Ascensie Master Class

 Voor al onze trainingen is een vooropleiding vereist, dat is minimaal de  Mahatma de Avatar van Synthese Basic Healer Class  of  de Mahatma Avatar van Synthese Master Healer Class. Zonder deze vooropleiding gedaan te hebben is het niet mogelijk om deel te nemen of aan te melden voor andere trainingen  van Lotusjoy, tevens zijn de Ascensie Master Class trainingen naast de Mahatma Avatar upgrades extra verdiepingen voor de Mahatma de Avatar van Synthese Basic & Master Healer Class.

 

.

.

 

MELCHIZEDEK ASCENSIE POWER

MASTER CLASS

Senia Melchizedek: “De tijd van grote verandering is nu letterlijk aangebroken, het is zover dat jij  je geestelijk en lichamelijk gaat voorbereiden voor de grote kosmische shift, dit wordt ook de grote verschuiving van het nieuwe tijdperk genoemd. We zien het allemaal om ons heen: de grote onrust van mensen en van de maatschappij. Het is daarom aan jou/ons om te veranderen in frequentie en in bewustzijn door meer in overeenstemming te gaan leven met je hart en je zielsbestemming.

Wacht niet langer en wees zelf de verandering die jij graag wilt zien in de wereld, want door jezelf of ons zelf te veranderen kunnen wij een nieuwe wereld creëren. En dit doen we door de frequenties en het bewustzijn in ons zelf te verschuiven naar een hogere vorm van bestaan.”

Tijdens deze 1 daagse bijeenkomst gaan we samen met Senia Melchizedek de diepte in en zullen we verschillende meditaties/activaties met de Melchizedek energie gaan ervaren waar we tevens zullen gaan werken met de Melchizedek infinity blessings.

De Melchizedek meditaties zijn ascensie upgrades voor je bewustzijn en voor je frequentie niveau. Door jezelf geregeld te laten upgraden met de Melchizedek energie zal je sneller groeien en een hoger niveau van bewustzijn bereiken in alle dimensionale niveaus van bestaan.

De Melchizedek Meditaties/ascensie activaties zullen telkens verschillend van aard zijn omdat deze door het hogere bewustzijn gechanneld worden. Elk activering is volledig in overeenstemming met de energie van NU, zoals die op dat moment in het universum stroomt. Dat betekend dat elke download die je ontvangt 100% nieuw en uniek is en jij steeds up to date bent. Ook zullen er teachings gegeven gaan worden over het ascensie werk, over de tijd waar we nu in leven (het begin van het Gouden tijdperk) en wat jij kan doen om jezelf te ondersteunen in je eigen proces.

Tevens zal er een satsang gegeven worden voor innerlijke groei en inzicht. Een satsang is een bijeenkomst waar iedereen samen komt in waarheid.
Dit alles gebeurd samen met de aanwezigheid van de Melchizedek energieën de Power van de Divine Vader/Moeder/God/Bron.

Let op: Deze training is alleen toegankelijk voor hun die de Avatar van Synthese Basic & of  Master Class hebben gevolgd.

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  20 augustus

Prijs: € 95,- voor 1 dag (inclusief lunch)

.

 

SHIFT OF THE UNIVERSAL PLANETS  

THE MASTER CLASS 

Eindelijk. Eindelijk is het nu zover dat we deze 1-daagse planetaire ascensie master class kunnen én mogen gaan geven. Op dit moment is er een grote planetaire en universele shift gaande wat effect heeft op ons emotioneel, mentaal, spiritueel en fysieke lichaam. Om die reden ervaren veel mensen nu verschillende ascensie bijwerkingen. Tijdens deze training gaan we het lichaam en energetisch systeem in resonantie brengen met de sterren, planeten en het hele universum wat een heel bijzonder effect heeft op ons Multi Dimensionale wezen. 

Onze buitenaardse voorouders zijn nu zover dat ze ons kunnen ondersteunen en helpen in de 4D en 5D energie en wij onszelf via deze planetaire shift kunnen gaan upgraden en de planetaire ascensiezetels en -codes kunnen gaan integreren in ons Multi Dimensionale systeem. We worden weer in resonantie gebracht met alle planeten en hun krachten en eigenschappen wat verbluffende resultaten met zich mee brengt voor jouw ascensieproces. 

Wat kan deze 1-daagse ascensie master class jou brengen? Het brengt een versnelde groei in je ascensieproces, meer bewustzijn over je Multi dimensionale zelf, en natuurlijk worden de Multi Dimensionale activeringen die je hebt ontvangen tijdens de Mahatma Avatar Master Class op een veel hoger niveau geüpgradet waardoor je zintuigen (fysiek én paranormaal) vele malen scherper en sterker worden. 

Tijdens deze training zullen ook de energetische kenmerken van de 12 planeten gedownload worden in ons DNA/RNA en in ons Hologramveld. In deze training zal ik ook samenwerken met onze voorouders uit de Kosmos en zullen alle activeringen met zowel de 4D als de 5D energie gegeven worden. Dat belooft een aardige heftige dag te worden waarin jij tot het maximum geüpgradet zal worden. 

 

Inhoud: 

4D & 5D Clearing 

4D & 5D Spirit integratie 

Hologramveld activering voor de hogere dimensies zoals 4D & 5D, dit is de grote voorbereiding voor de grote shift die gaat komen.  

12 planetaire activeringen in ons Multi Dimensionale zelf 

4D & 5D DNA/RNA activering 

Channeling van de voorouders 

Enz.. 

 

Mis deze bijzondere en zeer krachtige dag niet!

Deze training is alleen toegankelijk met de vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Basic of Master Healer Class.

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  3 september

Prijs: € 95,- voor 1 dag (inclusief lunch)

 

 

 

ORMUS 

WHITE POWDER GOLD ESSENCE  

MASTER CLASS

In deze bijzondere workshop gaan we werken met de ECHTE Ormus wat ook de White Powder Gold genoemd wordt, waar deze Ormus  zich onderscheidt met de andere Ormus wat je online kunt kopen is dat deze bijzondere Ormus waar ik persoonlijk mee werk niet online te koop is en bewerkt wordt door een wetenschapper uit Amerika die zijn Ormus product krijgt wat gevonden wordt bij verschillende bijzondere Heilige plaatsen waar de meeste mensen absoluut geen toegang tot hebben zoals Sumirische plaatsen waar tevens sumirische technoligie gevonden wordt.

Deze Ormus producten zijn een absolute knaller voor je spirituele en persoonlijke groei en het is letterlijk het neusje van de Zalm en een sneltrein voor je Ascensie en bewustzijn proces, Ormus zorgt er tevens voor dat je bewuster wordt van het eenheidsveld om jou heen en het verbeterd de communicatie met deze eenheidsveld, daardoor worden wij vele malen bewuster van waar wij ons bevinden in ons zelf en wat onze mogelijkheden zijn.

Ormus heeft vele eigenschappen en brengt letterlijk balance in je eigen centrum en nog veel meer, daarom wordt dit product ook het sneltrein voor Ascensie genoemd.

De kosten voor deze training zijn wat hoger dan normaal en dat is omdat we in deze training gaan werken met pure Ormus, deze werkt op een zeer hoge niveau op de Pijnappelklier en activeerd deze volledig en dat heeft weer effect op het lichtlichaam en het 12 lichaam systemen, het activeerd en werkt op onze Lichtlichaam ( Adam Kadmon ) wat ook volledig geactiveerd wordt waardoor deze weer effect heeft op de pijnappelklier, en het activeerd ons 12 Dimensionale lichamen wat verbonden is met de natuurlijke stargates van de aarde en de zon en alle 12 Cosmische stralen in de Cosmos wat ook liften genoemd wordt waardoor je de mogelijkheid krijgt en hebt om je persoonlijke Stargate in jezelf te activeren wat uiteindelijk je persoonlijke Jumproom is, met andere woorden als je deze producten te samen gebruikt ga je heel hard in je spirituele ascensie en bewustzijn proces.

 

Kleine inhoud:

Activaties van al je paranormale kanalen

Activering/ mega upgrade voor je Adam Kadmon lichaam.

12 Dimensionale portalen activering.

Anthakarana uitbreiding waardoor je meer energie kan faciliteren.

Chakra upgrades, beter gezegd, Galactische chakra integratie.

Herbedrading van je energetische en fysieke meridianen op Galactisch niveau.

Galactic DNA/RNA activering.

En nog veel meer.

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

 

Waar: De Rijp

Wanneer:  8 Oktober

Prijs: € 150,- voor 1 dag (inclusief lunch)

 

Mis deze krachtige en prachtige training niet, want deze wordt maar 1x per 2 a 3 jaar gegeven.

.

 

INCA MEDICINA 

HEALING THE SOUL

We naderen het einde van dit jaar en dat is het uitgelezen moment om oude lasten achter ons te laten en dat wat we het afgelopen jaar zijn kwijtgeraakt weer terug te halen om compleet het nieuwe jaar in te kunnen gaan. 

Tijdens deze ééndaagse sjamanistische healingsceremonie zullen we gaan werken aan het genezingsproces van de ziel. Verschillende zielsdelen zullen terug gehaald worden zodat ze weer in jouw eigen systeem kunnen integreren. 

Sjamanen kijken naar de spirituele vorm van een ziekte die zich op emotioneel of fysiek niveau kan manifesteren. Sjamanen over de hele wereld geloven dat ziekte o.a. voortkomt uit het verlies van de ziel of beter gezegd zielsdeeltjes. 

Er wordt algemeen aangenomen dat bij een emotioneel of lichamelijk trauma een stukje van de ziel het lichaam ontvlucht om de negatieve ervaring te kunnen overleven. Met ziel bedoelen we hier de essentie, de levenskracht. 

Het verliezen van zielsdelen kan veroorzaakt worden door verschillende vormen van trauma zoals seksueel, anderszins fysiek of emotioneel misbruik. Andere mogelijke oorzaken kunnen zijn: een ongeval beleven, een oorlog meemaken, slachtoffer van een terreurdaad zijn, tegen jouw moraal in handelen, een (natuur)ramp overleven, operaties, verslavingen, echtscheiding of de dood van een geliefd persoon. 

Elk voorval dat een shock veroorzaakt kan zielsverlies met zich meebrengen maar wat bij de ene persoon zielsverlies veroorzaakt, doet dat niet altijd bij een ander. Sjamanen geloven zelfs dat wekkers bij sommigen tot zielsverlies kunnen lijden omdat je wakker schrikt en dat een schok in je lichaam veroorzaakt wat er voor zorgt dat kwetsbare zielsdeeltjes los laten. 

Het is belangrijk dat we begrijpen dat het verliezen van zielsdeeltjes eigenlijk iets positiefs is. Het is onze manier om pijn te overleven. Als we in een frontale botsing terecht zouden komen is de laatste plaats waar we ons op het moment van de botsing zouden willen bevinden wel ons eigen lichaam. Onze geest heeft dus dit briljante zelfverdedigings-mechanisme zodat we niet de volledige impact van de pijn voelen. 

In de psychologie noemt men dit dissociatie maar psychologen hebben het er niet over welk stuk van ons nu juist dissocieert en waar dat stuk dan naartoe gaat. Vanuit het sjamanisme weten we dat een deel van de ziel het lichaam verlaat en naar een plek gaat dat sjamanen de niet-alledaagse werkelijkheid noemen. Daar wacht het totdat terugkeer mogelijk wordt gemaakt. 

Hoewel zielsverlies een overlevingssysteem is, is het probleem vanuit een sjamanistisch standpunt gezien het feit dat het zielsdeel dat weggevlucht is meestal niet zomaar vanzelf weer terugkomt. De ziel kan aan het dwalen zijn, of ze weet niet dat het trauma voorbij is en dat het veilig is om terug te keren. 

Verloren zielsdelen kunnen verschillende symptomen hebben. Een veel voorkomend signaal is wanneer iemand zich niet volledig in zijn lichaam aanwezig voelt, niet levendig en volledig in het leven staat. Andere symptomen zijn chronische depressie, zelfmoordneigingen, posttraumatisch stress-syndroom, een zwak immuunsysteem, en verdriet dat maar niet wil overgaan. Verslavingen zijn ook een teken van zielsverlies omdat men iets zoekt om de lege plekken in zichzelf op te vullen, zij het met verdovende middelen, met eten, met relaties, met werk of door dingen te kopen. 

 

Je begrijpt ondertussen wel dat is belangrijk is om verloren zielsdelen weer terug te brengen en te verenigen met jouw ziel/essentie. Precies om die reden geven we eind dit jaar deze magische en krachtige Healing the Soul ceremonie, met gezang, drum, fluit en het aanroepen en werken met spirits van de onderwereld, tussen wereld en de boven wereld zodat jij completer het nieuw jaar in kan gaan. Ook zal je een meditatie leren die jou in staat stelt beter contact te maken met de drie werelden: de onderwereld, de tussenwereld, en de bovenwereld. Deze drie werelden samen vormen jouw werkelijkheid. Het is dus heel belangrijk om goed contact te houden met deze werelden, jouw werkelijkheid en alles om je heen. 

Mis deze prachtige en krachtige healingsceremonie met soundhealing en spirits niet, je kan tenslotte maar 1x de overgang maken naar het nieuw jaar. 

In Munay. 

Paco Senia Melchizedek

 

LET OP:  Vooropleiding verplicht, minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Basic Healer Class. 

Waar: De Rijp

Wanneer:  10 December

Prijs: € 95,- voor 1 dag (inclusief lunch)