Ascensie & Bewustzijn Master Class

 Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is minimaal de  Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class  of  de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. Zonder deze vooropleiding gedaan te hebben is het niet mogelijk om deel te nemen of aan te melden voor andere trainingen  van Lotusjoy, tevens zijn de Ascensie Master Class trainingen naast de Mahatma Avatar upgrades extra verdiepingen voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basic & Master Healer Class.

THE SANANDA CODE MASTER CLASS
THE INNER JOURNEY OF LOVE 

De Sananda Code Master Class, The Inner Journey of Love inspireert en geeft toegang tot een oude-tijds energie toen de ziel en geest nog zuiver en zijn bedoeling nog ongerept was. De Sananda Code gaat over het samen smelten van de bevroren genetische code en ontgrendelen van het DNA structuur en zijn kennis.

De Sananda Code is een energie stroom wat weer op gang gebracht dient te worden in ons systeem; het is de vergeten leer en belofte aan het bewustzijn over tijd en ruimte en over liefde zonder voorwaarde.  Het is een herinnering van het christusbewustzijn in het menselijke DNA structuur waar de dood geen enkele plaats kent; omdat de mens niet biologisch is voorbestemd om te sterven. Je bent geboren om onsterfelijk te zijn en het christusbewustzijn weer in je te voelen met de ongekende leer van liefde zonder voorwaarde.

De numerieke trilling van Sananda is 99. Het getal 99 betekent kosmische en persoonlijke voltooiing. Het einde. Het invoeren van het volgende niveau van de liefde van het hart zonder voorwaarde.

In deze ééndaagse Master Class zal je verschillende activaties ontvangen voor zowel je DNA als voor je onsterfelijkheidsproces met het Christusbewustzijn. We zullen onder andere de vergeten Sananda code gaan activeren in je DNA, je halo zal weer een upgrade krijgen met het Christusbewustzijn, je AdamKadmon lichaam zal in resonantie gebracht worden met het Christusbewustzijn en we zullen de leer van Sananda over liefde zonde voorwaarde gaan geven. Tevens zal deze liefde zonder voorwaarde geactiveerd worden in al je cellen. Daarnaast zullen we een innerlijke actieve Liefdes meditatie doen om liefde zonder voorwaarde te ervaren wat je elke dag kan inzetten in je dagelijkse leven.

De leer van Sananda is zo uitgebreid en diepgaand dat je aan het eind van de dag van deze training Sananda weer je hartliefde zal voelen stromen en weer één bent met deze onvoorwaardelijke liefde. Het is ons geboorterecht om weer op één lijn te staan met de energie van het christusbewustzijn in deze nieuwe tijd.

2017 Is een bijzonder en magisch jaar waarin we eindelijk gebruik kunnen en mogen maken van verschillende mogelijkheden die ons worden aangeboden door de opgestegen meesters en de Bron/Vader/Moeder/God.

Mis daarom ook niet deze bijzondere eendaagse Master Class The Sananda Code The Inner Journey of Love om je innerlijke zelfliefde weer te kunnen voelen en ervaren.

Deze training is alleen toegankelijk met de vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Basic & of Master Healer Class.

Waar: De Rijp

Wanneer:  6 augustus

Prijs: € 95,- voor 1 dag (inclusief lunch)

.

MELCHIZEDEK ASCENSIE POWER

MASTER CLASS

Senia Melchizedek: “De tijd van grote verandering is nu letterlijk aangebroken, het is zover dat jij  je geestelijk en lichamelijk gaat voorbereiden voor de grote kosmische shift, dit wordt ook de grote verschuiving van het nieuwe tijdperk genoemd. We zien het allemaal om ons heen: de grote onrust van mensen en van de maatschappij. Het is daarom aan jou/ons om te veranderen in frequentie en in bewustzijn door meer in overeenstemming te gaan leven met je hart en je zielsbestemming.

Wacht niet langer en wees zelf de verandering die jij graag wilt zien in de wereld, want door jezelf of ons zelf te veranderen kunnen wij een nieuwe wereld creëren. En dit doen we door de frequenties en het bewustzijn in ons zelf te verschuiven naar een hogere vorm van bestaan.”

Tijdens deze 1 daagse bijeenkomst gaan we samen met Senia Melchizedek de diepte in en zullen we verschillende meditaties/activaties met de Melchizedek energie gaan ervaren waar we tevens zullen gaan werken met de Melchizedek infinity blessings.

De Melchizedek meditaties zijn ascensie upgrades voor je bewustzijn en voor je frequentie niveau. Door jezelf geregeld te laten upgraden met de Melchizedek energie zal je sneller groeien en een hoger niveau van bewustzijn bereiken in alle dimensionale niveaus van bestaan.

De Melchizedek Meditaties/ascensie activaties zullen telkens verschillend van aard zijn omdat deze door het hogere bewustzijn gechanneld worden. Elk activering is volledig in overeenstemming met de energie van NU, zoals die op dat moment in het universum stroomt. Dat betekend dat elke download die je ontvangt 100% nieuw en uniek is en jij steeds up to date bent. Ook zullen er teachings gegeven gaan worden over het ascensie werk, over de tijd waar we nu in leven (het begin van het Gouden tijdperk) en wat jij kan doen om jezelf te ondersteunen in je eigen proces.

Tevens zal er een satsang gegeven worden voor innerlijke groei en inzicht. Een satsang is een bijeenkomst waar iedereen samen komt in waarheid.
Dit alles gebeurd samen met de aanwezigheid van de Melchizedek energieën de Power van de Divine Vader/Moeder/God/Bron.

Let op: Deze training is alleen toegankelijk voor hun die de Avatar van Synthese Basic & of  Master Class hebben gevolgd.

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  20 augustus

Prijs: € 95,- voor 1 dag (inclusief lunch)

-.

.

SHIFT OF THE UNIVERSAL PLANETS  

THE MASTER CLASS 

Eindelijk. Eindelijk is het nu zover dat we deze 1-daagse planetaire ascensie master class kunnen én mogen gaan geven. Op dit moment is er een grote planetaire en universele shift gaande wat effect heeft op ons emotioneel, mentaal, spiritueel en fysieke lichaam. Om die reden ervaren veel mensen nu verschillende ascensie bijwerkingen. Tijdens deze training gaan we het lichaam en energetisch systeem in resonantie brengen met de sterren, planeten en het hele universum wat een heel bijzonder effect heeft op ons Multi Dimensionale wezen. 

Onze buitenaardse voorouders zijn nu zover dat ze ons kunnen ondersteunen en helpen in de 4D en 5D energie en wij onszelf via deze planetaire shift kunnen gaan upgraden en de planetaire ascensiezetels en -codes kunnen gaan integreren in ons Multi Dimensionale systeem. We worden weer in resonantie gebracht met alle planeten en hun krachten en eigenschappen wat verbluffende resultaten met zich mee brengt voor jouw ascensieproces. 

Wat kan deze 1-daagse ascensie master class jou brengen? Het brengt een versnelde groei in je ascensieproces, meer bewustzijn over je Multi dimensionale zelf, en natuurlijk worden de Multi Dimensionale activeringen die je hebt ontvangen tijdens de Mahatma Avatar Master Class op een veel hoger niveau geüpgradet waardoor je zintuigen (fysiek én paranormaal) vele malen scherper en sterker worden. 

Tijdens deze training zullen ook de energetische kenmerken van de 12 planeten gedownload worden in ons DNA/RNA en in ons Hologramveld. In deze training zal ik ook samenwerken met onze voorouders uit de Kosmos en zullen alle activeringen met zowel de 4D als de 5D energie gegeven worden. Dat belooft een aardige heftige dag te worden waarin jij tot het maximum geüpgradet zal worden. 

 

Inhoud: 

4D & 5D Clearing 

4D & 5D Spirit integratie 

Hologramveld activering voor de hogere dimensies zoals 4D & 5D, dit is de grote voorbereiding voor de grote shift die gaat komen.  

12 planetaire activeringen in ons Multi Dimensionale zelf 

4D & 5D DNA/RNA activering 

Channeling van de voorouders 

Enz.. 

 

Mis deze bijzondere en zeer krachtige dag niet!

Deze training is alleen toegankelijk met de vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Basic of Master Healer Class.

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  3 september

Prijs: € 95,- voor 1 dag (inclusief lunch)

 

 

ORMUS 

WHITE POWDER GOLD ESSENCE  

MASTER CLASS

In deze bijzondere workshop gaan we werken met de ECHTE Ormus wat ook de White Powder Gold genoemd wordt, waar deze Ormus  zich onderscheidt met de andere Ormus wat je online kunt kopen is dat deze bijzondere Ormus waar ik persoonlijk mee werk niet online te koop is en bewerkt wordt door een wetenschapper uit Amerika die zijn Ormus product krijgt wat gevonden wordt bij verschillende bijzondere Heilige plaatsen waar de meeste mensen absoluut geen toegang tot hebben zoals Sumirische plaatsen waar tevens sumirische technoligie gevonden wordt.

Deze Ormus producten zijn een absolute knaller voor je spirituele en persoonlijke groei en het is letterlijk het neusje van de Zalm en een sneltrein voor je Ascensie en bewustzijn proces, Ormus zorgt er tevens voor dat je bewuster wordt van het eenheidsveld om jou heen en het verbeterd de communicatie met deze eenheidsveld, daardoor worden wij vele malen bewuster van waar wij ons bevinden in ons zelf en wat onze mogelijkheden zijn.

Ormus heeft vele eigenschappen en brengt letterlijk balance in je eigen centrum en nog veel meer, daarom wordt dit product ook het sneltrein voor Ascensie genoemd.

De kosten voor deze training zijn wat hoger dan normaal en dat is omdat we in deze training gaan werken met pure Ormus, deze werkt op een zeer hoge niveau op de Pijnappelklier en activeerd deze volledig en dat heeft weer effect op het lichtlichaam en het 12 lichaam systemen, het activeerd en werkt op onze Lichtlichaam ( Adam Kadmon ) wat ook volledig geactiveerd wordt waardoor deze weer effect heeft op de pijnappelklier, en het activeerd ons 12 Dimensionale lichamen wat verbonden is met de natuurlijke stargates van de aarde en de zon en alle 12 Cosmische stralen in de Cosmos wat ook liften genoemd wordt waardoor je de mogelijkheid krijgt en hebt om je persoonlijke Stargate in jezelf te activeren wat uiteindelijk je persoonlijke Jumproom is, met andere woorden als je deze producten te samen gebruikt ga je heel hard in je spirituele ascensie en bewustzijn proces.

 

Kleine inhoud:

Activaties van al je paranormale kanalen

Activering/ mega upgrade voor je Adam Kadmon lichaam.

12 Dimensionale portalen activering.

Anthakarana uitbreiding waardoor je meer energie kan faciliteren.

Chakra upgrades, beter gezegd, Galactische chakra integratie.

Herbedrading van je energetische en fysieke meridianen op Galactisch niveau.

Galactic DNA/RNA activering.

En nog veel meer.

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  8 Oktober

Prijs: € 150,- voor 1 dag (inclusief lunch)

 

Mis deze krachtige en prachtige training niet, want deze wordt maar 1x per 2 a 3 jaar gegeven.

.