Ascensie Master Class

 Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is minimaal de  Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class  of  de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. Zonder deze vooropleiding gedaan te hebben is het niet mogelijk om deel te nemen of aan te melden voor andere trainingen  van Lotusjoy, tevens zijn de Ascensie Master Class trainingen naast de Mahatma Avatar upgrades extra verdiepingen voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basic & Master Healer Class.

 

 

 

.

 

 

*** 3 DAAGSE HYPNOSE SPOED MASTER CLASS ***

.

DIRECTE BASIS & ADVANCED POWER HYPNOSE 

MASTER CLASS

DIRECTE BASIS POWER HYPNOSE MASTER CLASS

Stel jezelf eens voor dat jij anderen kan helpen met hun problemen of trauma’s door middel van hypnose; dat je mensen kan helpen om hun negatieve patronen en overtuigingen te verbreken en daar nieuwe positieve overtuigingen voor in de plaats kan zetten. Dat je het hele systeem kunt resetten met behulp van simpele technieken die door iedereen aan te leren zijn, zou dat niet te gek zijn? En lijkt het je daarnaast geweldig om iedereen waar je ook bent overal te kunnen hypnotiseren?

Dan is deze Directe Basis Hypnose power training net wat jij zoekt! Want hypnose is een bijzonder krachtig hulpmiddel om verandering in het onderbewustzijn te kunnen bewerkstelligen, wat zeer mild maar toch echt heel effectief werkt.

Misschien heb je zelf wel eens een hypnoseshow gezien of bezocht en is het je opgevallen dat mensen zich dan totaal anders gedragen wanneer ze in hypnose zijn. Dezelfde methode van werken kan ook toegepast worden om iemand van het roken af te helpen, om af te vallen en zelfs een angst of fobie te overkomen.

Ook krijg je een veel beter begrip over je eigen bewustzijnsprocessen en hoe het bewustzijn en het onderbewustzijn werkelijk werken. Zou het niet fijn zijn om te weten hoe collectieve programmeringen vanuit de opvoeding en de maatschappij invloed hebben op ons bewustzijn? Deze beïnvloeding moet je namelijk kunnen begrijpen om deze te kunnen stoppen en jouw leven weer in eigen handen terug te kunnen nemen.

De Directe Basis Hypnose power training is in vele opzichten een bijzondere cursus. In 1 dag tijd zal je gaan inzien wat er werkelijk allemaal mogelijk is met de basis hypnose. Na deze dag kan je gelijk mensen zoals vrienden, familie gaan helpen door hen onder hypnose te brengen en hen te helpen met hun problemen en trauma’s. Ze zullen jou dan ook met andere ogen gaan zien omdat jij iets beheerst wat velen niet kunnen, te gek toch?

Dus maak een begin voor jezelf met deze Directe Basis Hypnose power training om het eigen te maken zodat je het in de praktijk kan gaan brengen. Het zal nieuw licht brengen op je mogelijkheden.

De doel van deze dag training is dat jij verschillende basis technieken leert om mensen in hypnose te krijgen en hoe je de verdieping in gaat met je hypnose werk. Je leert de nodige theorie over hypnose dus de verschillen over het bewustzijn en onderbewustzijn en hoe jij het onderbewustzijn kan benaderen en opnieuw programmeren.

Na deze training heb jij tevens de mogelijkheid om je vrienden en familie enz. te helpen met hun problemen en trauma’s (basis sessies).

Voor wie is deze training bedoeld of geschikt?  Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en geïnteresseerd is in directe hypnose. 

Wat je gaat leren:

Je leert wat hypnose werkelijk is.

Je leert basis tools om iemand in hypnose te brengen, oude programmeringen te verwijderen en deze te vervangen voor nieuwe positieve programmeringen.

Werken via hypnose scrips.

Daarnaast leer je een aantal manieren van hypnose.

Verschillende staten van bewustzijn en wat bewustzijn is.

 

 

DIRECTE ADVANCED POWER HYPNOSE MASTER CLASS

In deze geweldige vervolgtraining  gaan we verder waar we gestopt zijn bij de basis. We gaan dus meer de diepte in en je kennis van hypnose zal uitbreiden.

Om écht aan het werk te kunnen als hypnotiseur dien je meer tools te ontvangen en beheersen waar je per direct mee kan gaan werken; je hele arsenaal wordt aangevuld met meer en verder gaande technieken zodat met élke cliënt optimale resultaten bereikt kunnen worden. Uiteraard zal je ook veel meer gaan oefenen en praktijkwerk ondergaan tijdens deze advanced training.

Tijdens deze training Directe Advanced  Hypnose wordt onder andere geleerd hoe te werken zonder het gebruik van hypnose scripts. Het is de bedoeling tijdens deze training dat jij meer en meer uit je comfortzone gaat en de dingen zoveel mogelijk uit je hoofd en vanuit je gevoel gaat doen. Je leert gebruik te maken van nieuwe technieken en door het gebruik van deze technieken leer je hoe het mogelijk wordt om rechtstreeks met het onderbewustzijn te communiceren zonder tussenkomst van het bewustzijn. Dit geeft jou onbeperkte mogelijkheden om je geavanceerde hypnose skills goed in de praktijk te brengen.

 

 

Na het volgen van deze driedaagse training beschik jij over voldoende hypnosetechnieken om op een serieuze wijze aan de slag te gaan in je eigen praktijk.

Wat je gaat leren:

Verschillende geavanceerde inducties.

Verschillende geavanceerde hypnose technieken.

Verdiepingen. 

Gebruik van verschillende suggesties.

Hoe programmeringen te maken en deze te installeren.

Groeps zelfhypnose activering.

En nog veel meer. 

Vooropleiding vereist. Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class, zonder deze vooropleiding kan men niet deelnemen.

Aangezien deze spoedopleiding is ingekort en 3 dagen duurt zullen we eerder gaan beginnen met de training dan normaal en later stoppen.

Tijden zijn van 9 uur tot 18.00 uur.

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. 

DIRECTE BASIS & ADVANCED POWER HYPNOSE MASTER CLASS

Waar: De Rijp

Wanneer:  13, 14, 15 april

Prijs: € 395,- voor drie dagen (inclusief lunch)

 

JAAR BIJEENKOMST

Eindelijk is die er weer, de jaarlijkse Mahatma The I Am Essence bijeenkomst. Tijdens deze 2 daagse magische bijeenkomst zullen we de meditaties, activaties en teachings op een veel hoger niveau gaan brengen aangezien we jullie alvast een voorproefje willen gaan geven van de Golden Age Teachings opleiding, die zo rond het eind van het jaar (zo rond september) van start gaat. Daarom zullen we ook tijdens deze jaarbijeenkomst veel meditaties met jullie gaan delen die het bewustzijn op een hoger niveau zal brengen. Een voorbeeld hiervan is de dankbaarheidsmeditatie die velen van jullie inmiddels kennen van de webinar. Velen hebben aan ons terug gekoppeld hoe zij het effect er van vernemen en ervaren. En dat is wat het doet, het heeft effect op je hele leven en kan van alles teweeg brengen door ‘simpel genoeg’ alleen al dankbaarheid te voelen, met daarbij de nodige handelingen die bij die meditatie komen kijken. Zo kennen we nog veel meer verschillende meditaties; meditaties van overvloed voor geld, meditaties van liefde en vriendschappen, meditaties voor genezing van je gezondheid en relaties, en zo nog veel meer. Deze Golden Age meditaties gaan allemaal gepaart met de Golden Age teachings die enorm diep gaan en wat een enorme aanvulling zal brengen in jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Het mooie is dat jij al deze meditaties en tools in jouw dagelijkse leven kan toepassen om meer liefde, vrijheid van het lijden en Bliss te ervaren.

Tijdens deze bijeenkomst zullen we sowieso iedereen een liefdesmeditatie leren om het leven volledig te kunnen accepteren. We zullen jullie tijdens deze 2 daagse in een grote staat van Bliss (gelukzaligheid) gaan brengen.

Daarnaast zullen we jullie nog iets bijzonders meegeven en dat is het verankeren van de Bron in je eigen hart, wat ook wel bekend staat als source locking. De Bron wordt letterlijk verankerd in je hart. Deze innerlijke Bron inititatie wordt in verschillende niveaus gegeven tot aan volledige Godrealisatie. Tijdens deze bijeenkomst zal het eerste niveau van deze initiatie bij een ieder die aanwezig is geactiveerd worden, zo kan je proeven hoe het is om de Bron in je hart verankerd te hebben. Dit is werkelijk een bijzonder geschenk wat wij aan jullie kunnen geven.

Verder zal de vibratie van Bliss, innerlijke liefde, zó ver omhoog gebracht worden in jou dat je de komende tijd in een staat van liefde en bliss zal verkeren. Dit werkt dus ook nog door na afloop van de bijeenkomst. Gezamelijk gaan we veel dansen om het lichaam te voelen zodat we ook alles goed in ons lichaam kunnen integreren. Des te meer jij in je lichaam zakt des te meer jij de Bron de Divine zal gaan ervaren en voelen in jezelf. Je zal de krachtige energie van zowel de Bron de Divine als de Melchizedek energie gaan ervaren met als klap op de vuurpijl: de Serafijnen energie. Je zal zelf gaan voelen hoe deze 3 krachten samen zullen smelten in eenheid. De Melchizedek energie en de Serafijnen energie zijn nu namelijk aan het transformeren en evolueren en langzaam aan aan het versmelten in overeenstemming met de Divine power, ze passen zich aan aan het gouden tijdperk. Zowel de Serafijnen als de Melchizedek energie zijn de laatste maanden zodanig aan het transformeren dat het Goddelijke de Divine samen aan het smelten is met deze 2 krachten, wat een enorme krachtige transformatie brengt van Bescherming, Gerechtigheid, Bliss en Eenheidsbewustzijn. Dit is wat we de drie-eenheid noemen van de Bron, wat ook bekend staat als de grootste staat van liefde en zijn. Deze krachtige energie Blessing ( initiatie)  zullen we met jullie gaan delen en volledig activeren tijdens deze jaarbijeenkomst.

En natuurlijk niet te vergeten, jij zal al je broeders en zusters weer zien tijdens deze bijeenkomst maar dan in een grote staat van liefde en bliss; je zal de innerlijke warmte van al onze broeders en zuster kunnen waarnemen. Ik Ben die Ik Ben, de Mahatma in Liefde.

We gaan prachtige dingen doen tijdens deze 2 daagse magische Mahatma bijeenkomst, dus mis deze 2 krachtige power dagen niet!

De tijden van deze 2 daagse bijeenkomst zijn van 9.00 uur tot +- 17.00 uur.

 

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  12,  13 Mei

Prijs: € 250,- voor twee dagen (inclusief lunch)   

 

 

PERU,

THE NEW SPIRITUAL CENTRE OF THE WORLD

ASCENSIE MASTER CLASS

Tijdens deze ééndaagse ascensie master class zullen we jullie kennis laten maken met de krachtplaatsen van Peru, de aardse blauwdruk van moeder aarde en de kosmische blauwdruk van vader kosmos (waar onder andere de Pleiaden bij horen). Dit zal bij een ieder geactiveerd worden samen met de Peruaanse krachtplaatsen zoals Apu Ausangate, Apu Cusco, Apu Saqsaihuaman, Apu Machu Picchu en nog veel meer. Dit is zo ontzettend waardevol omdat op 21 december 2012 de Kundalini van de aarde een grote verschuiving heeft gemaakt van India naar Zuid-Amerika. Hier huist het nu tussen Peru, Bolivia en Chile. Sinds dit is gebeurd is Zuid-Amerika het nieuwe spirituele centrum van de wereld geworden, een plek waar de grote spirituele leiders de mensen op aarde zullen helpen om in het gouden tijdperk te komen. Deze spirituele leiders worden ook wel de regenboogkrijgers genoemd. Tijdens deze ontzettend krachtige dag zullen de krachtplaatsen bij een ieder geactiveerd worden wat een enorme krachtige boost geeft en jou afstemt op deze krachtvelden waar tevens het Melchizedek bewustzijn in 2010 volledig verankerd is.

Al 500 jaar geleden is voorspelt dat in het begin van het gouden tijdperk de regenboogkrijgers weer op aarde zullen komen en zij de nieuwe leraren van de aarde zullen zijn. Deze training is daarom nu ingepland om een ieder die het wenst mee te kunnen nemen in dit enorme krachtveld en bewustzijn. Tevens zal de aarde Kundalini in resonantie gebracht worden met onze eigen kundalini, wat onze basis energie is. Deze zal een enorme upgrade krijgen en jouw kundalini kracht zal enorm gaan toenemen. In juni gaan Freya en Ik (Senia) ook naar Peru en zullen daar de krachtplaatsen langs gaan door middels de grid lijnen beter bekend als de axitonale lijnen te activeren. Dat houdt voor jullie in dat je niet alleen tijdens deze dag de activeringen en ceremonies gaat ervaren, maar je zal zelfs in juni wanneer wij in Cusco zijn de nodige extra upgrades ontvangen. Dit is een grote verdieping en die je absoluut zal gaan voelen en ervaren waardoor je connectie met moeder aarde en vader kosmos nog meer zal toenemen en jij de nodige verschuivingen in bewustzijn zal gaan ervaren.

Deze ééndaagse is een zeer belangrijke dag voor de toekomstige leraren van de aarde, de regenboogkrijgers, waar jij onderdeel van bent want de regenboogkrijgers zijn zij die de Anthakarana dragen in hun systeem. De wereld én de mensheid hebben deze leraren nodig om leiding te kunnen geven waar dat nodig is. We zijn niet afgescheiden van de rest, we zijn juist één.

Deze dag zal een dag zijn vol initiaties, zang, en ceremonie waarbij de krachten van Peru en de Paco sjamanen uit oneindigheid aanwezig zijn. Een magische bijeenkomst wat maar 1 keer gegeven kan worden, dus mis het niet. Voor de mensen die in juni meegaan naar Peru is het een absolute must.

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  27 Mei

Prijs: € 125,- voor een dag (inclusief lunch)   

DNA & KARMA CLEARING

ASCENSIE MASTER CLASS

Tijdens deze ééndaagse Ascensie Master Class Familiekarma Verwijdering gaan we intensief aan de slag om jouw familielijnen op te schonen tot wel 7 generaties terug van zowel moeder- als vaderkant. We gaan zoveel mogelijk stukken opschonen wat jou in de huidige generatielijn zal helpen om verlichting te brengen en oude lasten op te lossen. 

Daarnaast zal er een intensieve DNA opschoning gegeven worden waarin we de nodige DNA stukken gaan helen die gebroken of verstoord zijn. 

Deze intensieve healingsdag zal er voor zorgen dat jij de oude lasten van vorige generaties van jouw familie niet meer hoeft te dragen. Het bijkomende effect hiervan is dat de volgende generatie ook verlost zal zijn van de oude familie lasten en er een frisse en nieuwe start gemaakt kan worden. 

Deze training zal gegeven worden door Senia Melchizedek die onder andere gespecialiseerd is in het verwijderen van oude karma wat van generatie op generatie wordt doorgegeven zoals: vloeken, familiemaskers, armoede, misvormde cellen, enz. 

 

Inhoud van de training 
De opschoning van het familekarma zal gericht zijn op: 

  • Opschoning van de familielijnen van moeder- en vaderkant, 7 generaties van elk. 
  • Armoede 
  • Slachtofferschap 
  • Geestelijke mishandeling 
  • Familie maskers 
  • Misbruik 
  • Geestelijke en lichamelijke overleving 
  • Energetische vloeken 
  • Doorgeven van generatie op generatie van misvormde zaad cellen wat misvormde kinderen als gevolg heeft. 
  • Helen van de volledig DNA structuur en strengen (gebroken DNA wordt weer geheeld). 

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  19 augustus

Prijs: € 125,- voor een dag (inclusief lunch)