Ascensie Master Class

 Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is minimaal de  Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class  of  de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. Zonder deze vooropleiding gedaan te hebben is het niet mogelijk om deel te nemen of aan te melden voor andere trainingen  van Lotusjoy, tevens zijn de Ascensie Master Class trainingen naast de Mahatma Avatar upgrades extra verdiepingen voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basic & Master Healer Class.
— 

MAHATMA THE I AM ESSENCE

JAARLIJKSE BIJEENKOMST

Mahatma the I Am Essence is een jaarlijkse bijeenkomst voor alle Mahatma Avatar van Synthese Basic Healers, Masters en Teachers. Dit zal een bijzondere twee daagse samenkomst zijn met de Mahatma energie, het Witte Broederschap en natuurlijk je Mahatma Avatar van Synthese broeders en zusters.

Tijdens deze jaarlijkse bijeenkomst en training zullen verschillende neven initiaties, of beter gezegd upgrades gegeven worden die jou in frequentie weer omhoog brengen. Iedereen zal de dimensionale activeringen ontvangen zodat je vermogens vergroot zullen worden. Er zal ook een hele speciale activering gegeven worden; een speciaal team van Cerubijnen (engelen) zal samengesteld worden, maar deze activatie zal niet zomaar een activatie zijn. Iedereen die komt ontvangt een hanger waar we de Cerubijnen mee zullen verbinden zodat je altijd de aanwezigheid van deze bijzondere kracht kan en mag ervaren met de rechtstreekse link om je nek. Daarnaast leer je hoe je deze Cerubijnen kracht kan inzetten voor zowel jezelf als voor anderen. Dit is voor zowel de Basic Healers als de Master Healers absoluut interessant.

Voor de aanwezige teachers maken we het nog net wat interessanter: speciaal voor hen zal er een uitgebreide vorm van het Cerubijnen team geactiveerd worden op Teacher niveau en vervolgens leer je deze activatie vanuit je teacher niveau en power zelf door te geven voor o.a. de Angel Light Facilitator of de Mahatma Avatar Basic Healer Class. Je leert deze activering te geven uit de Melchizedek Kathedraal.

Verdere uitleg wordt uiteraard gegeven bij de training, samen met nog veel meer tools en teachings!

Daarnaast zullen we gaan kijken waar jij tegen aan loopt wat energiewerk betreft en hoe je innerlijke processen verlopen. Ook ontvang je een extra Power activering om je innerlijke processen te versnellen.

Tevens kun je vragen stellen over dingen die jij nog niet zo goed begrijpt of begrepen hebt van de Avatar van Synthese trainingen of vragen over ascensie activeringen die je zelf geeft tijdens de Avatar van Synthese Basic Class of de Angel Light Facilitator. We behandelen dus alle vragen voor zowel de Basic Healers, Masters en Teachers van de Avatar van Synthese Master Class tot aan het Teacher Upgrade niveau.

We zullen tevens gaan werken met de Kathedraal en de Melchizedek Infinity blessings. Dit is de geüpgrade vorm van de Melchizedek blessings.

Senia Melchizedek zal ook verschillende teachings channelen over de huidige tijd en wat er allemaal gaande is op aarde en in de kosmos en wat dit met jou te maken heeft. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Kleine inhoud van de training:

* Power fusion

* Cerubijnen Power activatie (speciale Cerubijnen hanger activatie)

* Activering van je 13 Dimensionale vermogens en teachings

* Melchizedek Kathedraal infinity Blessings

* Activatie van The 7 Rings of Silence. Je leer je hoe je te werk kan gaan met de 7 ringen van stilte bij zowel jezelf als bij iemand anders. De 7 ringen van stilte brengen een innerlijke stilte teweeg waar je uren heerlijk in kan mediteren. Deze activatie wordt gegeven door de Hoge Priesters van de Embassy of Peace.

* Frequentie verhoging met o.a. de Galaxitonale Multilijnen vanuit de Multiverse. ( Dit is een mega upgrade van de gewone Axitonale lijnen en versterkt de energie minimaal 100x )

* DNA Super Portal Gate activering. (DNA aanpassing voor de Multi Dimensionale stargate activeringen die in 2017 automatisch gegeven zullen worden doordat we met de aarde 3 belangrijke portalen binnen gaan voor Ascensie.)

* En nog meer Teachings enz.

Deze bijeenkomst is een letterlijk een feestje voor je eigen I Am Presence. Na deze twee daagse ben je weer helemaal opgeladen met de Mahatma energie en zullen alle nodige puntjes weer op de i gezet zijn zodat jij weer verder kunt met je eigen innerlijk ascensie proces.

Mis deze jaarlijkse bijeenkomst niet want elke jaarlijks bijeenkomst is weer anders omdat deze resoneren met de energie van de kosmos zoals die nu stroomt. De activaties en meditaties in deze training zijn nooit hetzelfde als bij de vorige bijeenkomst want de energie is constant in beweging. We willen namelijk vooruit in de evolutie en niet achteruit.

Let op: Deze training is tevens de jaarlijkse verplichte Teachers bijeenkomst voor hen die actief zijn in het geven van de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class geven; bijscholing voor de teachers is zeer belangrijk om altijd up to date te zijn van de ontwikkelingen in de kosmos en om je eigen ascensie energie niveau op pijl te houden.

LET OP: Deze 1 daagse training is alleen toegankelijk als je minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic of  Master Class hebt gevolgd.

Zonder deze vooropleiding is het niet mogelijk om deel te nemen.

 

Waar: De Rijp
Wanneer: 8 & 9 April 2017
Prijs:
 € 250,- voor twee dagen (inclusief lunch)

 

 

MAHAKALI EMPOWERMENT

MahaKali Empowerment

Volledige activatie/initiatie van Kali, haar mantra en yantra.

Dit maakt een zeer sterke kracht vrij van reiniging, transformatie en bescherming.

&

Gtummo Healing & Protection.

Gtummo is de Tibetaanse naam voor een krachtig helingssysteem dat in Tibet wordt ingezet om ernstige medische aandoeningen te genezen, maar ook voor energetische versterking en bescherming.

Er zijn verschillende vormen van Gtummo en Candali, waarvan elke vorm vier levels van initiaties kent. Ik combineer deze om het beste van het beste te kunnen bieden. Tibetaanse Gtummo Inti Api Hidup heeft een makkelijk maar zeer krachtig systeem ontwikkeld om krachten aan te roepen. Satya Candali voegt een aantal mantra’s en mudra’s toe om deze kracht voor verschillende doeleinden toe te passen zoals mind control, vernietiging van vijanden en negatieve entiteiten, energetische bescherming, wensen uit laten komen en het helen van ziekten.

Het werkt samen met de Hindu godinnen Kali en Baglamukhi. Het heilige vuur wat geactiveerd wordt bij elk level wordt opgebouwd in fases. Elke fase moet minimaal één week geoefend en uitgevoerd worden voordat je door kan gaan naar de volgende. Dit systeem verschaft alle kundalini kracht zonder het risico om schade op te lopen, we spreken hier dan ook o.a. van de hoogste vorm van kundalini power.

Level 1

Het eerste tan tieng centrum onder de navel wordt wakker gemaakt en het heilige vuur wordt opgevoerd en verspreidt. De Baglamukhi lichaamsbeschermer wordt gegeven.

Level 2

Het tweede tan tieng centrum bij het hart wordt geactiveerd en de kracht wordt 100 maal versterkt. Het Mahakali schild wordt gegeven.

Level 3

De derde tan tieng bij het derde oog wordt geactiveerd en alle chakra’s en nadi’s worden opgeschoond. De kracht wordt hier 1000 maal versterkt.

Level 4

Het esoterische Vajra Master Level. Met dit level is de initiatie compleet. De kracht wordt 10.000 maal versterkt, je bent dan letterlijk onbreekbaar voor negatieve krachten.

LET OP: Deze 2 daagse training is alleen toegankelijk als je minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Master Class hebt gevolgd.

Zonder deze vooropleiding is het niet mogelijk om deel te nemen.

Na deze twee daagse training zal er een vervolg of beter gezegd een uitbreiding komen waar we krachten zullen activeren die o.a. overvloed doen komen en deze ook beschermen tegen vijanden en nog veel meer, deze training is alleen toegankelijk voor de Hardcore omdat we hier letterlijk werken met vedic esoterische leer en krachten, daarom is deze ook alleen toegankelijk voor hen die zuiver van hart zijn.

 

MAHAKALI EMPOWERMENT & GTUMMO HEALING & PROTECTION.

Waar: De Rijp

Wanneer:  17, 18 juni

Prijs: € 300,- voor twee dagen (inclusief lunch)

We hebben nog beperkt plaatsen vrij, vol is vol.