali, haar mantra en yantra.

Dit maakt een zeer sterke kracht vrij van reiniging, transformatie en bescherming.

Level 1

Het eerste tan tieng centrum onder de navel wordt wakker gemaakt en het heilige vuur wordt opgevoerd en verspreidt. De Baglamukhi lichaamsbeschermer wordt gegeven.

Level 2

Het tweede tan tieng centrum bij het hart wordt geactiveerd en de kracht wordt 100 maal versterkt. Het Mahakali schild wordt gegeven.

Level 3

De derde tan tieng bij het derde oog wordt geactiveerd en alle chakra’s en nadi’s worden opgeschoond. De kracht wordt hier 1000 maal versterkt.

Level 4

Het esoterische Vajra Master Level. Met dit level is de initiatie compleet. De kracht wordt 10.000 maal versterkt, je bent dan letterlijk onbreekbaar voor negatieve krachten.

LET OP: Deze 2 daagse training is alleen toegankelijk als je minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Master Class hebt gevolgd.

Na deze twee daagse training zal er een vervolg of beter gezegd een uitbreiding komen waar we krachten zullen activeren die o.a. overvloed doen komen en deze ook beschermen tegen vijanden en nog veel meer, deze training is alleen toegankelijk voor de Hardcore omdat we hier letterlijk werken met vedic esoterische leer en krachten, daarom is deze ook alleen toegankelijk voor hen die zuiver van hart zijn.

Vervolg/verdieping/uitbreiding zal hoogst waarschijnlijk na de zomer komen. Data wordt nog bekend gemaakt

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  18, 19 mei 2019

Tijden: 10.00 uur tot +- 16.30 uur

Investering in jezelf: € 300,- voor twee dagen (inclusief lunch) 

 

 

 

WALKING WITH THE HOLY TRINITY,

THE GOLDEN AGE TEACHINGS. 

In deze bijzondere 1 daagse training wat tevens de laatste training is van Lotusjoy  behandelt de Holy Trinity de essentie van het leven, wat ons in beweging brengt en wat onze persoonlijke missie is in dit leven. Verder worden er onderwerpen behandeld zoals het helen van innerlijke pijn en het meest belangrijke: het helen van ons ‘innerlijke hart’. Het innerlijk hart staat rechtstreeks in contact met het Goddelijke.

De teachings van deze dag van Seraph en Melchizedek zullen zeer uitgebreid zijn waarin verschillende tradities en stromingen samen komen en naar de kern gaan. Dit maakt deze training zeer uniek. Zij laten zien dat het woord religie er niet meer toe doet en dat het contact met het ‘Hogere Zelf’ voorop staat.
‘Walking with The Holy Trinity – the Golden Age Teachings’ laat je zien en ervaren dat jij een deel bent van het Goddelijke en dat afscheiding enkel en alleen plaatsvindt in jouzelf. Er zullen verschillende activaties, meditaties en teachings gedaan/gedeeld worden die je weer verder kunnen helpen op jouw eigen pad van eenheid, bewustzijn en ontwaking.

Ook zal je gaan meemaken wat het is om in een verhoogde staat van bewustzijn gebracht te worden door de Seraph en Melchizedek zodat je een glimp kan ervaren van deze verhoogde staat van bewustzijn. De werkelijk verhoogde staat zal alleen in de Golden Age Teachings – Aquarius Mahatma Classes gegeven worden aangezien die verdieping de nodige voorbereiding vereist, maar bij deze 1 daagse zullen we een indrukwekkende kleine glimp gaan geven.

Het pad van de ‘Holy Trinity’ oftewel ‘Walking with The Holy Trinity’ leert dat jij liefde bént, dat jij almachtig bent en dat jij het Goddelijke vertegenwoordigt. Het leert dat je de onvoorwaardelijke steun van de Divine, Seraph en Melchizedek altijd binnen handbereik hebt. Dat is de ervaring die we jullie willen meegeven.

Senia Melchizedek: “Ware ontwaking laat zich niet uitspreken maar wil ervaren worden, daarom is elke vorm van ontwaking wat in woorden uitgelegd kan worden geen werkelijke ontwaking maar pure illusie.” – Gechanneld door Senia Melchizedek en gegeven door Saint Germain.

LET OP: Deze training is alleen toegankelijk voor hen die de Mahatma Avatar van Synthese Master Class gevolgd hebben.

 

Waar: Locatie wordt nog bekend gemaakt

Wanneer:  30 juni

Tijden: 09.00 uur tot +- 16.30 uur

Investering in jezelf: € 125,- voor 1 dag (inclusief lunch)