Ascensie Master Class

 Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is minimaal de  Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class  of  de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. Zonder deze vooropleiding gedaan te hebben is het niet mogelijk om deel te nemen of aan te melden voor andere trainingen  van Lotusjoy, tevens zijn de Ascensie Master Class trainingen naast de Mahatma Avatar upgrades extra verdiepingen voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basic & Master Healer Class.

 

 

 

.

.

 

 

INCA MEDICINA 

HEALING THE SOUL

We naderen het einde van dit jaar en dat is het uitgelezen moment om oude lasten achter ons te laten en dat wat we het afgelopen jaar zijn kwijtgeraakt weer terug te halen om compleet het nieuwe jaar in te kunnen gaan. 

Tijdens deze ééndaagse sjamanistische healingsceremonie zullen we gaan werken aan het genezingsproces van de ziel. Verschillende zielsdelen zullen terug gehaald worden zodat ze weer in jouw eigen systeem kunnen integreren. 

Sjamanen kijken naar de spirituele vorm van een ziekte die zich op emotioneel of fysiek niveau kan manifesteren. Sjamanen over de hele wereld geloven dat ziekte o.a. voortkomt uit het verlies van de ziel of beter gezegd zielsdeeltjes. 

Er wordt algemeen aangenomen dat bij een emotioneel of lichamelijk trauma een stukje van de ziel het lichaam ontvlucht om de negatieve ervaring te kunnen overleven. Met ziel bedoelen we hier de essentie, de levenskracht. 

Het verliezen van zielsdelen kan veroorzaakt worden door verschillende vormen van trauma zoals seksueel, anderszins fysiek of emotioneel misbruik. Andere mogelijke oorzaken kunnen zijn: een ongeval beleven, een oorlog meemaken, slachtoffer van een terreurdaad zijn, tegen jouw moraal in handelen, een (natuur)ramp overleven, operaties, verslavingen, echtscheiding of de dood van een geliefd persoon. 

Elk voorval dat een shock veroorzaakt kan zielsverlies met zich meebrengen maar wat bij de ene persoon zielsverlies veroorzaakt, doet dat niet altijd bij een ander. Sjamanen geloven zelfs dat wekkers bij sommigen tot zielsverlies kunnen lijden omdat je wakker schrikt en dat een schok in je lichaam veroorzaakt wat er voor zorgt dat kwetsbare zielsdeeltjes los laten. 

Het is belangrijk dat we begrijpen dat het verliezen van zielsdeeltjes eigenlijk iets positiefs is. Het is onze manier om pijn te overleven. Als we in een frontale botsing terecht zouden komen is de laatste plaats waar we ons op het moment van de botsing zouden willen bevinden wel ons eigen lichaam. Onze geest heeft dus dit briljante zelfverdedigings-mechanisme zodat we niet de volledige impact van de pijn voelen. 

In de psychologie noemt men dit dissociatie maar psychologen hebben het er niet over welk stuk van ons nu juist dissocieert en waar dat stuk dan naartoe gaat. Vanuit het sjamanisme weten we dat een deel van de ziel het lichaam verlaat en naar een plek gaat dat sjamanen de niet-alledaagse werkelijkheid noemen. Daar wacht het totdat terugkeer mogelijk wordt gemaakt. 

Hoewel zielsverlies een overlevingssysteem is, is het probleem vanuit een sjamanistisch standpunt gezien het feit dat het zielsdeel dat weggevlucht is meestal niet zomaar vanzelf weer terugkomt. De ziel kan aan het dwalen zijn, of ze weet niet dat het trauma voorbij is en dat het veilig is om terug te keren. 

Verloren zielsdelen kunnen verschillende symptomen hebben. Een veel voorkomend signaal is wanneer iemand zich niet volledig in zijn lichaam aanwezig voelt, niet levendig en volledig in het leven staat. Andere symptomen zijn chronische depressie, zelfmoordneigingen, posttraumatisch stress-syndroom, een zwak immuunsysteem, en verdriet dat maar niet wil overgaan. Verslavingen zijn ook een teken van zielsverlies omdat men iets zoekt om de lege plekken in zichzelf op te vullen, zij het met verdovende middelen, met eten, met relaties, met werk of door dingen te kopen. 

 

Je begrijpt ondertussen wel dat is belangrijk is om verloren zielsdelen weer terug te brengen en te verenigen met jouw ziel/essentie. Precies om die reden geven we eind dit jaar deze magische en krachtige Healing the Soul ceremonie, met gezang, drum, fluit en het aanroepen en werken met spirits van de onderwereld, tussen wereld en de boven wereld zodat jij completer het nieuw jaar in kan gaan. Ook zal je een meditatie leren die jou in staat stelt beter contact te maken met de drie werelden: de onderwereld, de tussenwereld, en de bovenwereld. Deze drie werelden samen vormen jouw werkelijkheid. Het is dus heel belangrijk om goed contact te houden met deze werelden, jouw werkelijkheid en alles om je heen. 

Mis deze prachtige en krachtige healingsceremonie met soundhealing en spirits niet, je kan tenslotte maar 1x de overgang maken naar het nieuw jaar. 

In Munay. 

Paco Senia Melchizedek

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

Waar: De Rijp

Wanneer:  10 December

Prijs: € 95,- voor 1 dag (inclusief lunch)

.

.

 

 SOUL GROUP CONNECTION

ASCENSIE MASTER CLASS

 

Tijdens deze bijzondere ééndaagse Ascensie Master Class gaan we werken met onze soul group/ziele groep. We activeren de diepere lagen van connectie met deze ziele groep wat de Mahatma ziele groep is. Deze verbinding, die extra geactiveerd wordt in zowel onze aura als onze cellen en DNA, zorgt er voor dat we op een veel dieper niveau verbonden raken met onze Mahatma broeders en zusters. Tevens staat deze dag ook de verbinding met de opgestegen meesters, galactische meesters, de Bron en nog veel meer centraal. De afscheiding tussen onze broeders en zusters zal verwijderd worden uit ons systeem waardoor het mogelijk wordt om op afstand veel dieper met elkaar de verbinding te voelen en te ervaren.

Deze dag staat niet alleen in het teken van de verbinding met je Mahatma broeders en zusters maar ook de verbinding met jezelf en al het andere om je heen zal aan bod komen. We gaan de verbinding aan met ons innerlijke hart en met ons ziele pad zodat we een duidelijk(-er) beeld krijgen wat onze taak is voor het nieuwe tijdperk. Doordat je sterker in verbinding zal komen te staan met je omgeving zal je ook de juiste mensen gaan aantrekken in je leven zoals nieuwe afgestemde vrienden, eventuele partners, verbroken relaties zoals familie, en je trekt de juiste mensen aan die op zoek zijn naar hun eigen pad. Je wordt als het ware een wegwijzer voor anderen wat het collectief weer helpt om elkaar op een hoger niveau te brengen. Deze ééndaagse Soul Group Connection Ascensie Master Class is werkelijk een verrijking voor een ieder die de verbinding vanuit zijn of haar hart sterker wil voelen en ervaren, met zichzelf en met anderen.

Deze activeringen zijn tevens afgestemt op het nieuwe tijdperk waar we nu in zijn gegaan. Deze dag is een dag van innerlijke vreugde, vrijheid van beperkingen en het toelaten van volledige overvloed van al dat is. Door de verbinding aan te gaan wordt het ook mogelijk om alles aan te trekken wat jij nodig hebt in het leven om succes te bereiken, voor zowel je werk, familie, vrienden, enz.

Deze dag zal een zeer bijzondere dag zijn waarin er verschillende teachings gegeven zullen worden en waarin we ook naar binnen gaan om de verbinding met onszelf te voelen en te ervaren.

De Tijd is nu aangebroken om uit afscheiding te gaan en de verbinding met alles aan te gaan.

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

Waar: De Rijp

Wanneer:  21 januari 2018

Prijs: € 95,- voor 1 dag (inclusief lunch)

.

.

 

 

MAHATMA TEACHERS UPGRADE

ASCENSIE MASTER CLASS 

 

Tijdens deze 3 daagse Teacher Upgrade zullen we iedereen die les geeft en/of les wilt gaan geven een extra ascensie activatie leren geven die jou niet alleen in frequentie verder brengt maar ook in bewustzijn.

Deze 3 dagen gaan we hard aan het werk en jij zal je innerlijke vermogen gaan strechen waardoor jij zelfstandig veel meer energie kan faciliteren, voor zowel jezelf als voor je cursisten of cliënten.

Op de eerste dag gaan we eerst kijken waar iedereen staat; wat beheers je betreft het geven van de activaties en waar loop jij tegen aan. De nodige hobbels zullen we uit je systeem verwijderen en de nodige teachings zullen gegeven worden zodat jij verder en dieper kan werken met en voor jezelf.

In de 2de en 3de dag leer je verschillende nieuwe tijds teachings en je leert een volledig nieuwe activatie die jij voor je cursisten kunt gaan geven. Dat betekent dat je voorbereid wordt op het geven van een nieuwe 1 daagse Ascensie Basic Class.

Tevens zal je een extra innerlijke power geactiveerd krijgen en dat is dat ik nu met toestemming van de Bron de Divine jullie de Melchizedek initiatie kan leren geven in het collectief, dus een groeps Melchizedek activatie zonder jouw handen daadwerkelijk op het hoofd te leggen. De frequentie is inmiddels al zodanig gestegen dat het nu mogelijk is om deze activatie en skills in te zetten, maar om dit toe te kunnen passen is volledige commitment nodig als teacher, anders is het niet mogelijk.

De inhoud van de ascensie training houden we geheim zodat het spannend blijft.

Om mee te kunnen doen aan deze training zijn er bepaalde voorwaarden waar je aan moet voldoen. Ten eerste moet je de Mahatma Basic Teacher Class gevolgd hebben en les geven of les willen gaan geven. Dus heb jij een tijdje geleden de Basic Teacher Class gevolgd en ben jij van plan om ook les te gaan geven dan ben je welkom om ons Divine Mahatma team te komen versterken en de mensheid te helpen met zijn of haar spirituele en persoonlijke groei en ascensie.

Ten tweede moet je minimaal 3x per jaar een 1 daagse Ascensie Master Class gevolgd hebben bij Lotusjoy. Dit is noodzakelijk omdat commitment aan jezelf en de Bron hierin voorop staat. We denken vaak dat wij ons eigen pad bewandelen maar niets is minder waar; je bewandelt het pad van de Bron. Velen kiezen vaak voor afscheiding en denken dat ze zelf hun pad kiezen. In wezen is het ook zo; je kiest voor afscheiding en voor je Ego, wat onderhevig is aan duistere krachten, óf je kiest voor de Bron en je gaat in overgave en je werkt in dienstbaarheid van deze Bron de Divine. Alles wat je nodig hebt ontvang jij dan van de Bron. Commitment en doorzettingsvermogen zijn nodig om je spirituele Divine pad te bewandelen want verleidingen van het Ego zijn overal om ons heen.

Deze dag is dus letterlijk een verrijking van je kennis en tools en zal jou als teacher een niveau hoger brengen. Deze training zal ook niet herhaald gaan worden en is dus een éénmalige training speciaal voor de teachers.

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Teacher Class. 

Waar: De Rijp

Wanneer:  9, 10, 11 februari 2018

Prijs: € 295,- voor 3 dagen (inclusief lunch)

.

.

 

THE WAY OF THE SHAMAN

ASCENSIE MASTER CLASS

Tijdens deze 1 daagse training gaan we werken met onze persoonlijke dood. Voor velen klinkt dit vaak eng omdat we bang zijn voor het onbekende, maar juist dit onbekende onderwerp heeft duidelijk licht nodig om inzichten te krijgen over onze valkuilen en deze goed te kunnen zien over het leven dat we leven.

In deze dag zal je door het doodsproces gaan en zal je onder begeleiding een kleine dood gaan ervaren. De meeste sjamanen vanuit verschillende tradities kennen en doorlopen minimaal een maal dit proces. Het is een zeer fijne voorbereiding op de grote sprong die je ooit gaat maken in je ascensie proces en het is ook een echte must zodat we ons goed kunnen voorbereiden op dit hele proces. Wat dit ons brengt zijn inzichten over waar we ons nog aan vast houden en wat ons belemmert om uiteindelijk het leven los te kunnen laten als het werkelijk zover is.

Deze dag is letterlijk een eye opener voor je innerlijke weten en het geeft je de mogelijkheid te zien waar je beperkingen liggen en wat jouw eigen schaduwkanten zijn. Door hier bewust van te worden gaan er nieuwe deuren open die weer nieuwe mogelijkheden brengen.

Deze bijeenkomst is voor iedereen een must om te ervaren omdat het jou juist dichter bij jezelf brengt. De inzichten die je krijgt kunnen soms overweldigend zijn maar zeker bevredigend omdat je leert zien met andere ogen, wat altijd het geval is bij een bepaald doodsproces.

The way of the Shaman is letterlijk een dag van innerlijke transformatie en ruimte scheppen in je leven, duidelijkheid krijgen wat jou energetisch nog vasthoud en jou belemmert om jezelf te kunnen zijn en jezelf goed te kunnen uitdrukken in het leven om het leven volledig te kunnen leven. Het gaat over jouw innerlijke power, je kracht terug nemen en het leven te dansen vanuit je innerlijke verlangen om daadwerkelijk te zijn in het hier en Nu. Zelfrealisatie/Godrealisatie kan alleen bewerkstelligd worden als we bewust worden van de diepere lagen van onszelf die ons vasthouden in het leven.

Dus mis deze spannende en prachtige dag niet

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

Waar: De Rijp

Wanneer:  18 februari 2018

Prijs: € 95,- voor 1 dag (inclusief lunch)

.

.

*** 3 DAAGSE HYPNOSE SPOED MASTER CLASS ***

.

DIRECTE BASIS & ADVANCED POWER HYPNOSE 

MASTER CLASS

DIRECTE BASIS POWER HYPNOSE MASTER CLASS

Stel jezelf eens voor dat jij anderen kan helpen met hun problemen of trauma’s door middel van hypnose; dat je mensen kan helpen om hun negatieve patronen en overtuigingen te verbreken en daar nieuwe positieve overtuigingen voor in de plaats kan zetten. Dat je het hele systeem kunt resetten met behulp van simpele technieken die door iedereen aan te leren zijn, zou dat niet te gek zijn? En lijkt het je daarnaast geweldig om iedereen waar je ook bent overal te kunnen hypnotiseren?

Dan is deze Directe Basis Hypnose power training net wat jij zoekt! Want hypnose is een bijzonder krachtig hulpmiddel om verandering in het onderbewustzijn te kunnen bewerkstelligen, wat zeer mild maar toch echt heel effectief werkt.

Misschien heb je zelf wel eens een hypnoseshow gezien of bezocht en is het je opgevallen dat mensen zich dan totaal anders gedragen wanneer ze in hypnose zijn. Dezelfde methode van werken kan ook toegepast worden om iemand van het roken af te helpen, om af te vallen en zelfs een angst of fobie te overkomen.

Ook krijg je een veel beter begrip over je eigen bewustzijnsprocessen en hoe het bewustzijn en het onderbewustzijn werkelijk werken. Zou het niet fijn zijn om te weten hoe collectieve programmeringen vanuit de opvoeding en de maatschappij invloed hebben op ons bewustzijn? Deze beïnvloeding moet je namelijk kunnen begrijpen om deze te kunnen stoppen en jouw leven weer in eigen handen terug te kunnen nemen.

De Directe Basis Hypnose power training is in vele opzichten een bijzondere cursus. In 1 dag tijd zal je gaan inzien wat er werkelijk allemaal mogelijk is met de basis hypnose. Na deze dag kan je gelijk mensen zoals vrienden, familie gaan helpen door hen onder hypnose te brengen en hen te helpen met hun problemen en trauma’s. Ze zullen jou dan ook met andere ogen gaan zien omdat jij iets beheerst wat velen niet kunnen, te gek toch?

Dus maak een begin voor jezelf met deze Directe Basis Hypnose power training om het eigen te maken zodat je het in de praktijk kan gaan brengen. Het zal nieuw licht brengen op je mogelijkheden.

De doel van deze dag training is dat jij verschillende basis technieken leert om mensen in hypnose te krijgen en hoe je de verdieping in gaat met je hypnose werk. Je leert de nodige theorie over hypnose dus de verschillen over het bewustzijn en onderbewustzijn en hoe jij het onderbewustzijn kan benaderen en opnieuw programmeren.

Na deze training heb jij tevens de mogelijkheid om je vrienden en familie enz. te helpen met hun problemen en trauma’s (basis sessies).

Voor wie is deze training bedoeld of geschikt?  Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en geïnteresseerd is in directe hypnose. 

Wat je gaat leren:

Je leert wat hypnose werkelijk is.

Je leert basis tools om iemand in hypnose te brengen, oude programmeringen te verwijderen en deze te vervangen voor nieuwe positieve programmeringen.

Werken via hypnose scrips.

Daarnaast leer je een aantal manieren van hypnose.

Verschillende staten van bewustzijn en wat bewustzijn is.

 

 

DIRECTE ADVANCED POWER HYPNOSE MASTER CLASS

In deze geweldige vervolgtraining  gaan we verder waar we gestopt zijn bij de basis. We gaan dus meer de diepte in en je kennis van hypnose zal uitbreiden.

Om écht aan het werk te kunnen als hypnotiseur dien je meer tools te ontvangen en beheersen waar je per direct mee kan gaan werken; je hele arsenaal wordt aangevuld met meer en verder gaande technieken zodat met élke cliënt optimale resultaten bereikt kunnen worden. Uiteraard zal je ook veel meer gaan oefenen en praktijkwerk ondergaan tijdens deze advanced training.

Tijdens deze training Directe Advanced  Hypnose wordt onder andere geleerd hoe te werken zonder het gebruik van hypnose scripts. Het is de bedoeling tijdens deze training dat jij meer en meer uit je comfortzone gaat en de dingen zoveel mogelijk uit je hoofd en vanuit je gevoel gaat doen. Je leert gebruik te maken van nieuwe technieken en door het gebruik van deze technieken leer je hoe het mogelijk wordt om rechtstreeks met het onderbewustzijn te communiceren zonder tussenkomst van het bewustzijn. Dit geeft jou onbeperkte mogelijkheden om je geavanceerde hypnose skills goed in de praktijk te brengen.

 

 

Na het volgen van deze driedaagse training beschik jij over voldoende hypnosetechnieken om op een serieuze wijze aan de slag te gaan in je eigen praktijk.

Wat je gaat leren:

Verschillende geavanceerde inducties.

Verschillende geavanceerde hypnose technieken.

Verdiepingen. 

Gebruik van verschillende suggesties.

Hoe programmeringen te maken en deze te installeren.

Groeps zelfhypnose activering.

En nog veel meer. 

Vooropleiding vereist. Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class, zonder deze vooropleiding kan men niet deelnemen.

Aangezien deze spoedopleiding is ingekort en 3 dagen duurt zullen we eerder gaan beginnen met de training dan normaal en later stoppen.

Tijden zijn van 9 uur tot 18.00 uur.

DIRECTE BASIS & ADVANCED POWER HYPNOSE MASTER CLASS

Waar: De Rijp

Wanneer:  13, 14, 15 april

Prijs: € 395,- voor drie dagen (inclusief lunch)

 

JAAR BIJEENKOMST


             Inhoud komt nog 

  

JAAR BIJEENKOMST

MAHATMA THE I AM ESSENCE, MOVING INTO THE GOLDEN AGE

Waar: De Rijp

Wanneer:  12,  13 Mei

Prijs: € 250,- voor twee dagen (inclusief lunch)   

 

 

PERU,

THE NEW SPIRITUAL CENTRE OF THE WORLD

ASCENSIE MASTER CLASS

Inhoud komt nog

PERU, THE NEW SPIRITUAL CENTRE OF THE WORLD

Waar: De Rijp

Wanneer:  27 Mei

Prijs: € 95,- voor een dag (inclusief lunch)