Ascensie Master Class

 Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is minimaal de  Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class  of  de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. Zonder deze vooropleiding gedaan te hebben is het niet mogelijk om deel te nemen of aan te melden voor andere trainingen  van Lotusjoy, tevens zijn de Ascensie Master Class trainingen naast de Mahatma Avatar upgrades extra verdiepingen voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basic & Master Healer Class.
 

 

INDONESIAN POWER MAGIC

Level 1, 2 & 3

Tijdens deze bijzondere en zeer krachtige training ontvang je verschillende initiaties die jou in staat stellen om gebruik te kunnen maken van de Magische Power tools. Deze training bestaat uit 3 verschillende levels en elk level wordt in 1 dag gegeven. Tussen elk level zit ongeveer een maand zodat jij het gegeven level kan integreren en eigen maken.

Dit prachtige en ook zeer krachtige energiewerk is de magische vorm die ik geleerd heb van de Indonesische Hogepriesters. Deze kunst deel ik nu met jullie omdat de tijd rijp is om Meesterschap te integreren op alle Multi Dimensionale niveaus van zijn, aangezien wij als Mahatma Avatars Multi Dimensionale wezens zijn. Om die reden breng ik deze initiaties en kunst nu met veel Liefde en Passie aan jullie over.

Tijdens de training wordt zowel je lichaam en geest geïnitieert in de lagere en hogere vorm van de Indonesische witte magie waar jij, als je de nodige oefeningen thuis uitvoert, meester over kan worden.

Je leert onder andere werken met de hogere vormen van de Engelen orde; je leert gebruik maken van bepaalde mantras die jou onkwetsbaar maken; je leert op de Indonesische manier de Divine Power door je handen te laten stromen; en nog heel veel meer.

Waarom zou jij deze trainingen gaan volgen?

Omdat deze Indonesische Power Magic jou een diepere kennis en inzicht zal geven over wat energiewerk en magie is én over hoe het bewustzijn werkt, met alle beperkingen die wij onszelf opleggen in ons denk en voorstellingsvermogen. Je zal Meesterschap op een veel hoger niveau gaan integreren.

Want lijkt het jou geweldig om meer kennis te vergaren over hoe energie werkt en wat er allemaal mogelijk is met magie? Wil jij je innerlijke verborgen krachten aanwakkeren, energiewerk kunnen beoefenen op een hoger niveau en werkelijk magie kunnen bedrijven? Dan is deze training absoluut iets voor jou!

Vooropleiding vereist: Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class en het is belangrijk om zuiver van hart te zijn om deze training te kunnen volgen.

Inhoud level 1:

Je innerlijke verborgen krachten aanwakkeren.

De Magische ademhaling ( Dit s geen recapitulatie )

Onkwetsbaarheid voor scherpe objecten

Healing

Onzichtbaar krachtveld

Divine Power

Versterken van je lichaam

Verhogen van je charisma

Liefdes formule

En nog meer.

 

INDONESIAN POWER MAGIC

level 2

Level 2: De verdieping

In het tweede level gaan we dieper de stof in. In het eerste level heb je verschillende initiaties ontvangen en in de maand die daarop volgde het nodige huiswerk eigen gemaakt. Tijdens de oefeningen heb je verschillende Indonesische Power tools in jezelf geactiveerd.

Tijdens dit tweede level zal je weer verschillende initiaties ontvangen die een grote verdieping voor voor lichaam en geest zijn, compleet met nieuwe Indonesische magische power tools.

Inhoud level 2:

Versterking van je innerlijke power voor veiligheid en overvloed  van alle Goddelijke krachten

Versterking van je spierkracht

Bescherming tegen negatieve krachten

Chakra versterking

Innerlijke wens versterking

Opschonen van elke vorm van entiteiten

Negatieve krachten omzetten en neutraliseren

Geluk en overvloed aantrekken

Je psychische kracht versterken

En nog meer.

 

 INDONESIAN POWER MAGIC 

level 3

 Level 3: Het gevorderde level

In level 3 gaan we nog vele malen dieper te werk dan in de andere levels en ook hier zal er minimaal een maand tussen level 2 en level 3 zitten. Je wordt ook hier weer voorbereidt voor de krachten van de Javaanse power magic maar dan op een hoger niveau. Bij dit level voel je jezelf werkelijk stijgen in jouw Meesterschap en in het energiewerk wat jij kan hanteren. Het is werkelijk een geschenk voor jezelf en jouw pad.

 

Inhoud level 3:

Hoogste Engelen bescherming

Hogere vorm van liefdesspreuken

Activeren van de 4 universele elementen

Charisma verhoging op een hoger niveau

Verhoging van overvloed en geluk

En nog meer.

 Deze Indonesische Power Magic training gaat heel goed samen met de Mahakali & de Gtummo Healing & Bescherming,

samen zijn ze een geweldige combinatie waar ze elkaars elementen heel sterk versterken.

Let Op: Het is niet mogelijk om maar 1 level te volgen,

deze training is een complete training van 3 levels, dus 3 dagen.

Waar: De Rijp

Wanneer:  

  Level 1.   21 mei 

Level 2.   11 juni

Level 3.   30 juli 

Prijs: € 150,- Per Level voor 1 dag (inclusief lunch)

De opbrengst van deze training gaat naar een goed doel. 

 

 

MAHAKALI EMPOWERMENT

MahaKali Empowerment

Volledige activatie/initiatie van Kali, haar mantra en yantra.

Dit maakt een zeer sterke kracht vrij van reiniging, transformatie en bescherming.

&

Gtummo Healing & Protection.

Gtummo is de Tibetaanse naam voor een krachtig helingssysteem dat in Tibet wordt ingezet om ernstige medische aandoeningen te genezen, maar ook voor energetische versterking en bescherming.

Er zijn verschillende vormen van Gtummo en Candali, waarvan elke vorm vier levels van initiaties kent. Ik combineer deze om het beste van het beste te kunnen bieden. Tibetaanse Gtummo Inti Api Hidup heeft een makkelijk maar zeer krachtig systeem ontwikkeld om krachten aan te roepen. Satya Candali voegt een aantal mantra’s en mudra’s toe om deze kracht voor verschillende doeleinden toe te passen zoals mind control, vernietiging van vijanden en negatieve entiteiten, energetische bescherming, wensen uit laten komen en het helen van ziekten.

Het werkt samen met de Hindu godinnen Kali en Baglamukhi. Het heilige vuur wat geactiveerd wordt bij elk level wordt opgebouwd in fases. Elke fase moet minimaal één week geoefend en uitgevoerd worden voordat je door kan gaan naar de volgende. Dit systeem verschaft alle kundalini kracht zonder het risico om schade op te lopen, we spreken hier dan ook o.a. van de hoogste vorm van kundalini power.

Level 1

Het eerste tan tieng centrum onder de navel wordt wakker gemaakt en het heilige vuur wordt opgevoerd en verspreidt. De Baglamukhi lichaamsbeschermer wordt gegeven.

Level 2

Het tweede tan tieng centrum bij het hart wordt geactiveerd en de kracht wordt 100 maal versterkt. Het Mahakali schild wordt gegeven.

Level 3

De derde tan tieng bij het derde oog wordt geactiveerd en alle chakra’s en nadi’s worden opgeschoond. De kracht wordt hier 1000 maal versterkt.

Level 4

Het esoterische Vajra Master Level. Met dit level is de initiatie compleet. De kracht wordt 10.000 maal versterkt, je bent dan letterlijk onbreekbaar voor negatieve krachten.

LET OP: Deze 2 daagse training is alleen toegankelijk als je minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Master Class hebt gevolgd.

Zonder deze vooropleiding is het niet mogelijk om deel te nemen.

Na deze twee daagse training zal er een vervolg of beter gezegd een uitbreiding komen waar we krachten zullen activeren die o.a. overvloed doen komen en deze ook beschermen tegen vijanden en nog veel meer, deze training is alleen toegankelijk voor de Hardcore omdat we hier letterlijk werken met vedic esoterische leer en krachten, daarom is deze ook alleen toegankelijk voor hen die zuiver van hart zijn.

 

MAHAKALI EMPOWERMENT & GTUMMO HEALING & PROTECTION.

Waar: De Rijp

Wanneer:  17, 18 juni

Prijs: € 300,- voor twee dagen (inclusief lunch)

We hebben nog beperkt plaatsen vrij, vol is vol.

THE SANANDA CODE MASTER CLASS
THE INNER JOURNEY OF LOVE 

De Sananda Code Master Class, The Inner Journey of Love inspireert en geeft toegang tot een oude-tijds energie toen de ziel en geest nog zuiver en zijn bedoeling nog ongerept was. De Sananda Code gaat over het samen smelten van de bevroren genetische code en ontgrendelen van het DNA structuur en zijn kennis.

De Sananda Code is een energie stroom wat weer op gang gebracht dient te worden in ons systeem; het is de vergeten leer en belofte aan het bewustzijn over tijd en ruimte en over liefde zonder voorwaarde.  Het is een herinnering van het christusbewustzijn in het menselijke DNA structuur waar de dood geen enkele plaats kent; omdat de mens niet biologisch is voorbestemd om te sterven. Je bent geboren om onsterfelijk te zijn en het christusbewustzijn weer in je te voelen met de ongekende leer van liefde zonder voorwaarde.

De numerieke trilling van Sananda is 99. Het getal 99 betekent kosmische en persoonlijke voltooiing. Het einde. Het invoeren van het volgende niveau van de liefde van het hart zonder voorwaarde.

In deze ééndaagse Master Class zal je verschillende activaties ontvangen voor zowel je DNA als voor je onsterfelijkheidsproces met het Christusbewustzijn. We zullen onder andere de vergeten Sananda code gaan activeren in je DNA, je halo zal weer een upgrade krijgen met het Christusbewustzijn, je AdamKadmon lichaam zal in resonantie gebracht worden met het Christusbewustzijn en we zullen de leer van Sananda over liefde zonde voorwaarde gaan geven. Tevens zal deze liefde zonder voorwaarde geactiveerd worden in al je cellen. Daarnaast zullen we een innerlijke actieve Liefdes meditatie doen om liefde zonder voorwaarde te ervaren wat je elke dag kan inzetten in je dagelijkse leven.

De leer van Sananda is zo uitgebreid en diepgaand dat je aan het eind van de dag van deze training Sananda weer je hartliefde zal voelen stromen en weer één bent met deze onvoorwaardelijke liefde. Het is ons geboorterecht om weer op één lijn te staan met de energie van het christusbewustzijn in deze nieuwe tijd.

2017 Is een bijzonder en magisch jaar waarin we eindelijk gebruik kunnen en mogen maken van verschillende mogelijkheden die ons worden aangeboden door de opgestegen meesters en de Bron/Vader/Moeder/God.

Mis daarom ook niet deze bijzondere eendaagse Master Class The Sananda Code The Inner Journey of Love om je innerlijke zelfliefde weer te kunnen voelen en ervaren.

Deze training is alleen toegankelijk met de vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Basic & of Master Healer Class.

Waar: De Rijp

Wanneer:  6 augustus

Prijs: € 125,- voor 1 dag (inclusief lunch)

.

MELCHIZEDEK ASCENSIE POWER

MASTER CLASS

Senia Melchizedek: “De tijd van grote verandering is nu letterlijk aangebroken, het is zover dat jij  je geestelijk en lichamelijk gaat voorbereiden voor de grote kosmische shift, dit wordt ook de grote verschuiving van het nieuwe tijdperk genoemd. We zien het allemaal om ons heen: de grote onrust van mensen en van de maatschappij. Het is daarom aan jou/ons om te veranderen in frequentie en in bewustzijn door meer in overeenstemming te gaan leven met je hart en je zielsbestemming.

Wacht niet langer en wees zelf de verandering die jij graag wilt zien in de wereld, want door jezelf of ons zelf te veranderen kunnen wij een nieuwe wereld creëren. En dit doen we door de frequenties en het bewustzijn in ons zelf te verschuiven naar een hogere vorm van bestaan.”

Tijdens deze 1 daagse bijeenkomst gaan we samen met Senia Melchizedek de diepte in en zullen we verschillende meditaties/activaties met de Melchizedek energie gaan ervaren waar we tevens zullen gaan werken met de Melchizedek infinity blessings.

De Melchizedek meditaties zijn ascensie upgrades voor je bewustzijn en voor je frequentie niveau. Door jezelf geregeld te laten upgraden met de Melchizedek energie zal je sneller groeien en een hoger niveau van bewustzijn bereiken in alle dimensionale niveaus van bestaan.

De Melchizedek Meditaties/ascensie activaties zullen telkens verschillend van aard zijn omdat deze door het hogere bewustzijn gechanneld worden. Elk activering is volledig in overeenstemming met de energie van NU, zoals die op dat moment in het universum stroomt. Dat betekend dat elke download die je ontvangt 100% nieuw en uniek is en jij steeds up to date bent. Ook zullen er teachings gegeven gaan worden over het ascensie werk, over de tijd waar we nu in leven (het begin van het Gouden tijdperk) en wat jij kan doen om jezelf te ondersteunen in je eigen proces.

Tevens zal er een satsang gegeven worden voor innerlijke groei en inzicht. Een satsang is een bijeenkomst waar iedereen samen komt in waarheid.
Dit alles gebeurd samen met de aanwezigheid van de Melchizedek energieën de Power van de Divine Vader/Moeder/God/Bron.

Let op: Deze training is alleen toegankelijk voor hun die de Avatar van Synthese Basic & of  Master Class hebben gevolgd.

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  20 augustus

Prijs: € 125,- voor 1 dag (inclusief lunch)

-.

.

SHIFT OF THE UNIVERSAL PLANETS  

THE MASTER CLASS 

Eindelijk. Eindelijk is het nu zover dat we deze 1-daagse planetaire ascensie master class kunnen én mogen gaan geven. Op dit moment is er een grote planetaire en universele shift gaande wat effect heeft op ons emotioneel, mentaal, spiritueel en fysieke lichaam. Om die reden ervaren veel mensen nu verschillende ascensie bijwerkingen. Tijdens deze training gaan we het lichaam en energetisch systeem in resonantie brengen met de sterren, planeten en het hele universum wat een heel bijzonder effect heeft op ons Multi Dimensionale wezen. 

Onze buitenaardse voorouders zijn nu zover dat ze ons kunnen ondersteunen en helpen in de 4D en 5D energie en wij onszelf via deze planetaire shift kunnen gaan upgraden en de planetaire ascensiezetels en -codes kunnen gaan integreren in ons Multi Dimensionale systeem. We worden weer in resonantie gebracht met alle planeten en hun krachten en eigenschappen wat verbluffende resultaten met zich mee brengt voor jouw ascensieproces. 

Wat kan deze 1-daagse ascensie master class jou brengen? Het brengt een versnelde groei in je ascensieproces, meer bewustzijn over je Multi dimensionale zelf, en natuurlijk worden de Multi Dimensionale activeringen die je hebt ontvangen tijdens de Mahatma Avatar Master Class op een veel hoger niveau geüpgradet waardoor je zintuigen (fysiek én paranormaal) vele malen scherper en sterker worden. 

Tijdens deze training zullen ook de energetische kenmerken van de 12 planeten gedownload worden in ons DNA/RNA en in ons Hologramveld. In deze training zal ik ook samenwerken met onze voorouders uit de Kosmos en zullen alle activeringen met zowel de 4D als de 5D energie gegeven worden. Dat belooft een aardige heftige dag te worden waarin jij tot het maximum geüpgradet zal worden. 

 

Inhoud: 

4D & 5D Clearing 

4D & 5D Spirit integratie 

Hologramveld activering voor de hogere dimensies zoals 4D & 5D, dit is de grote voorbereiding voor de grote shift die gaat komen.  

12 planetaire activeringen in ons Multi Dimensionale zelf 

4D & 5D DNA/RNA activering 

Channeling van de voorouders 

Enz.. 

 

Mis deze bijzondere en zeer krachtige dag niet!

Deze training is alleen toegankelijk met de vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class.

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  3 september

Prijs: € 125,- voor 1 dag (inclusief lunch)