Ascensie Master Class

 Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is minimaal de  Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class  of  de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. Zonder deze vooropleiding gedaan te hebben is het niet mogelijk om deel te nemen of aan te melden voor andere trainingen  van Lotusjoy, tevens zijn de Ascensie Master Class trainingen naast de Mahatma Avatar upgrades extra verdiepingen voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basic & Master Healer Class.

 

 

 

.

 

 

JAAR BIJEENKOMST

Eindelijk is die er weer, de jaarlijkse Mahatma The I Am Essence bijeenkomst. Tijdens deze 2 daagse magische bijeenkomst zullen we de meditaties, activaties en teachings op een veel hoger niveau gaan brengen aangezien we jullie alvast een voorproefje willen gaan geven van de Golden Age Teachings opleiding, die zo rond het eind van het jaar (zo rond september) van start gaat. Daarom zullen we ook tijdens deze jaarbijeenkomst veel meditaties met jullie gaan delen die het bewustzijn op een hoger niveau zal brengen. Een voorbeeld hiervan is de dankbaarheidsmeditatie die velen van jullie inmiddels kennen van de webinar. Velen hebben aan ons terug gekoppeld hoe zij het effect er van vernemen en ervaren. En dat is wat het doet, het heeft effect op je hele leven en kan van alles teweeg brengen door ‘simpel genoeg’ alleen al dankbaarheid te voelen, met daarbij de nodige handelingen die bij die meditatie komen kijken. Zo kennen we nog veel meer verschillende meditaties; meditaties van overvloed voor geld, meditaties van liefde en vriendschappen, meditaties voor genezing van je gezondheid en relaties, en zo nog veel meer. Deze Golden Age meditaties gaan allemaal gepaart met de Golden Age teachings die enorm diep gaan en wat een enorme aanvulling zal brengen in jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Het mooie is dat jij al deze meditaties en tools in jouw dagelijkse leven kan toepassen om meer liefde, vrijheid van het lijden en Bliss te ervaren.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we sowieso iedereen een liefdesmeditatie leren om het leven volledig te kunnen accepteren. We zullen jullie tijdens deze 2 daagse in een grote staat van Bliss (gelukzaligheid) gaan brengen.

Daarnaast zullen we jullie nog iets bijzonders meegeven en dat is het verankeren van de Bron in je eigen hart en in je bewustzijn (een standaard iets wat we iedereen vanaf nu zullen gaan geven bij de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class) wat ook wel bekend staat als source locking. De Bron wordt letterlijk verankerd in je hart. Deze innerlijke Bron inititatie wordt in verschillende niveaus gegeven tot aan volledige Godrealisatie. Tijdens deze bijeenkomst zal het eerste niveau van deze initiatie bij een ieder die aanwezig is geactiveerd worden mist ze de Mahatma Master Class gevolgd hebben, zij die de Mahatma Basic hebben gevolgd zullen een Basic initiatie hiervan ontvangen, zo kan je proeven hoe het is om de Bron in je hart verankerd te hebben. Dit is werkelijk een bijzonder geschenk wat wij aan jullie kunnen geven.

Verder zal de vibratie van Bliss, innerlijke liefde, zó ver omhoog gebracht worden in jou dat je de komende tijd in een staat van liefde en bliss zal verkeren. Dit werkt dus ook nog door na afloop van de bijeenkomst. Gezamelijk gaan we veel dansen om het lichaam te voelen zodat we ook alles goed in ons lichaam kunnen integreren. Des te meer jij in je lichaam zakt des te meer jij de Bron de Divine zal gaan ervaren en voelen in jezelf. Je zal de krachtige energie van zowel de Bron de Divine als de Melchizedek energie gaan ervaren met als klap op de vuurpijl: de Serafijnen energie wat inmiddels volledig gegrond is. Je zal zelf gaan voelen hoe deze 3 krachten samen zullen smelten in eenheid. De Melchizedek energie en de Serafijnen energie zijn nu namelijk aan het transformeren en evolueren en langzaam aan aan het versmelten in overeenstemming met de Divine power, ze passen zich aan aan het gouden tijdperk. Zowel de Serafijnen als de Melchizedek energie zijn de laatste maanden zodanig aan het transformeren dat het Goddelijke de Divine samen aan het smelten is met deze 2 krachten, wat een enorme krachtige transformatie brengt van Bescherming, Gerechtigheid, Bliss en Eenheidsbewustzijn. Dit is wat we de drie-eenheid noemen van de Bron, wat ook bekend staat als de grootste staat van liefde en zijn. Deze krachtige energie Blessing ( initiatie)  zullen we met jullie gaan delen en volledig activeren tijdens deze jaarbijeenkomst.

En natuurlijk niet te vergeten, jij zal al je broeders en zusters weer zien tijdens deze bijeenkomst maar dan in een grote staat van liefde en bliss; je zal de innerlijke warmte van al onze broeders en zuster kunnen waarnemen. Ik Ben die Ik Ben, de Mahatma in Liefde.

We gaan prachtige dingen doen tijdens deze 2 daagse magische Mahatma bijeenkomst, dus mis deze 2 krachtige power dagen niet!

De tijden van deze 2 daagse bijeenkomst zijn van 9.00 uur tot +- 17.00 uur.

 

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  12,  13 Mei

Prijs: € 250,- voor twee dagen (inclusief lunch)   

 

 

PERU,

THE NEW SPIRITUAL CENTRE OF THE WORLD

ASCENSIE MASTER CLASS

Tijdens deze ééndaagse ascensie master class zullen we jullie kennis laten maken met de krachtplaatsen van Peru, de aardse blauwdruk van moeder aarde en de kosmische blauwdruk van vader kosmos (waar onder andere de Pleiaden bij horen). Dit zal bij een ieder geactiveerd worden samen met de Peruaanse krachtplaatsen zoals Apu Ausangate, Apu Cusco, Apu Saqsaihuaman, Apu Machu Picchu en nog veel meer. Dit is zo ontzettend waardevol omdat op 21 december 2012 de Kundalini van de aarde een grote verschuiving heeft gemaakt van India naar Zuid-Amerika. Hier huist het nu tussen Peru, Bolivia en Chile. Sinds dit is gebeurd is Zuid-Amerika het nieuwe spirituele centrum van de wereld geworden, een plek waar de grote spirituele leiders de mensen op aarde zullen helpen om in het gouden tijdperk te komen. Deze spirituele leiders worden ook wel de regenboogkrijgers genoemd. Tijdens deze ontzettend krachtige dag zullen de krachtplaatsen bij een ieder geactiveerd worden wat een enorme krachtige boost geeft en jou afstemt op deze krachtvelden waar tevens het Melchizedek bewustzijn in 2010 volledig verankerd is.

Al 500 jaar geleden is voorspelt dat in het begin van het gouden tijdperk de regenboogkrijgers weer op aarde zullen komen en zij de nieuwe leraren van de aarde zullen zijn. Deze training is daarom nu ingepland om een ieder die het wenst mee te kunnen nemen in dit enorme krachtveld en bewustzijn. Tevens zal de aarde Kundalini in resonantie gebracht worden met onze eigen kundalini, wat onze basis energie is. Deze zal een enorme upgrade krijgen en jouw kundalini kracht zal enorm gaan toenemen. Dat houdt voor jullie in dat je niet alleen tijdens deze dag de activeringen en ceremonies gaat ervaren, maar je zal zelfs in juni wanneer wij in Cusco zijn de nodige extra upgrades ontvangen. Dit is een grote verdieping en die je absoluut zal gaan voelen en ervaren waardoor je connectie met moeder aarde en vader kosmos nog meer zal toenemen en jij de nodige verschuivingen in bewustzijn zal gaan ervaren.

Deze ééndaagse is een zeer belangrijke dag voor de toekomstige leraren van de aarde, de regenboogkrijgers, waar jij onderdeel van bent want de regenboogkrijgers zijn zij die de Anthakarana dragen in hun systeem. De wereld én de mensheid hebben deze leraren nodig om leiding te kunnen geven waar dat nodig is. We zijn niet afgescheiden van de rest, we zijn juist één.

Deze dag zal een dag zijn vol initiaties, zang, en ceremonie waarbij de krachten van Peru en de Paco sjamanen uit oneindigheid aanwezig zijn. Een magische bijeenkomst wat maar 1 keer gegeven kan worden, dus mis het niet. Voor de mensen die in juni meegaan naar Peru is het een absolute must.

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  27 Mei

Prijs: € 125,- voor een dag (inclusief lunch)   

Hier komt een ander 1 daagse Ascensie Master Class,

eind april zal de nieuwsbrief verstuurd worden met meer info.

ASCENSIE MASTER CLASS

 

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  19 augustus

Prijs: € 125,- voor een dag (inclusief lunch)