Ascensie Master Class

 Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is minimaal de  Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class  of  de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. Zonder deze vooropleiding gedaan te hebben is het niet mogelijk om deel te nemen of aan te melden voor andere trainingen  van Lotusjoy, tevens zijn de Ascensie Master Class trainingen naast de Mahatma Avatar upgrades extra verdiepingen voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basic & Master Healer Class.

 

 

 

.

 

 

WALKING WITH THE HOLY TRINITY,

THE GOLDEN AGE TEACHINGS. 

In deze bijzondere 1 daagse training wat tevens de laatste training is van Lotusjoy  behandelt de Holy Trinity de essentie van het leven, wat ons in beweging brengt en wat onze persoonlijke missie is in dit leven. Verder worden er onderwerpen behandeld zoals het helen van innerlijke pijn en het meest belangrijke: het helen van ons ‘innerlijke hart’. Het innerlijk hart staat rechtstreeks in contact met het Goddelijke.

De teachings van deze dag van Seraph en Melchizedek zullen zeer uitgebreid zijn waarin verschillende tradities en stromingen samen komen en naar de kern gaan. Dit maakt deze training zeer uniek. Zij laten zien dat het woord religie er niet meer toe doet en dat het contact met het ‘Hogere Zelf’ voorop staat.
‘Walking with The Holy Trinity – the Golden Age Teachings’ laat je zien en ervaren dat jij een deel bent van het Goddelijke en dat afscheiding enkel en alleen plaatsvindt in jouzelf. Er zullen verschillende activaties, meditaties en teachings gedaan/gedeeld worden die je weer verder kunnen helpen op jouw eigen pad van eenheid, bewustzijn en ontwaking.

Ook zal je gaan meemaken wat het is om in een verhoogde staat van bewustzijn gebracht te worden door de Seraph en Melchizedek zodat je een glimp kan ervaren van deze verhoogde staat van bewustzijn. De werkelijk verhoogde staat zal alleen in de Golden Age Teachings – Aquarius Mahatma Classes gegeven worden aangezien die verdieping de nodige voorbereiding vereist, maar bij deze 1 daagse zullen we een indrukwekkende kleine glimp gaan geven.

Het pad van de ‘Holy Trinity’ oftewel ‘Walking with The Holy Trinity’ leert dat jij liefde bént, dat jij almachtig bent en dat jij het Goddelijke vertegenwoordigt. Het leert dat je de onvoorwaardelijke steun van de Divine, Seraph en Melchizedek altijd binnen handbereik hebt. Dat is de ervaring die we jullie willen meegeven.

Senia Melchizedek: “Ware ontwaking laat zich niet uitspreken maar wil ervaren worden, daarom is elke vorm van ontwaking wat in woorden uitgelegd kan worden geen werkelijke ontwaking maar pure illusie.” – Gechanneld door Senia Melchizedek en gegeven door Saint Germain.

LET OP: Deze training is alleen toegankelijk voor hen die minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Class gevolgd hebben.

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  30 juni

Tijden: 10.00 uur tot +- 16.30 uur

Investering in jezelf: € 125,- voor 1 dag (inclusief lunch) 

Er is nog 1 plekje vrij, vol is vol.